Yılmaz Erdoğan imzalı Organize İşler, dizi versiyonuyla Netflix’e gelmeye hazırlanıyor. “Organize İşler: Karun Hazinesi” adlı dizi projesinin ilk tanıtımı yayınlandı bile.

BKM Film imzalı, Erdoğan’ın bir kez daha senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor.

Geniş ve iddialı kadrosunda filmlerdeki oyuncularla yeni isimleri buluşturan dizide Demet Akbağ, Ezgi Mola, Kıvanç Tatlıtuğ, Uraz Kaygılaroğlu, Selim Bayraktar, Bensu Soral, Atakan Çelik, Rıza Kocaoğlu, Ekin Türkmen, Şükran Ovalı, Onur Akbay, Ersin Korkut ve Menderes Samancılar da rol alıyor. 25 Eylül’de başlayan çekimlerin Kasım sonunda tamamlanması planlanıyor.

2005’te sinemalara gelen Organize İşler, ilk filmiyle büyük beğeni toplamış ve 36 haftalık vizyon sonrası 2.6 milyondan fazla izleyiciye ulaşmıştı. 2019’da vizyona gelen devam filmi “Organize İşler Sazan Sarmalı” ise ilkinin üçte birinden az bir süre vizyonda kalmasına rağmen 3.5 milyon seyirciye ulaştı.

Öte yandan hatırlayanlar olacaktır, 2. filmin halen vizyondayken Netflix Türkiye’de de yayına girmesi büyük bir tartışma başlatmış, vizyon sonrası 5 aylık dijital bekleme süresinin de geldiği o yasanın fitilini ateşlemişti.