The Last of Us’ın ikinci sezonu için ilk özel tanıtım fragmanı, üç poster ile birlikte HBO tarafından yayınlandı.

Çıkış zamanlaması, Naughty Dog’un orijinal The Last of Us video oyununda cordyceps virüsü salgınının meydana geldiği gün olan 26 Eylül “The Last of Us Günü” ile aynı zamana denk geldi.

Pearl Jam’in “Future Days” şarkısının unutulmaz tınıları eşliğinde yayınlanan yeni görüntüler, kıyametten kurtulan Joel (Pedro Pascal), Ellie (Bella Ramsey) ve Joel’in kardeşi Tommy’nin (Gabriel Luna) hikayesini devam ettiriyor.

Ayrıca Abby rolünde Kaitlyn Dever, Dina rolünde Isabela Merced, Jesse rolünde Young Mazino, Mel rolünde Ariela Barer, Nora rolünde Tati Gabrielle, Owen rolünde Spencer Lord, Manny rolünde Danny Ramirez ve Isaac rolünde Jeffrey Wright gibi yeni oyuncuları da tanıtıyor. Catherine O’Hara da bu sezon konuk oyuncu olarak yer alıyor.

İlk sezondaki olayların ardından geçen beş yıllık huzurun ardından Joel ve Ellie’nin ortak geçmişi onları yakalar ve birbirleriyle ve geride bıraktıklarından çok daha tehlikeli ve öngörülemez bir dünyayla çatışmaya sürükler.

The Last of Us’ın 2023’te yayınlanan ilk sezonu HBO’nun şimdiye kadar en çok izlenen ilk sezon dizisi oldu. Yeni sezon önümüzdeki yıl yayınlanacak. Sezon, Pascal ve Ramsey’in performansları ve en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere sekiz dalda Emmy’ye aday gösterildi.