Harry Potter dizisinden yeni haberler var
76 yorum aytackara 04 Nisan 2023 09:13

Harry Potter dizisinden yeni haberler var.
2021’den beri konuşulan dizi projesi, Bloomberg’in haberine göre 7 kitabın yeniden uyarlaması olacak ve her sezon bir kitaba dayanacak. Yani Fantastic Beasts filmleri gibi evrende geçen bir hikayeye odaklanılmayacak. Dizi projesi, Discovery+ ve HBO Max’in birleşmesiyle 2023 içinde açılacak yeni platformda yayınlanacak.
Yapımcı şirket Warner Bros. Discovery, dizi için J.K. Rowling ile görüşmelere devam ediyor. Yine habere göre Rowling dizide bir derece kreatif kontrol sahibi olacak ancak ana yaratıcı (main creator) ya da showrunner olarak dahil almayacak.
Variety’nin haberine göre HBO Max, konuyla ilgili yorum isteyenleri reddetti. WBD, 12 Nisan’da yatırımcılar ve halka yönelik bir sunum yapacak ve o etkinlikte HBO Max-Discovery+’ın birleşmesiyle ve şirketin gelecekteki dijital içerikleriyle ilgili yeni haberlerin duyurulması bekleniyor. Dolayısıyla resmi haberin o gün gelme ihtimali de bulunuyor.
2001’de ilk filmi vizyona giren Harry Potter, 2011’de sekizinci filmiyle kitap serisini tamamladı; filmler 7.7 milyar dolar gişe hasılatı elde etti. Ardından tema parkları, uzantı film serisi Fantastic Beasts, tiyatro prodüksiyonu Harry Potter and the Cursed Child ve video oyunu Hogwarts Legacy de geldi.





yorumlar
Paapa Essiedu = Siyahi = Severus Snape
Here we go again…
Siyahi sac tipine o yagli pis gorunumu nasil verecekler acaba. Allah akil fikir versin.
Role Adam Driver iyi giderdi aslında…
Butun fan sayfalari o adami paylasiyor zaten ilk dizi haberi alindigindan beri gercekten de alan rickman in oglunu oynar. Ama umarim bu sefer karakterlerin yaslarini dikkate alirlar. Snape in mantiken 30unda falan olmasi lazim dizi basladiginda.
Bu yaz çekmeye başlıyorlar.
Deadline diyor ki;
Mark Rylance & Mark Strong’un Dumbledore
Sharon Horgan & Rachel Weisz’ın McGonagall
Brett Goldstein’in Hagrid için
düşünüldüğüne dair duyumlar var. Fakat oyunculardan hiçbirinin resmi teklif almadığına inanılıyor.
Cok korkunc.. bir de film oyunculariyla yan yana koymuslar daha da goze batiyor. Zamaninda bu filmler yerine bu kadroyla dizi yapmamalari ne buyuk bir kayip olmus. Hic sahip olmadigim bir seyin kaybinin yasini tutmaya baslayacagim bu haberler sayesinde. Sanirim bu dizi icin 20 sene kadar gec kaldik. Bu yeni dunyada 90larda gecen bir harry potter evreni kurmak bu kafa yapisiyla imkansiz.
Harry Potter: Wizards of Baking‘in sezonunu bitirdim.
Yemekle karıştırdıkları bazı tasarımlar iyiydi, bazen de bir şey çıkarmak adına zorladılar tabii. Evanna Lynch, Warwick Davis ve Bonnie Wright’ı konuk olarak gördüğümde “Acaba ne kadar aldılar da geldiler?” ile “2. sezon yaparsanız Tom Felton’u ikna edin,” arasında kaldım.
1. olan çift geldiğimiz noktada şaşırtıcı değildi, son iki bölümde düzgün iş çıkardılar zaten. Geneli de vakit geçirmelik bir yemek şovu şeklindeydi zaten. Nostalji için şart değil ama ilgisi çeken bir bakabilir.
HBO Max, önümüzdeki aylarda Tom Riddle’ın Lord Voldemort olana kadar tüm hayatını gösterecek bir dizinin kaydına başlanacağını duyurmuş
Başrolünde Hero Fiennes Tiffin olacak imiş
Oha
Son derece “rumour”, hatta kimi yerlere göre doğru olmadığı da söylenen 1 (bir) haber o.
Benim de geçenlerde önüme gelmişti ama pek güvenemediğimden paylaşmamıştım. Sanırım bir 3 yıl önce de aynı haber çıkmıştı. Belki yaza yaza en sonunda gerçekleştirirler
Harry Potter: Wizards Of Baking: Onay
John Lithgow, Dumbledore için son görüşmelerini yapıyormuş.
John Lithgow, Dumbledore
80 yaşında adam en az 10 yıllık diziye oyuncu olarak seçilir mi amk! hiç akıl yok bunlarda.
Profesör Minerva McGonagall için Janet McTeer diyorlar.
Yakışır
Fena durmuyor cidden.
Paapa Essiedu, Snape’miş. Evet. McGonagall da doğrulanmış.
Hayaller Adam Driver hayatlar Paapa
Ben bu adamın ağzından ALWAYS repliğini duymak istemiyorum.
Yapacağınız işi #*#^×…
Lithgow ve McTeer’den sonra her şeyi mahvettiniz…Tüm hevesim kaçtı…
Sizin yapacaginiz isi sevim. Belliydi bu isin moka saracagi. Sasirmadim. Harry Potter karakterini de gay yapin tam olsun.
işin kötü yanı çapulcu tayfası tanışır tanışmaz snape’ı zorbalamaya başlayacak. sümsüğün teki olduğundan değil de bizimkiler ırkçıymış gibi bir algı oluşacak. bizimkilere hak verdiğimden değil ama sonuçta meselenin dışa yansıması etkilenecek.
I May Destroy You’da çok iyiydi. Harika seçim olmuş.
John Lithgow (“Conclave,” “The Crown”): Albus Dumbledore,
Janet McTeer (“Tumbleweeds,” “The White Queen”): Minerva McGonagall,
Paapa Essiedu (“I May Destroy You,” “Gangs of London”): Severus Snape, and
Nick Frost (“Shaun of the Dead,” “Hot Fuzz”): Rubeus Hagrid
Yinelenen rollerde:
Luke Thallon (Tom Stoppard’s “Leopoldstadt,” Rupert Goold’s “Patriots”):Quirinus Quirrell
Paul Whitehouse (“The Fast Show,” “Harry & Paul”): Argus Filch
Yinelenen rol deyince cidden yineleniyor anlamam… “Bunlar eski oyuncular değil,” derken jeton düştü tabii ki.
Ayrıca Quirrell çekici bir hoca mıydı ya? A-a.
olmuş sanki ya.. üçü de pek tatlı.
Güzel seçim olmuş gibi duruyor. Şaşırdım
Tom Felton ‘HARRY POTTER AND THE CURSED CHILD’ın Broadway’deki temsillerinde Draco Malfoy rolünü yeniden canlandıracak.
Biraz da böyle.
Tom canim benim harry potter sevdamiz ortak seni anliyorum ama acaba move on san mi artik ?
Bertie Carvel will play Cornelius Fudge
Bel Powley + Daniel Rigby == Petunia + Vernon Dursley
İyi de bunlar hem yaş olarak gayet genç hem de eli yüzü düzgün… Nasıl olacak anlamamak ben.
Katherine Parkinson as Molly Weasley
Malfoy family members:
Lox Pratt: Draco Malfoy
Johnny Flynn: Lucius Malfoy
Hogwarts students:
Leo Earley: Seamus Finnigan
Alessia Leoni: Parvati Patil
Sienna Moosah: Lavender Brown
Yas aslinda sorun degil cunku filmler yas kisminda biraz sicip batirdiydi. Harrynin annesi babasi 21 yasinda harry 1 yasindayken olduler cunku ilk dogum gununu kutlamislardi. Petunia da galiba 22 yasindaydi. 10 sene ekle 32 yasinda olmalari lazimken filmlerde sanki 50 yasinda gibi secmislerdi.
++
Rory Wilmot = Neville Longbottom,
Amos Kitson = Dudley Dursley,
Anton Lesser = Garrick Ollivander
Louise Brealey = Madam Rolanda Hooch
Çekmeye başlamışlar.
Dudley cuk oturmuş
aayyyy yirim seni ben harry mi oldun sen bakiyim.

Tristan Harland: Fred Weasley
Gabriel Harland: George Weasley
Ruari Spooner: Percy Weasley
Gracie Cochrane: Ginny Weasley
aman tanrım ben sizi yerimmmmm
Warwick Davis Professor Flitwick olarak geri dönüyor.
Elijah Oshin as Dean Thomas;
Finn Stephens as Vincent Crabbe;
William Nash as Gregory Goyle;
Sirine Saba as Professor Pomona Sprout;
Richard Durden as Professor Cuthbert Binns;
Bríd Brennan as Madam Poppy Pomfrey; and
Leigh Gill as Griphook
Cillian Murphy bekleyenler beklemesin