ozgun14‘ün yerine bu aylık benden geliyor ayın TV ekranı yazısı. Orijinal formatın dışına çıkmadan sizlere aktarmaya çalışacağım ayın yenilerini ve geri dönenlerini. Öncelikle yenilerle başlıyoruz. Mart ayında karşımıza çıkacak yeniler şöyle:

YENİ GELENLER


2 Mart – Hap and Leonard (1. sezon) Sundance TV (tanıtım filmi)

Elimizde iki kafadar var Hap ve Leonard adlı. İki kafadarın maceralarını eğlenceli bir şekilde bize sunacak dizi. Ne gibi maceralar diyorsanız, bu ikili eski polis memuru ve şimdilerde özel dedektif olan biri için çalışmaya başlıyorlar ve olaylar gelişiyor. Polisiye olacak görünüş itibarıyla ama fragmanlardan da anlayacağınız üzere komediyle karışık bir şekilde verecekler. Dizi, çok satan bir roman serisinden uyarlanıyor ve ilk sezonu 6 bölüm sürecek.

unnamed

3 Mart – The Family (1. sezon) ABC (tanıtım filmi)

Konusu adına tıklamanız yeterli. 3 Mart’ta ön gösterimiyle ekranlara gelecek dizi 6 Mart’ta asıl gününde ilk bölümüyle arz-ı endam edecek.


624

3 Mart – Murder (1. sezon) BBC 2 (tanıtım filmi)

3 bölümlük, her bölümünde başka bir ölümü işleyecek olan bir dizi.
İlk bölümde Tweed Nehri’nde bir ceset bulunur. Maktul, havanın kötü olduğu bir günde kazaya kurban gitmiş gibi gözükmektedir; ama gerçek bu değildir tabii. Bu olayın ardından gelişen bir cinayet davasını izleyeceğiz bu bölümde.
İkinci bölümde vur-kaç şeklindeki bir trafik kazasına kurban giden bir kadın, üçüncü bölümde ise menenjite yenik düşen bir küçük kız merkezde.


unnamed

4 Mart – Slasher (1. sezon) Chiller (tanıtım filmi)

Ailesi öldürülen bir kızın, yıllar sonra yine bu cinayete benzer cinayetlerle karşılaşmasını konu alacak bir psikolojik gerilim dizisi. Kanalının ilk dizisi olacak ve 8 bölüm sürecek. Ayrıca bir antoloji serisi. Olayların merkezindeki kızı Merlin’den tanıdığımız Katie McGrath canlandıracak.


doctor_thorne_itv

6 Mart – Doctor Thorne (1. sezon) ITV (tanıtım filmi)

Kendisi bir roman uyarlaması. Olaylar 1855 yılında başlıyor. Doctor Thorne’un yeğeni Mary çocukluk aşkıyla düğün hazırlıkları yaptığı sırada amcasından doğumu hakkındaki gerçekleri öğrenir ve olaylar gelişir.


uj8qgnu1_nzt28v

7 Mart – Damien (1. sezon) A & E (tanıtım filmi)

1976 yapımı The Omen adlı filmin devamı niteliğinde bir dizi olacak. O filmde küçük bir çocuk olan Damien’ın yetişkin halini izleyeceğimiz dizide onun dehşet verici olaylarla karşılaşıp kaderi olan Hristiyanlığın deccali olmasıyla yüzleşmesine tanık olacağız. Korku türündeki dizinin başrolünde Merlin’den Kral Arthur olarak tanıdığımız Bradley James var.

images (1)

8 Mart – The Real O’Neals (1. sezon) ABC (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

unnamed (1)

8 Mart – Of Kings and Prophets (1. sezon) ABC (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

images (11)

8 Mart – The Aliens (1. sezon) E4 (tanıtım filmi)

Dizi uzaylılar tarafından işgal edilmiş ve bölgelere ayrılmış Dünya’da geçiyor. Baş kahramanımız, bu bölgeler arasındaki duvarlardan birinde muhafızlık yapıyor. Sonradan öğreniyor ki kendisi bir uzaylı-insan melezi; bunun üzerine olaylar gelişiyor.

images (2)

9 Mart – Underground (1. sezon) WGN America (tanıtım filmi)

Georgia’daki bir çiftlikten soylu bir çiftin de yardımıyla kaçmaya çalışan bir grup kölenin bu yoldaki mücadelesini izleyeceğimiz bir dönem dizisi olacak. İlk sezonu 10 bölüm sürecek.


images (3)

11 Mart – Flaked (1. sezon) Netflix (tanıtım filmi)

Başrolünde Will Arnet’i izleyeceğimiz bu komedide hayatı karmakarışık bir gurunun, en yakın arkadaşının sevdiği kıza aşık olduktan sonra gelişen olayları izleyeceğiz. İlk sezonu 8 bölüm sürecek.

images (4)

16 Mart – Criminal Minds: Beyond Borders (1. sezon) CBS (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

images (6)

20 Mart – Crowded (1. sezon) NBC (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

images (7)

23 Mart – Heartbeat (1. sezon) NBC (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

24 Mart – The Catch (1. sezon) ABC (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.


images (8)

30 Mart – The Path (1. sezon) Hulu (tanıtım filmi)

Tarikatın ortasındaki bir aileye odaklanacak. Projeler yazısından alıntılayacak olursak:

“İnancın güçlü çekimi karşısında istediğimiz hayat ile yaşadığımız hayat arasında seçim yapmanın ne anlama geldiğine eğilecek.” Bundan daha iyi özetlenemezdi herhalde. Başrollerinde Breaking Bad’den tanıdığımız Aaron Paul, Hannibal’dan bildiğimiz Hugh Dancy’nin bulunduğunu da hatırlatayım.

31 Mart – Rush Hour (1. sezon) CBS (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.