2011 Emmy ödülleri, 18 Eylül’deki tören ile sahiplerini bulacak. Biz de anket serimizin bu son haftasında iki ayrı oylama ile veda ediyoruz.Drama dalında en iyi yardımcı aktör ve aktrislerin hangilerinin son sezondaki performansının ödülü hak ettiğini soruyoruz.Bu iki anket de 17 Eylül 2011 öğlen 12:00’a kadar sürecek. Oylarınızı, her zamanki gibi ana sayfadan verebilirsiniz.

En İyi Yardımcı Aktör (drama)
* Mad Men – John Slattery (Roger Sterling)* Men of a Certain Age – Andre Braugher (Owen Thoreau Jr.)* Justified – Walton Goggins (Boyd Crowder)* Game of Thrones – Peter Dinklage (Tyrion Lannister)* The Good Wife – Josh Charles (Will Gardner)* The Good Wife – Alan Cumming (Eli Gold)

En İyi Yardımcı Aktris (drama)
* Boardwalk Empire – Kelly Macdonald (Margaret Schroeder)* Mad Men – Christina Hendricks (Joan Harris)* The Killing – Michelle Forbes (Mitch Larsen)* The Good Wife – Archie Panjabi (Kalinda Sharma)* Justified – Margo Martindale (Mags Bennett)* The Good Wife – Christine Baranski (Diane Lockhart)Alternatif aday gösterecek olanlara not : Adayınızın yardımcı rolde olduğundan emin olunuz. Başroldeki drama sanatçılarının kategori dışında kalacağını ve geçersiz oy sayılacağını hatırlatırız. (Yardımcı adayların listesini şurada bulabilirsiniz.)