Netflix’in 20 Kasım’dan itibaren ekranlara getireceği İtalyan yapımı dizisi Adorazione’nin (Adoration) tanıtım videosu yayınlandı.

Alice Urciuolo’nun (Prisma) 2020 tarihli aynı adlı romanından esinlenen dizide, Roma yakınlarındaki küçük bir kasabada, Elena adında genç bir kız kaybolur. O kimdir? Başına ne gelmiştir? Bu, hayranlığın iki yüzünün hikayesidir – biri adanmışlık için çabalarken; diğeri sahip olma için. Ve bazen doğru olanı tanımanın ne kadar zor olduğu.

6 bölümlük dizinin kadrosunda Noemi Magagnini (Vanessa), Alice Lupparelli (Elena), Beatrice Puccilli (Vera), Penelope Raggi (Diana), Luigi Bruno (Gianmarco), Giulio Brizzi (Giorgio), Tommaso Donadoni (Enrico), Federico Russo (Christian), Alessia Cosmo (Teresa), Federica Bonocore (Melissa), Barbara Chichiarelli (Chiara), Claudia Potenza (Manuela), Max Mazzotta (Ricotta), Mario Sgueglia (Andrea) ve Ilenia Pastorelli (Enza) yer alıyor. 

Adorazione, hayatlarını sonsuza dek değiştirecek bir yaz geçiren, bir grup ergen kız ve erkeğin hikâyesine odaklanan, genç yetişkinlere yönelik bir dizi. Okullar kapanıp da turistler Sabaudia’nın güzel sahillerine gelmeye başladığında, Agropontino bölgesinden kaçıp kurtulmak için yanıp tutuşan 16 yaşındaki Elena ortadan kaybolur. Elena’nın her arkadaşının bilip de söylemediği bir şey, onunla gizli bir bağlantısı veya gizemli kayboluşuyla bir ilgisi vardır. Şüpheler ve açığa çıkan sırlar arasında başlayan yolculuk, her çocuğun kendi ilişkilerinin gerçeği ve duygusal eğitimleriyle yüzleşmesine yol açar.

Picommedia’nın yapımcısı olduğu dizinin yazarlığını Donatella Diamanti, Giovanni Galassi, Tommaso Matano, Francesca Tozzi, Gianluca Gloria, yönetmenliğini Stefano Mordini üslendi.

Kaynak