Koca bir yılı daha ardımızda bırakıyoruz. 2016, yeni yıl kutlama planlarımıza daha iyi odaklanabilmemiz için son kıyağını geçip sakin uğurluyor bizi. İşte Aralık’ta ekranlarımızı dolduracak olan diziler:

YENİ GELENLER


w

7 Aralık – Shut Eye (1. sezon) HULU (tanıtım filmi)

Medyumluk/falcılıkla insanları dolandırarak geçimini sağlayan Charlie Haverford bir seansı sırasında müşterisinin sevgilisinden kafasına sağlam bir darbe alınca onun için bir anda her şey değişir. Öncesinde fark edemediği/göremediği gerçekleri, hayatla ilgili hakikatleri hissetmeye, görmeye başlayacaktır.


w

7 Aralık – In Plain Sight (2016) (mini dizi) ITV (tanıtım filmi)

3 bölümlük bir mini dizi olarak planlanan dizi gerçek hayattan uyarlama. İskoç katil Peter Manuel ve peşindeki Lanarkshire dedektifi William Muncie’ye odaklanacak.

2w

14 Aralık – Star (Pilot ön gösterim) FOX (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

w2

23 Aralık – Trollhunters (1. sezon) NETFLIX (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

w2

26 Aralık – The Witness For The Prosecution (mini dizi) BBC1 (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.


2w

30 Aralık – Delicious (1. sezon) SKY1 (tanıtım filmi)

İyi bir aşçı olan Gina ve girişimci bir ruha sahip, otel sahibi bir şef olan Leo birlikte Gina’nın aile mirasıyla bir işletme kurarlar ve başarı elde ederler. Ancak bir süre sonra boşanırlar ve Leo Sam ile evlenir. Bu sırada işletme daha da gelişir ve başarı meyvelerini yemek Gina yerine Sam’e nasip olur. Leo’nun sakladığı bir sır Gina ve Sam’i bir araya getirecektir.