- 15-21 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- Rachel Bilson, Gordon Ramsay'in yapımcısı olduğu aşçılık okulu dramasının başrolüne geldi.
- Rachel Bloom komedisi Do You Want Kids?'in kadrosu yavaştan şekilleniyor.
- 3 Onay / 3 İptal: The Last Frontier, Boots, Last Samurai Standing...
- 8-14 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- 4 Onay / 4 İptal-Final: Heated Rivalry, Leverage: Redemption, Billionaires' Bunker, Hotel Costiera...
- Günün Favori Dizi Müziği Pluribus'tan
- HBO Max 2026 Tanıtım Videosunu Yayınladı.
- 1-7 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- Amanda Seyfried, Amazon dizisi Skinny Dip'in başrolüne geldi.
- Netflix Türkiye'nin yeni draması Ayrılık da Sevdaya Dahil 15 Ocak'ta başlıyor
- Rafe Spall, Jenna Coleman ve Katherine Kelly, Steven Moffat dizisi Number 10'in başrolüne geldi.
- Simu Liu ve Melissa Barrera dizisi The Copenhagen Test'in fragmanı yayınlandı.
- 5 Onay / 5 İptal-Final: Sheriff Country, Boston Blue, Landman, Chad Powers, Platonic...
- Beatles biyografik dizisi Hamburg Days, BBC iPlayer ve BBC One'a geliyor.
- 24-30 Kasım 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- Friends figürleri, Türkiye'deki McDonalds şubelerine de geliyor.
- 2026 Independent Spirit Ödülleri’nde TV adayları belli oldu
- Amerikan Film Enstitüsü (AFI), “2025'in En İyi 10 Dizisi” listesini belirledi
- Richard Armitage ve Annabel Scholey, PBS ve ITV dizisi Winter'ın başrolüne geldi.
yorumlar
Teşekkürler. Belki vaziyet değişmiştir, gözden kaçırmışımdır diye bir ümit sordum ama havamı aldım…
Şu 30 günü değerlendireyim diye düşündüm ama bedavaya bile tenezzül edilecek durumda değiller.
En ufak sansüre tahammülüm olmaz. Sansürün azı çoğu olmaz zaten.
Şu kepazeliklerine rağmen de nelerine güveniyorlarsa telifle melifle delirtiyorlar insanları. Sinir oluyorum, nefret ediyorum bu kuruluştan.
İlk sezonun Türkçe altyazısı olması biraz da bundan hoşuma gidiyor. Bunun özelinde işe yarar hiç değilse.
Sansür meselesi de karışık, evet. Ben daha çok tavırlarına gıcık oluyorum.
Gereksiz not: Yerli dizi işinden ya vazgeçmişler ya da şimdilik rafa kalkmış. Beceremeyişleri de bizim ahımız olsun bari.
92. Akademi Ödülleri – Kazananlar
Parasite

Bizim RTÜK Kızıyoruz Ama… korkmayın sansür ile alakalı değil.
To All the Boys 2’yi izledim. İlki ayarındaydı, hatta çabucak bitiverdi. İlkinin eğlencesi daha fazlaydı gibime geliyor ama bununla da olur.
Lara Jean bir ara beklediğim ölçüde sinir bozucuydu ama dert değil. Peter Kavinsky’ye sevgiler. 3. filmde görüşürüz.
To All the Boys İlk film tamamen ücretsiz reklamlı Bir şekilde netflix de izleyebiliyoruz.
1917:
15.02.2020 Filmin tarihi ertelendi ve belirsiz olarak değişti.
31.01.2020 Vizyon tarihi 21.02.2020 olarak değişti.
20.12.2019 Vizyon tarihi 07.02.2020 olarak değişti.
18.06.2019 Film, vizyon tarihi 10.01.2020 olarak anons edildi.
Bknz: Pinema
Bknz: LoL
Bari arka planı değiştirseydiniz
FilmLoverss‘tan alıntılıyorum:
“Sinema kulislerinde dolaşan iddialara göre Pinema Film’in, 1917’i vizyona sokması için gereken materyallerin parasını ödeyemediği, o yüzden de filmin vizyon tarihini sürekli ötelediği söyleniyordu.”
** Bir de yine yazı sayesinde öğrendim. Bunlar bir ay önce Youtube kanallarından dağıtımını üstlendikleri yabancı filmleri Türkçe dublajlı olarak yayınlamaya başlamışlar. Yavaş yavaş ekliyorlar. Şimdiye kadar kalkmadığına göre dağıtımcısı vs. oldukları için yaptıkları yasal falan olsa gerek.
Allahceğizim daha neler göreceğiz kim bilir.
Kur farkından dolayı artık filmlerin haklarını almak çok masraflı deniyor. Bu film de mantıken pahalıdır. Oscar kazanırsa o gazla izlenir diye güvenip almışlardır (ki doğru bir mantık, Parasite bu hafta TR gişelerinde coşmuş). Olmayınca da kaldılar böyle ortada.
Üzücü bir durum aslında. Telif ödeyip aldıkları kesin değil diye biliyorum. Yani filmi alıp saklamıyorlar. Ekonomik sıkıntılarla uğraşıyor muhtemelen.
@aytackara: Onu da Utku’dan (filmloverss) duymuştum. Ama bazıları telif yemiş demişti. Yani yasal değil. Koca dağıtım şirketi youtube’tan gelecek üç beş kuruş bile kardır diyor. Cidden üzücü ya.
Ben de 1917’yi bekliyordum büyük ekranda izleyeyim diye, çok can sıkıcı haber.
Ayrıca ek olarak Oscar alır daha çok izlenir mantığına gelecek olursak, son 1 aydır film her yerden ödülden dönüyordu, Golden Globe,PGA,BAFTA’sı, Oscar adaylıkları dahil bir sürü ödülle süslenirdi afiş. Yıllardır defalarca yapılan pazarlama. Anasını satayım sanki bağımsız filmlerden birinin vizyona girmesini bekliyorum kaç aydır.
@dogukantevfikmeric Ranini dediklerin bakılırsa Amazon biz hiç umursamıyor. Amazon’u Türkiye lansmanı 2021 bıraktığı konuşuyormuş ama ne olacağı belli olmazmış. bu arada Hulu da Türkiye de proje bakımın başlamış anladığım kadarıyla.
TURKCELL TV PLUS da işine giriyor.
Netflix Türkiye de Made in Turkiye kataloğu.
Hakan’ı Made in Greece kataloğuna iteleyebilir miyiz?
Made in Turkiye kataloğu tüm dünya da uluşala bilinecekmiş.
Recep’le Batur da var orada.
rezillik… bari belli bir kalitenin üzerini bünyesine alsaydı dicem ama türkiyenin genel kalitesi ortada.
Pinema açıklama yapıp daha fazla salon ve verim alacağımız bir zamanda tabii ki ve kesinlikle girecek demiş.
Değişikliklerin farklı yorumlanması yazmışlar bir de
Neyse bakalım taa ne zaman vizyon tarihi gelecek.
Disney’i disney plus gireceği ülkeler için Bir sürü sosyal medya Kanal açmış. Hepsin de o ülke diline göre The Mandalorian ve diğer içerikleri dublajlı fragmanlar var Instagram da. Bizimkisi Yok henüz sadece 24 Mart gireceği ülkeler için var Bir de 29 Mart Hindistan da yayına başlayacakmış.
Amazon prime video TL üzerinde değil de Euro üzerinde fiyatlandırma yapmaya devam edecek gibi.
5 Mart da disney plus Avrupa lansman etkinliği var belki Türkiye ve diğer Doğu Avrupa ülkeleri tarihleri de duyurular.
Ölmeden görmemiz gereken ne kaldı şimdi?
Uzaylılar
Bu Streaming servisler durum ile ilgili Bir şeyler yazmak istiyorum. Şimdi Amazon prime video Türkiye geldi. Hulu da kesin olarak gelecek. Disney Plus da kesin gözüyle bakıyoruz. Apple TV Plus isim değişikliği ile Türkiye geleceği söyleniyor. Apple TV Plus şu ana 110 ülke de var Apple da 150 ülkede faaliyet gösteriyor eğer 150 tamamlamak istiyorlar ise 40 ülkeye tüm dünya gelmek istiyorsa 80 ülkeye daha gelmesi lazım. Yanlız Türkiye gelir mi isim değişikliği ile RTÜK da lisans almak ile uğraşırlar mı bilmiyorum. HBO MAX de Digitürk ile birlikte Türkiye geleceği konuşuluyor. Ama çok Emin değilim. Yıllardır HBO TÜRKİYE geleceği konuşuluyor ama ses seda yok. 2 yıl içinde bütün Streaming servisleri Türkiye geleceği konuşuluyor göreceğiz.
Yarın Türkiye saati ile sabah 05:00 da star Wars etkinliği var bakalım neler duyuracaklar.
Tam ondan bahsederken haberi geldi.
Netflix’e girmekte sorun yaşayan var mı?
Şu an yok.
Buna güldüm.
https://twitter.com/DoganayTolunay/status/1232747484201521153?s=19
İblibd 33 şehit 32 yaralı varmış. Allah rahmet eylesin. Bu gidişle 3.dünya savaş çıkacak.
Basinda soylendigi kadariyla… basimiz sag olsun.
FOX Sports’un ülkedeki yayını sona ermiş
Disney Plus Perşembe günü Londra da Avrupa lansman olacaktı. Coronavirüsü yüzünden lansman iptal edilmiş. Onu yerine basın bildirileri ve sosyal medya üzerinden bilgi akışı yapılacak cuma günü de Seçkin gazeteciler de Londra da demo izletilecek. benim tahminim ve umut artık The Falcon and The Winter Soldier Fragmanı ve Doğu Avrupa ülkelerin ve Türkiye ne zaman gelecek açıklamaları.
Disney Plus Avrupa lansmanı yerine gelecek hafta web yayını yoluyla bir Disney Plus yönetici basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi.
Herkeşler ve her yerler pilot oldu yine. Uçuyoruz.
You tube masa üstü uygulamasında dilleri otomatik çeviri yapan bir ozelligi var.Bu özelliği iyileştirmisler. Adamlar baya bir yol almış gözüküyor bu konuda. Oldukça düzgün cümleler var alt yazı çevirilerinde. Bu hizla giderlerse bir kaç yila kalmaz tam anlamıyla bu işi çözecekler gibi.
@gomen inşallah Android de gelir artık bu uygulama.
Bond’un yeni filminin vizyonu koronavirüs nedeniyle Kasım 2020’ye ötelenmiş.
Çağatay Ulusoy uluslararası bir dijital platform da film teklif almış ama Serenay Sarıkaya ile kadın başrol olduğu için teklif redetmiş. Eğer bu haber Doğruysa kesin netflix ve ya Amazon prime’dir.
Serenay da o haberi çıktı yalanladı.
ABD ile olan saat farkımız yine 7 saate inmiş.
Cc: @abidin77
Issı &Ossı isimli çok güzel bir netflix için çekilen ve Netflix de yayınlana Alman romantik komedi film izledim Başrol de Dark da Martha oynayan kız vardı merak ediyorum da netflix neden yurtdışı da ki kendisi için yapılan Film sayısı artırmıyorlar yani Türkiye de Film çekseler ben izlerim.
http://sinema.ktb.gov.tr/
Yeni Yabancı dizi ve film yönetmeni göre netflix gibi yabancı dijital platformlar Türkiye de dizi ve film çekereken kültür ve turizm bakanlığı işbirliğiyle yapmak zorunda bırakılıyor.
1 pozitif vaka ile officially başladık. Herkese hayatta başarılar.