Her sene olduğu gibi bu sene de Comic Con oldukça eğlenceli, hareketli, renkli ve bol gürültülü geçti. Yine çok sayıda panel yapıldı. Diziler ile ilgili olan panelleri şurada paylaşmıştık.

Her ne kadar 22dakika.org bir dizisi sitesi olsa da, son yıllarda özellikle Marvel ve DC’nin televizyona çok sayıda iş yapması, bizlere onlarla ilgili sinema haberlerini burada paylaşma konusunda bir serbesti sağladı. Marvel Sinematik Evreni’ni Dizilerle Takip Etme Rehberi ve DC Comics Dizileri ve Gelecek DC Comics Projeleri gibi iki önemli yazının altına bol bol fragman, poster paylaşıp, filmlerle ilgili yorumlarımızı yazabiliyoruz. Madem bunları yapabiliyoruz, o zaman 2016 Comic Con’da filmlerle ile ilgili panelleri de buradan paylaşabiliriz.

Bazıları oturup konuşmuş, bazıları bir uğrayıp fragman yayınlayıp gitmiş. Hepsi oldukça keyifli gözüken, seyircinin çığlık çığlık bağırdığı bu anları izlemek isteyenleri buraya alalım.

Warner Bros Comic-Con 2016 PaneliWonder Woman, Justice League, Suicide Squad, The Lego Batman MovieFantastic Beasts and Where to Find ThemKong Skull IslandKing Arthur: Legend of the Sword

 

WONDER WOMAN(Gal Gadot, Chris Pine, Connie Nielsen, Patty Jenkins)

Gal Gadot, Patty Jenkins, Jim Lee, Nicola Scott (Wonder Woman 75)

5590f090fbf44e848ba4201938bb86bf

b7d35fc630e2401bb5443338d60374d3

JUSTICE LEAGUE(Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Henry Cavill, Zack Snyder)

SUICIDE SQUAD(Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach, Karen Fukuhara, David Ayer)

DC SİNEMA EVRENİNİN YÖNETMENLERİ: Ben Affleck (Batman solo film), Patty Jenkins (Wonder Woman), Zack Snyder (Justice League), David Ayer (Suicide Squad), Rick Famuyiwa (The Flash) & James Wan (Aquaman)