- Netflix animesi BAKI-DOU: The Invincible Samurai 26 Şubat'ta geliyor.
- Ray Romano, HBO Max'in How To Survive Without Me adlı dramasının başrolüne geldi.
- 26 Ocak-1 Şubat 2026 Reyting Durumları / Yorumları
- Antony Starr, Netflix dizisi Breakers'ın başrolüne geldi.
- Milo Ventimiglia, HBO Max'in American Blue adlı polis dramasının başrolüne geldi.
- Amazon'dan çizgi roman uyarlaması Sex Criminals dizisine onay geldi.
- Gustaf Skarsgård'ın başrolünde olduğu yeniden çevrim Wallander dizisinin çekimlerine başlandı.
- Damon Lindelof The Chain ile HBO'ya geri dönüyor.
- Rupert Friend, Sharon Horgan'ın başrolünü üstlendiği Youth adlı HBO dizisine katıldı.
- 8 diziye yeni sezon onayı: The Lincoln Lawyer, Shrinking, Elle, Sandokan...
- Catherine O'Hara 71 yaşında hayata gözlerini yumdu.
- Channel 4 ve Stan'in Careless adlı gerilim dizisinin yapımına başlandı.
- Aidan Gillen, Anjli Mohindra ve Shaun Parkes, ITV'nin Saviour adlı dizisinin başrolüne geldi.
- Jason Bateman, David Harbour ve Linda Cardellini dizisi DTF ST. LOUIS 1 Mart'ta HBO'da başlıyor.
- BBC Two komedisi Small Prophets 9 Şubat'ta başlıyor.
- 19-25 Ocak 2026 Reyting Durumları / Yorumları
- Senaristler Birliği Ödülleri’nde (WGA Awards) 2026’nın adayları belli oldu!
- Netflix'teki 5 dizi için yolun sonu gözüktü
- CBS'ten 8 diziye yeni sezon onayı geldi
- 12-18 Ocak 2026 Reyting Durumları / Yorumları
yorumlar
pislik yapıp tahmin et demek vardı ama bu sorunun geleceği belliydi tabii: chi, wire, shameless
hahahahah birini chi olarak tahmin etmiştim zaten
oo wire mı izliyos, yorumunu okuyamadık hiç
:))
Bitince yazarım herhalde. Ben malum öyle bölüm bölüm yorum yapan tayfadan değilim.
Bekliyorum o zaman yorumunu :))
yarın emmy 2019 adayları açıklanacak, olmazsa olmaz aday olması gerektiğini düşündükleriniz hangileri ?
Bugun kacta aciklanacakti adaylar bizim saatle?
6 buçuk.
Parçalı da olsa kaçırmayın
Ay şimdi TCA mi var?
July 23 – CTAM
July 24 – CTAM
July 25 – CTAM
July 26 – CTAM
July 27 – CTAM
July 28 – CTAM
July 29 – PBS
July 30 – PBS
July 31 – Studio Day/Set Visits
August 1 – CBS/CBS All-Access
August 2 – Showtime/Pop
August 3 – Business Meeting/ Hulu Spa Day/ TCA Awards
August 4 – The CW
August 5 – ABC
August 6 – FX
August 7 – Fox
August 8 – NBC-Universal
Tabii ki var. Ama yaklaşık bir hafta daha rahat takılırız herhalde, daha Comic-Con’u hazmedemediler tam.
Aklımdan çıkmış SDCC sonrası başladığı
@abidin77 Etkinliğin 1.gün de konuşulanlar.
HBO MAX için 29 Ekim de bir etkinlik yapılacak.
Her yeniliğe kötüymüş gibi yaklaşan tiplerden olmak istemiyorum ama twitter
Twitter’ın yeni hali harika olmuş yahu. Eski haline 10 basar bence.
Eski haline bir şey basmaz ama öncekiker gibi bir şekilde alışılır düşüncesindeyim.
çok kötü olmuş, neyse ki telefonuma henüz bir şey olmamış, sadece bilgisayardan gördüm.
TVLine ulusalların 22 bölüm civarı sezon hazırlamasını tartışmaya açmış.
“Daha az bölümle gelen ulusallar var. Kablolular ve stream servisler az bölümle tatmin edici işler yapıyorlar. İnsanlar da o sezonlardan/dizilerden memnun durumdalar (birkaç örnek). Neden diğer diziler de olmasın?” tarzı kısa bir yazı. Sonunda hangi diziler için 20+ bölümlük sezon istersiniz diye de sormuş.
Komedi dizileri 20, drama dizileri 10 bölüm olmalı. Bunun da artık bir düzene oturtulması gerekiyor Hollywood çerçevesinde.
Geçen sezon bu kapsamda izlediğim ulusal kanal dizilerinden A Million Little Things’in, Supernatural’ın ve Arrow’un 10 bölüm; God Friended Me’nin, 9-1-1’in, The Flash’ın ve Charmed’ın 13 bölüm sürmesini isterdim açıkçası. All American’ın 16 bölüm, Magnum P.I.’ın 20 bölüm olması pek batmadı ama. American Housewife ve Mom gibi komedilerin de uzun sezonlarından yanayım zaten. Bu kapsamdaki komedilerden bir tek The Neighborhood için daha kısa bir sezon isterdim herhalde.
Disney Plus ve Hulu birleştireceklermiş.
Son olaylardan sonra kimse savunamayacak duruma geldi Netflix’i. Maalesef yakında meclis gündemine gelir bu pedofili LGBT olayları ve iş iyi yerlere gitmeyecek.
“…kimse savunamayacak duruma geldi Netflix’i.”
Tövbest.
Coğrafya kaderdir.
@aytackara ve @abidin77: İnternette kimi gördüysem 7 yaşındaki iki kız çocuğunun dudak dudağa öpüşmesine karşı çıkıyordu. Gözlemlemelerim bu yönde yani. LGBT olaylarına savunanlar bile artık bu kadarı da fazla diyordu. Ben LGBT durumlarını savunuyorum. Normalleşmesi konusunda hiçbir derdim yok. Ama çocukların öpüşmesi hoş görüntüler değil. Bu işin LGBT’si heterosu yok. Çocuk çocuktur. Ve bence ebeveynler 7 yaşındaki, 10 yaşındaki çocukların dudak dudağa öpüşmelerini kendi çocuklarının bir çizgi filmde görmelerini istemez diye düşünüyorum. Hele bizimki gibi bir coğrafyada “maalesef” Netflix’i kapatma kararı bile çıkabilir. YouTube ve Wiki örnekleri mevcut yani.
@dogukantevfikmeric netflix kapatma değil de belki sansür kararı çıkar. Hem kapatsalar bile bir süre sonra yine açarlar Youtube gibi. Ayrıca internet de konuştuğumu bir söyledi RTÜK yeni internet yasası yönetmeliği yürlüğe girmiş. Sadece lisans hakkı ödemişler. Şu analık sansür durum yok.
Çıkmaz umarım. Diyebileceğim tek şey bu.
@dogukantevfikmeric o sahne de ki 2 çocuk 16 yaşında 2 ergenmiş yani pedofle giren bir şey yok. Ama yinede çocuklar için hazırlanan bir çizgi film de olmaması gerek bir şey bu.
@oktay_1907: Ben biliyorum bunu zaten. Ama bizim gibi ülkelerde büyük sorun olabilir bu. İstediklerini yapsınlar benim için sansürün hiçbir mantıklı açıklaması yok. Benim için “Srpski Film” gibi filmler bile okay. Yeter ki Netflix, HBO Max, Disney+, Apple TV+ gibi uluslararası şirketlerin streaming servisleri kapatılmasın. Ama ben bu durumun meclise gidebileceğini ve bu platformların kapanabileceğini düşünüyorum. Umarım böyle bir şey olmaz diyorum.
@dogukantevfikmeric netflix kapatamazlar çünkü Amerika ile Türkiye arasında 70 yıldır devam eden ticari anlaşmalar var. Hadi kapatılar diyelim. Yerli platforumlar ne olacak onlar da küfür, cinsel sahneleri ve aşırı şiddet gırla onlar da kapatmaları lazım o zaman ayrıca saydığı platforumlar da şu ana sadece netflix var büyük ihtimalle kapatma kararı değil de sansür karar çıkar netflix gibi dijital platforumlar için.
Benim gibi haberi olmayanlar için yazayım. Bu Bein Connect’in 15 günlük abonelik olayı vardı ya geçmişte (Digiturk’ü olmayanlar Oscar zamanı kullanmıştı). Şimdi bunlar 1 aylık ücretsiz abonelik vermişler. Kredi kartı istemiyorlar. Eğlence kısmına tıklayın.
https://www.beinconnect.com.tr/satinal
Dizi listesi fena değil.
https://www.beinconnect.com.tr/dizi/yabanci-dizi/tumu
@abidin77 Sen deyince actim da bi film izleyeyim dedim, unutmusum tabii sigaranin bile blurlandigini
@desperate houseboy: Bir Türkiye gerçeği maalesef
@desperate houseboy sadece Bein connect ve Digitürk play da yayınlansın diye konulan içerikler de sansür yok diye biliyorum.
Bugün TCA Netflix’te mi? Her yerdeki takvimde CTAM yazıyor her güne. Her neyse artık bu…
PBS‘te. CTAM’ler dün bitti. Bence Netflix yine kendi kafasına göre takılıyor, onay haberlerinin ikisi yurt dışıydı zaten.
“Cable and Telecommunications Association for Marketing” ise şaşırmayacağım.
Galiba o demek.
Netflix yok bu sene de.
Mantıklı.
Ben de Netflix kayda değer haberlerle gelir kesin diye bekliyorum saf saf.
Geçmiş olsun
Netflix, Puhu TV ve BluTV, RTÜK Denetimine Girdi! https://buff.ly/2Zk0yUS
Resmi Gazete
@Abidin77 Şimdi benim anladığım kadarıyla çocuklar ulaşabileceği puhutv gibi platforumlar da ebedenetim uygulaması olacak. ama çocuklar ulaşamayacağı netflix tarzı platforumlar için ebedenetim yok. Çünkü aynı sinema da ki gibi kişiye özel kredi kartı falan giriliyor bu siteler.
Netflix
“İnternet yayınlarına yönelik düzenlemeyi yakından takip ediyoruz. Türkiye bizim için çok önemli bir pazar. Bu nedenle Türk yetenekleriyle birlikte film ve dizi sektörüne yatırım yapmaya, üyelerimizin bu içeriklere keyifle ulaşmalarını sağlamaya devam etmek istiyoruz.”
demiş.
@aytackara Netflix anladım kadarla burada gitmek istemiyor. Yani yasalar uyacaklar. Muhtemelen lisans hakkı alabilmek için şirket kurup buraya vergi verecekler.
Ben olsam çekilirim Türkiye’den. Ne bunlara beş kuruş kazandırırım, ne de bir şeyleri sansürlemekle, filtrelemekle uğraşırım.
Homofobik değilim ama bıdı bıdı da bıdı bıdı… O yüzden dizilerdeki eşcinsellikten bıktım.” diyen birilerinin hak ettiği şey buydu zaten başından beri. Bu tarz bir hamleye cüret ettilerse bunlardan cesaret aldılar da ettiler. Gidin Çocuklar Duymasın, Arka Sokaklar filan izleyin. Netflix sizin neyinizeydi ki zaten?
@rpdi ama işte netflix sansür karşı bir oluşum değil. Daha geçenlerde 13 Reasons Why da ki intihar sahnesi kaldırdılar. Bir de Araplar için yaptıkları ilk dizi de bir karakterin Arap Halkına göre Muhstence gelen öpüşme sahneleri Ortadoğu da çok olay olunca Netflix Ortadoğu Departmeni isterlerse sansürleriz o kısımları demişti. Adamlar biz o ülke de faaliyet gösterelim de nasıl olursa olsun kafasında. Benim esas merak ettiğim bu durum ileri de ülkeye gelmek isteyecek Disney Plus ve Apple TV Plus hata Youtube Originals nasıl etkileyecek?
Başta bu yasa acaba disney Plus ve Apple TV Plus Türkiye gelmesin engellerim diye düşündüm sonra her 2’si de aile odaklı içerikler yapacakların ve 2 şirketin de zaten Türkiye de ofisleri bulunduğu ve muhtemelen Türkiye vergi verdikleri hatırladım. Yani muhtemelen Türkiye gelirler. Tabi Apple TV Plus Turkcell TV Plus ile isim hakkı davası yaşayabilir. Ama bu yasa Amazon Prime, Hulu ve HBO MAX türkiye gelmesine engel olabilir. Gerçi saydığım 3 şirket de 2’si sahip olan şirketler Türkiye de ofisleri bulunduğu ve muhtemelen vergi verdikleri unutmamalı lazım.
Rtük yönetmeliği cıkmış.Netflix falan diye başlıklar atıyorlar ama nedense you tube ismini pek anmak istemiyorlar.Orda da oyle klipler var ki vay vay.Bir gün bir bakmışız ne you tube var ne de diğerleri.Bir çok sey erişime kapatılmış Elimizde kala kala trt dizileri kalmış.Tam bir kabus.Uyandırın beni.Kendimi bir anda the handmaid’s tale dünyasindayım sandım.
@gomen: YouTube yönetmeliğe dahil değilmiş çünkü. Ama bu daha başlangıç kesinlikle. YouTube ve Twitch en az Netflix kadar RTÜK’ün hoşlanmadığı türden içerik barındırıyor. Umarım iş sadece vergi falandır. Televizyon ve radyo yönetmeliğine göre denetlerlerse zaten hiçbir dizi veya film platrformunun bir anlamı kalmaz.
@gomen @dogukantevfikmeric arkadaşlar youtube ve twich bulaşamazlar çünkü youtube konulan içerik lisans hakkı olmaksızın her yerde yayınlanıyor. Ve 300 de fazla içerik var youtube da, RTÜK hangi birine sansür uygulasın? Bir de elin Amerikalısı youtube içerik koyacak RTÜK onada sansür uygulamak zorun da kalacak RTÜK türkiye Cumhuriyeti ayit bir kurum olduğunu da ancak netflix gibi diğer ülkeler de içerikler sansürsüz yayınlayabiliecek platforumlar karışabilir. deyelim Youtube falan da katılar eeee youtube ülkede gider. Bu da Türkiye Cumhuriyeti işine gelmez. Sonuçta Youtube da para kazanlar var. RTÜK ancak Youtube Originals falan karışabilir. Bu arada netflix sansür gelme oranağı yüksek özellikle son dönemlerde olanlar da sonra.
Temelde you tube da bir stream sistemi.Bunun ayırımı olmaz.Daha ne olduğunu tam anliyamanlar var.You tube bu ülkede daha önce uzun sure erişime kapatıldığı unutulmasin,Tabi yöntemini bilen yine de giriyordu ama sonuçta o da ayri bir zorluk.Mantığın olmadığı bir ülkede yaşıyoruz malesef üzücü olan bu.