Eveet, önümüzdeki hafta neredeyse bir çok sevdiğimiz dizi bitiyor ve 3 aylık gergin sessizlik başlıyor (tabi bir kaç müthiş yaz dizisi dışında; 4400, weeds gibi). Tabi bir yandan da, 2008 kış dönemi yeni dizileri bir bir çıkmaya başladı ortaya. Şimdi, California lokal kanalı CW‘nun yeni dizilerinin bir kısmına bir göz atalım:

ReaperÖnümüzdeki sezonun en iddialı dizilerinden biri bence reaper.Yayın saati –Salı, 21:00
Başrolünde en çok beğendiğim sit-com’lardan biri olan grounded for life‘dan tanıdığımız bret harrison karşımıza çıkıyor. Dizinin konusu da, oldukça ilginç. 21inci yaş gününde, ailesinin kendisini şeytana sattığını öğrenen bir çocuğun hikayesi dizinin genel konusu.Görevi de, cehennem’den kaçanları yakalayıp, şeytana teslim etmek. Dizinin sitesinde, ilk bölümden bir kaç görüntü mevcut, ve eğlenceli bir dizi olacağa benziyor; bir göz atmanızı tavsiye ederim.

Aliens in AmericaAliens in America‘da, son dönemlerdeki bitmek tükenmek bilmeyen başarız sit-comlara eklenecek bir yenisi gibi görünüyor ne yazık ki.Okulunda pek farkında olunmayan bir öğrencinin ailesi, evlerine değişim programı ile birini alır ancak, beklediklerinin aksine, pakistan’ın bir köyünden, tamamen kökenlerine bağlı bir öğrenci gelir.
sitesindeki kısa videolarda da, görüyoruz ki yine klişe “terörist” esprilerinden tüm önyargılara kadar her şey mevcut dizide. açıkçası pek geleceğini parlak görmedim, bakalım görücez beni yalancı çıkarabilecek mi…CW kanalının yeni dizilerinden en kayda değer görünenleri bunlar. Tabi Everybody Hates Chris‘in de devam ettiğini hatırlatalım takipçileri varsa.