Keri Russell draması The Diplomat, 20 Nisan’da geliyor.
54 yorum abidin77 05 Nisan 2023 17:19

Keri Russell‘ın başrolünde olduğu politik gerilim dizisi The Diplomat’ın resmi fragmanı ve posteri yayınlandı.
Debora Cahn (The West Wing, Homeland, Fosse/Verdon, Vinly, Grey’s Anatomy), 20 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak ve ilk sezonu 8 bölüm sürecek dizinin yaratıcısı, yönetici ve yürütücü yapımcısı. Janice Williams (Pieces of Her, The Magicians) ve Keri Russell da dizinin yönetici yapımcıları arasında.
Keri Russell, Rufus Sewell, David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear ve Ato Essandoh, dizinin başrol oyuncuları. Celia Imrie, Michael McKean, Nana Mensah, T’Nia Miller ve Miguel Sandoval, konuk oyuncu olarak dizide göreceğimiz isimler.
Kate Wyler (Keri Russell), Afganistan’a gönderilmeyi beklerken ABD’nin İngiltere’deki yeni büyükelçisi olarak atanır. Ancak kriz bölgelerinde harika işler çıkarmasına rağmen ABD ile tarihsel bağları olan bir ülkede aynı düzeyde başarı göstermesini sağlayacak niteliklere sahip değildir. Üstelik bu görevi, bir kıtada kontrolden çıkıp diğer kıtaya sıçramak üzere olan savaş koşulları altında üstlenmiştir. Kate’in uluslararası krizleri çözmesi, stratejik ittifaklar kurması ve tüm gözlerin üzerinde olduğu yeni pozisyonuna uyum sağlaması gerekmektedir. Bu zorlu sorumluluklar yetmezmiş gibi kendisi gibi bir diplomat olan ünlü siyasetçi Hal Wyler (Rufus Sewell) ile olan evliliğini de kurtarmaya çalışmalıdır.




yorumlar
Bitirdim geldim. Harbi iyi diziymiş, teşekkürler @abidin77
Final cidden ne fena yerde bıraktı bizi ya rıza baba…
İlk haftaya göre bir 9 milyon yükselmiş (66,460,000). Güzel güzel.
Bu diziye bayılmıştım, İşin açıkcası Cüneyt Özdemir kısa haber videolarına bakarken bahsi geçti oturdum başına ve çok eğlendim. Kesinlikle tavsiyedir. İzleyin bence güzel yapım olmuş..
2.sezonun onayı zaten beklenen birşeydi tadı damağımızda bıraktı çünkü.
Bitirdim sezonu yavaş yavaş.
Keri Russell ve yardımcı kadro/karakterler sağ olsun memnunum. Böylesi diplomatik/siyasi denebilecek işlerde içine komedi de katar gibi olunca saçma gelebiliyor ama The Recruit misali batmadı yine.
Ucu bayağı açık gitmişler ama nasılsa onayı var, dert değil. Döndüğünde görüşürüz.
1.Sezon Sonrası
Öncelikle kadro çok iyi ve karakterlere cuk oturmuş hepsi. Yalnız zaman zaman abzürdlük dozunu biraz aştıkları olmuş ki bu pek hoşuma gitmedi. Bir de bazı konuşmalar uzadıkça sıktı. İlk 3 bölüm sonrası anca dizinin içine girebildim, biraz zorladı açıkçası. Bunların haricinde kendi türünde izlenebilir, güzel dizi olmuş.
Keri Russell’ın safinaz gibi saçları battı, Rufus Sewell ve Rory Kinnear’ı görmek sevindirdi. Yan karakterleri de oldukça sevilesi buldum.
Senaryo olarak fena değildi ama 2. sezona daha da dallanıp budaklanırsa sevinirim.
Diziyi bende bitirdim. Yukarıda yeterince övülmüş, bende katılıyorum. Gayet güzel bir diziydi hızlı bir şekilde aktı. Politik dizileri seviyorum zaten oyuncular da gayet iyiydi. Veep in biraz daha ciddi hali gibi geldi bana.
E sonu da biraz pis yerde bitti gelecek sezon bir an önce gelsin inş.
Gain’den “The Diplomat” dizisi için az önce bildirim gelmiş. “Keri Russell’la yeni dizi yayında” diye de yazınca ne oluyoruz oldum.
Meğerse karıştırmışlar. Bu yıl yayına giren diğer The Diplomat‘ı eklemiş onlar.
İkinci sezonu gelse de izlesek…
2024
Allison Janney konuk olacakmış. Başkan Yardımcısı olarak.
Bu şimdi spoiler mı oldu? Netflikş bizzat kendisi böyle girmiş.
Ne de olsa tecrübeli bu işlerde
Çekimleri Haziran 2023’te başladı ancak yazarlar ve oyuncular grevi nedeniyle ertelendi. Aralık 2023’te yeniden başladı. Muhtemelen 2025’ten önce gelmez. İlk aylarında gelse yine mutlu olacağım.
2025 mi? bunu iyi demedin.
2 sezon üst üste çekilmiş
2. sezon 8 değil 6 bölüm olacakmış
3. sezon haberini ciddiye alıyor muyuz peki?
bekleyelim
2. sezon için 31 ekim diyor, harika!
2. Sezon | Resmi Tanıtım Fragmanı
2. Sezon | Resmi Fragman
ben maalesef sevemedim… daha ciddi, politik, gerilim vs bekliyordum sanırım… birden bire gevşeyince ne oluyoruz oldum… sonuçta bir homeland beklemiyordum da “yes prime minister”a da hazırlıklı değildim.
2. sezon geldi
De doğrudan olaya daldılar ara vermemişler gibi, ben unutmuşum bi afalladım.
@dpka
Uvv ben çok fena unutmuşum, birçok şeyi hem de. Teşekkürler @abidin77
2. sezon ilk iki bölümü izledim.
Kaldıkları yerden aynen girdiler (haliyle). 1.5 senelik aradan sonra tastamam aklımda olmasa da nasıl kapattığını hatırlıyordum.
İlk sezonla benzer ayarda ilerledi şimdilik bence, hem konum/olay gereği ciddiler hem de alttan alta verdikleri gevşek havadan ödün vermemişler. Ayrıca Keri Russell’a sevgiler.
Sezon 6 bölüm nasılsa, tamamlarım bunu da.
Bunlar büyük oynuyor ya hu…
3. sezon ne zaman gelir acep?
Wtf¿ Bu nasıl bir final yaa izleyince neden 3.sezonu çektiklerini anlıyorsunuz…
İlk sezon kadar güzel ilerledi ama baya kısa geldi bir oturuşta bitti bazı bölümler 30-35 dakikacık
Keri Russel’a bu rol çok iyi gidiyor ya ilerleyen günlerde 1. ve 2. Sezonu yeniden izleyeceğim bazı şeyleri kaçırdım kısa özetide izledim ama çıkarım yapamadım
Ay yine pis yerde bitirdiler.
Çoğu şeyi hatırlıyordum ama ilk bölümde isimler bir karışır gibi olsa da hızla oturdu her şey. Bu sezonun başından da memnunum kalktım. İlk sezonun bir tık üstüne çıktıklarını söyleyebilirim. İlk 4 bölümün temposu iyiydi. Kendisini pek sevdiğim malum oyuncunun geldiği bölümlerde bir tık düşüş yaşadık gibi ama varlığı yetti. Mizahi kısımları ilk sezona göre biraz daha azdı.
Dizinin oyuncularını ve karakterlerini pek seviyorum. Netflix’in tatmin eden ender işlerinden benim için. İyi ki var.
2 sezonu üst üste çektikleri doğru ise seneye yaz gibi 3. sezonu izleriz sanki. Bekliyoz.
İşin yoksa bekle dur şimdi.
ben maalesef sevemedim… daha ciddi, politik, gerilim vs bekliyordum sanırım… birden bire gevşeyince ne oluyoruz oldum… sonuçta bir homeland beklemiyordum da “yes prime minister”a da hazırlıklı değildim.
derken…. döndüreceksiniz beni sanırım….
@zekikum dön dön
2. sezonu bitirdim. Evet, bi tık daha iyi bir sezondu sanki sonu da özellikle pis yerde bitti. Son sezonu merakla bekliyorum.
2. sezonu ben de bugün bitirdim. İyi denebilecek bir sezondu, ilk sezonun altında kalmış sayılmaz.
Sonunda bir miktar mal gibi kalakaldım, çok tatlı bir şoktu. 6 bölüm birazcık az geldi ama tabii ki dert değil.
3. sezonda görüşürüz.
Bradley Whitford
The West Wing buluşması
Season 3 | Official Teaser
3. Sezon | Tarih Duyurusu
++Aidan Turner (Poldark, Rivals)
3. Sezon | Resmi Fragman
Allison Janney ve Bradley Whitford 4. sezonda düzenli oyuncu olacaklar.
Bu dizinin ilk sezonu geldiginde birkac bolum izleyip bırakmıstım. Karmasık bir iliskiler agı ve yogun diyaloglar dizinin icine girmemi engellemisti. Biraz da yogun bir donemdeydim diziyi bıraktım ama kaliteli bir yapım oldugunu farketmistim hemen cope atmadım. Gecen ay tekrar izlemeye basladım ve hayranı oldum. Hemen iki sezonu da bitirdim ucu bekliyorum. ilk basta begenmeyenlere biraz sabretmelerini oneririm. Aynı sekilde yogun diyaloglara sahip Newsroom un 3 sezonu da arsivimde izlenmeyi bekliyor. ona da iki kere niyet edip devam edemedim. Uzerimize yagan bu dizi yogunlugunda arada gozden kacan basyapıtlara uzuluyorum.
2. Sezon Özeti
3×1
Kaldığı yerden devam etmiş, oldukça hızlı oldukça güzel bir bölümdü. Sonu harika. Bakalım neler olacak.
3.sezon finali üzerine
Bir çırpıda bitti yine bölümler bana az geliyor ya. İlk 2 sezona göre aslında pek olay olmadı gibi oldu da olmadı gibi.
Yine aynı tadı aldım fakat sanki sade geçiş bir sezonu gibi geldi. 2.sezon finaline göre daha olaylı ve uzun geçmesini beklerdim. O yüzden biraz hüsrana uğradım. Onay alırsa seneye görüşürüz. İşin gerçeği pekte merak uyandırmadı şayet onay alırsa gelecek sezon ama neyse yine de bu diziyi seviyorum. 4.sezon ile veda edebiliriz sanırım.
Koştur koştur temposunu korumuş yine ve bu diziye yakışıyor. Geçen sezonun sonu nedeniyle bu sefer biraz da mecburlardı gerçi.
Karı kocanın etkileşimi beklediğimden iyi gidiyor. Allison Janney’i az ama öz kullandılar, fazlasına hayır demem tabii. Bradley Witford bonus oldu.
Başkan yardımcılığına Hal’ın seçileceğini tahmin ediyordum. Hal’in iş konusunda Kate’in arkasında durduğu iyi oldu, o konuda tereddütlerim vardı. Gerçi uygulamaya geçmediklerinden her an bir şey çıkabilir.
Daha diğer kadın Başkanlığa bile başlamadı hatta. İngiltere tayfadan çat diye vazgeçmezler herhalde, daha karışır ortalık.
Ben ilk 2 sezonu sevmiş ama 2. sezonda “bu dizi kendini ciddiye almıyor” demiştim. İşin sulu kısımları fazla uysa da kodum gelmişti. Bu sezon bana 2’den daha iyi geldi. Ya da yukarıdaki yorumuma bakılırsa unutmuşum ikiyi.
Koştura koştura açtıkları sezonda sonrasında doğal olarak bir frene bastılar. Bu sezon,
Her an birileri tarafından
diye izlediğim Kate ile
bilemiyorum. Dennison ile bir şeyler olur diyordum ama o da bu sezon daha az gözüktü.
Eidra’yı seviyorum ama
bir yerden sonra tat kaçırdı.
Allison Janney ve Bradley Whitford’ı yeniden bir arada görmek mutlu etti.
Önceki sezon sonlarında olduğu gibi yeni sezon hemen yarın gelsin hissim yok ama memnunum diziden. 2026’da görüşmek üzere.
* Politik drama olup da siyasi karmaşayı insanı baymadan anlatmalarını takdir ediyorum. Zevkli bir sezon çıkmış yine ortaya.
Eidra, Dennison, Stuart, Billie, Nicol gibi yan karakterler da fena işe yaramadı mesela. Kate’in iki taraf arasında mekik dokuması yüzünden ana ikiliden (hatta bu sezonda üçlüden) artan zamanı doldurmaya daha fazla yaradıkları söylenebilir sadece.
* 2. sezon finali kadar şaşırmış halde kalmasam da iyi bir noktada durdular. 3. sezon geldiğinde nasıl toparlayacaklar bakalım.
Sezon finalinin son saniyelerinde olanlar da bunu kanıtlar şekilde mesela. Hal’in Başkan’la konuşmasını tam göstermemelerinin vardığı nokta bu oldu işte.
3. sezon üzerine:
Bitireli oldu biraz ama yorum yazamamışım, aynı tadında devam etti diyebilirim. Bu dizinin koşturmacasını seviyorum, yılın en iyilerine de aşağıdan yukarıdan bir yerden giriyor.