Prime Video bugün, Maria Sten’in (Reacher, Swamp Thing) başrolünü üstleneceği uzantı diziyle Reacher evreninin genişleyeceğini duyurdu.

Amazon MGM Studios başkanı Jennifer Salke duyuruyu Salı günü Londra’da düzenlenen Prime Video Presents Trailblazers etkinliğinde yaptı ve Sten de heyecanını paylaşmak üzere hazır bulundu. Sten izleyicilere “Neagley’i seviyorum. Onu oynamak çok eğlenceli, çok ilginç ve çok karmaşık” dedi.

Frances Neagley Chicago’da özel dedektiflik yapmaktadır. Geçmişinden çok sevdiği bir arkadaşının şüpheli bir kazada öldüğünü öğrendiğinde, adaleti sağlamaya karar verir. Jack Reacher’dan ve 110. Askeri İnzibat Özel Soruşturma Birimi’nin bir üyesi olarak geçirdiği zamandan öğrendiği her şeyi kullanan Neagley, tehditkar bir kötülüğü ortaya çıkarmak için kendini tehlikeli bir yola sokar.

Dizi, yürütücü ve yönetici yapımcılar Nick Santora (Reacher, Prison Break, FUBAR) ve Nicholas Wootton (Law & Order, Prison Break) tarafından televizyon için yaratıldı ve Amazon MGM Studios, Skydance Television ve CBS Studios tarafından yapılacak.

Santora ve Wootton yaptıkları açıklamada, “Lee Child, Neagley ile son derece zengin bir karakter yarattı ve Maria Sten, Reacher’da ona çok canlı ve otantik bir şekilde hayat verdi. Amazon, Skydance Television ve CBS Studios başından beri muazzam ortaklar oldular ve Neagley’nin hikayesini daha da keşfetmek ve onu bu kadar eşsiz kılan şeylere dalmak için heyecanlıyız” dedi.

Sten, “Neagley’nin dünyasını ve biraz gizemli geçmişini daha fazla keşfedeceğim için çok heyecanlıyım. Oynamak için harika bir karakter ve herkesin onu biraz daha yakından tanıması için çok heyecanlıyım. Karakter çalışması yapmayı seviyorum, bu şekilde eğitildim. İçinde bulunduğu tüm kitapları okudum. Onun ruhu olduğunu hissettiğim şeyin içine girdim. Dolayısıyla, benim için her şey oradaydı ve bunu daha da geliştirmek beni heyecanlandırıyor. Bu hala Reacher. Hala eğlenceli, hareketli bir aksiyon ve hızlı diyaloglar var ama Reacher’a değil Neagley’e ait bir şeyler var. Aynı eğlenceli ton ama yazarlar bunu kendine özgü hale getiriyor” şeklinde bir açıklama yaptı.

Başrolünde Alan Ritchson’ın oynadığı Reacher, Lee Child’ın Jack Reacher kitap serisine dayanıyor ve Prime Video’nun en başarılı dizilerinden biri haline geldi. Şu anda 3. sezonu geliştirme aşamasında olan dizide Maria Sten, ilk sezonunda 4 bölümde rol alırken, 8 bölümlük 2. sezonun tamamında rol almıştı.

Kaynak