Hindistan’ın en sevilen eğlence adresi Prime Video, bugün merakla beklenen orijinal dizi Citadel: Honey Bunny’nin resmi fragmanını yayınladı.

Citadel dünyasından doğan Hint dizisi Raj & DK (Raj Nidimoru ve Krishna DK) tarafından yönetildi ve Raj & DK ile birlikte Sita R. Menon tarafından yazıldı. Dizinin yapımcılığını D2R Films, Amazon MGM Studios ve yönetici yapımcılığını Russo Kardeşlerin AGBO’su üstleniyor. AGBO’dan Anthony Russo, Joe Russo, Angela Russo-Otstot ve Scott Nemes, David Weil (Hunters) ile birlikte Citadel: Honey Bunny ve Citadel dünyasındaki tüm dizilerin yönetici yapımcılığını üstleniyor. Midnight Radio da yönetici yapımcı olarak yer alıyor.

6 bölümünün tamamı 7 Kasım’da ekranlarda olacak dizinin başrollerinde Varun Dhawan ve Samantha‘nın yanı sıra Simran, Saqib Saleem, Sikandar Kher, Soham Majumdar, Shivankit Parihar ve Kashvi Majmundar yer alıyor.

Dizi, 90’lı yılların canlı dokusunda, cesur bir casus aksiyon geriliminin nabız hızlandıran unsurlarını bir aşk hikayesinin iç ısıtan cazibesiyle birleştiren sürükleyici bir anlatıya sahip. Citadel: Honey Bunny, cesur, hızlı tempolu aksiyon ve zorlayıcı dramın olağanüstü performanslarla harmanlandığı bir dizi. Honey Bunny, dünya barışını korumaktan ve Manticore olarak bilinen rakip bir gruba karşı koymaktan sorumlu gizli Citadel örgütünün ilk günlerine bir bakış sunuyor.

Dublör Bunny, zorluklarla mücadele eden aktris Honey’i ek iş için işe aldığında, aksiyon, casusluk ve ihanetle dolu yüksek riskli bir dünyaya savrulurlar. Yıllar sonra, tehlikeli geçmişleri onları yakaladığında, ayrı düşen Honey ve Bunny yeniden bir araya gelmek ve küçük kızları Nadia’yı korumak için savaşmak zorundadır.

.