Prime Video, 8 bölümünün tamamını 11 Temmuz’da ekranlara getireceği merakla beklenen animasyon dizisi Sausage Party: Foodtopia’nın resmi fragmanını yayınladı.

Bir süpermarkette yaşayan antropomorfik bir sosisin, yiyecek satın alındığında ne olduğuna dair gerçeği öğrenmesini konu alan 2016 yapımı animasyon filmi Sausage Party‘den uyarlanan Sausage Party Foodtopia’da yiyecekler, bütün insanlığı öldürdükten sonra kendi ütopyalarını gerçekleştirmeye çalışırlar. Dizi, kendi yemek toplumlarını kurmaya çalışan Frank, Brenda, Barry ve Sammy’yi konu alıyor.

Orijinal filmin oyuncuları Seth Rogen (Frank), Kristen Wiig (Brenda), Michael Cera (Barry), David Krumholtz (Lavash) ve Edward Norton (Sammy) geri dönüyorlar. Will Forte, Sam Richardson, Natasha Rothwell ve Yassir Lester, animasyonda seslerini duyacağımız diğer isimler.

Sausage Party: Foodtopia’nın yönetici yapımcılığını, aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak da görev yapan Ariel Shaffir ve Kyle Hunter üstleniyor. Shaffir ve Hunter 2016 yapımı animasyon filmini Seth Rogen ve Evan Goldberg ile birlikte yazmışlardı. Point Grey Pictures’tan Rogen, Goldberg, James Weaver ve Alex McAtee dizinin yönetici yapımcıları.

Uzun metrajlı filmin yönetmenlerinden Conrad Vernon diziye yönetmen olarak geri dönüyor ve Annapurna Television’dan Megan Ellison, Patrick Chu ve Andrew Millstein ile birlikte yönetici yapımcılık yapacak. Sausage Party: Foodtopia, Annapurna Television, Sony Pictures Television ve Amazon MGM Studios ortak yapımı bir animasyon. Orijinal film Columbia Pictures ve Great Beyond ortak yapımıydı.

Kaynak