Chris Rock’ın 2005-2009 arasında yayınlanan (1 sezon UPN, 3 sezon CW) sevilen otobiyografik aile sitcomu Everybody Hates Chris’in devamının animasyon olarak geleceğinin haberini 2021’in Mart ayında almıştık.

Animasyon dizi, Chris Rock’ın dört sezon boyunca yayınlanan yarı otobiyografik aile komedisinin animasyon olarak yeniden canlandırılması.

Canlı aksiyon dizisi Tyler James Williams (Abbott Elementary), Chris; Imani Hakim (Mythic Quest), Tonya; Tequan Richmond (General Hospital), Drew, Vincent Martella (Phineas and Ferb), Greg; ve Chris’in ebeveynleri olarak Julius ve Rochelle rollerinde Terry Crews (B99) ve Tichina Arnold (The Neighborhood) rol almıştı.

Terry Crews ve Tichina Arnold, animasyon dizide karakterlerini seslendirmek üzere geri dönüyorlar. Onlara dizinin anlatıcısı olarak geri dönen yönetici yapımcı Chris Rock’ın yanı sıra, genç Chris rolünde Tim Johnson Jr. (Future Man); Chris’in kız kardeşi Tonya rolünde Ozioma Akagha (Delilah); Chris’in erkek kardeşi Drew rolünde Terrence Little Gardenhigh (Danger Force); ve Chris’in en iyi arkadaşı Greg rolünde Gunnar Sizemore (Kung Fu Panda) sesleriyle eşlik edecek.

Ayo Edebiri (The Bear), Sam Richardson (Veep), Tisha Campbell (Martin), Bell Biv DeVoe, Sally Jessy Raphael ve Busta Rhymes, ilk sezonun konuk oyuncuları.

Uzun konuk oyuncu kadrosunda ayrıca Jaylen Barron, Todd Bridges, Nicole Byer, Monét X Change, Eugene Cordero, Andy Daly, Loretta Devine, Earthquake, Ron Funches, Jaida Essence Hall, Jackée Harry, Phil Hendrie, Dave Herman, Thirstin Howl III, Rob Huebel, Gabriel “Fluffy” Iglesias, Phil Lamarr, Rack-Lo, Jessica Lowe, Vincent Martella, Laraine Newman, Gabrielle Nevaeh, Kevin Michael Richardson, Natasha Rothwell, Latrice Royale, Lindsey Stoddart, Cree Summer, Vanessa Vanjie ve Jenny Yang yer alıyor.

CBS Studios (animasyon kolu Eye Animation Productions aracılığıyla) dizinin yapımcılığını Chris Rock Enterprises ve 3 Arts Entertaiment ile birlikte üstleniyor. Stüdyo diziyi 2021’de geliştirmeye başladı ve Comedy Central 2022’de dizi siparişi verdi.

Everybody Still Hates Chris, Comedy Central’ın animasyon şovları listesinde uzun süredir devam eden South Park ve ikinci sezonu için yenilenen Digman!’a katılacak. Rock, yazar ve yürütücü yapımcı Sanjay Shah (King of the Hill, South Park, Central Park) ile birlikte dizinin yönetici yapımcısı. Orijinal dizinin ortak yaratıcısı Ali LeRoi; 3 Arts Entertainment’tan Michael Rotenberg ve Dave Becky; ve animasyon stüdyosu Titmouse’dan Chris Prynoski, Shannon Prynoski, Antonio Canobbio ve Ben Kalina dizinin diğer yönetici yapımcıları.

.