Komediler

CRAZY EX-GIRLFRIEND
+++
Showtime kanalının deneme bölümünü görüp vazgeçtiği projeyi The CW sahiplendi.
Genç, başarılı, hırslı ve muhtemelen deli olan Rebecca, prestijli bir hukuk firmasındaki ortaklığı ve Manhattan’daki lüks dairesi dahil olmak üzere bir anda hayatındaki neredeyse her şeyden vazgeçer. Çünkü gözünü karartıp romantizm, macera, aşk ve mutluluğu bulmak için West Covina, Kaliforniya’ya gitmeye karar verir.

Dramalar

CHEERLEADER DEATH SQUAD Washington D.C.’deki elit bir kolejde öğretmenlik yapan gözden düşmüş eski bir CIA ajanı, öğrencilerinin yeteneği olduğunu fark eder ve bunların birkaçını, onun uluslararası casusluk dünyasındaki gözleri ve kulakları olması için eğitmeye başlar. Amacı eski görevine geri dönmektir.

CONTAINMENT
(Eski adıyla Cordon)
+++
2014 yapımı aynı isimli Belçika dizisinden uyarlama.
Ölümcül bir bulaşıcı hastalık Atlanta’da kendisini gösterdiğinde şehir çabucak karantina altına alınır. Hayatları için savaşmak zorunda kalan insanlar da şehirde sıkışıp kalmışlardır. Dizi, birbirini seven ama trajik bir şekilde ayrı düşen kişilerin hikayesini anlatan, kordonun içindeyken insanlığın nasıl yozlaştığını gösteren ve beklenmedik kahramanların ortaya çıkışını işleyen bir yapım.


DEAD PEOPLE Neredeyse ölüyorken şans eseri kurtulan, yakışıklı ama serseri, yarı alkolik bir taksi sürücüsü bir anda hayaletlerle iletişim kurabilir hale gelir. Bunlardan birisi de gidişinin üstesinden gelemediği eski karısıdır.

TALES FROM THE DARKSIDE Her bölümü bir hayalet hikayesi, bilimsel macera veya açıklanamayan korkutucu olaylardan oluşan aynı isimli antoloji serisi (1983-1988) yeniden TV’ye getiriliyor.
DC’S LEGENDS OF TOMORROW
+++
Arrow ve The Flash ile aynı evrende geçen yeni bir DC Comics dizisi.
Diziden daha önce şurada bahsetmiştik.





(Yeni gelenler olduğunda bu yazıyı güncelliyoruz. Sipariş alanların isminin yanına da +++ işareti ekleyip

böyle

ya da

şöyle

kızartıyoruz.
Pas geçilenlerin ise başlık ve konusunun üstünü çiziyoruz.)

netflix150 starz turner-network-television