- 15-21 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- Rachel Bilson, Gordon Ramsay'in yapımcısı olduğu aşçılık okulu dramasının başrolüne geldi.
- Rachel Bloom komedisi Do You Want Kids?'in kadrosu yavaştan şekilleniyor.
- 3 Onay / 3 İptal: The Last Frontier, Boots, Last Samurai Standing...
- 8-14 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- 4 Onay / 4 İptal-Final: Heated Rivalry, Leverage: Redemption, Billionaires' Bunker, Hotel Costiera...
- Günün Favori Dizi Müziği Pluribus'tan
- HBO Max 2026 Tanıtım Videosunu Yayınladı.
- 1-7 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- Amanda Seyfried, Amazon dizisi Skinny Dip'in başrolüne geldi.
- Netflix Türkiye'nin yeni draması Ayrılık da Sevdaya Dahil 15 Ocak'ta başlıyor
- Rafe Spall, Jenna Coleman ve Katherine Kelly, Steven Moffat dizisi Number 10'in başrolüne geldi.
- Simu Liu ve Melissa Barrera dizisi The Copenhagen Test'in fragmanı yayınlandı.
- 5 Onay / 5 İptal-Final: Sheriff Country, Boston Blue, Landman, Chad Powers, Platonic...
- Beatles biyografik dizisi Hamburg Days, BBC iPlayer ve BBC One'a geliyor.
- 24-30 Kasım 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- Friends figürleri, Türkiye'deki McDonalds şubelerine de geliyor.
- 2026 Independent Spirit Ödülleri’nde TV adayları belli oldu
- Amerikan Film Enstitüsü (AFI), “2025'in En İyi 10 Dizisi” listesini belirledi
- Richard Armitage ve Annabel Scholey, PBS ve ITV dizisi Winter'ın başrolüne geldi.
yorumlar
Star TV, bu pazar “Çin Seddi” yayınlıyor
“Tamamı Çin’de çekilen ilk film olma özelliğini taşıyan Çin Seddi…”
What? Böyle bir şey olabilir mi?
Çok kötü filmdi ya. Tamamen Çin’de çekildiği doğru. Hatta Çin’de çekilen en pahalı filmdi galiba.
tamamı çinde çekilen ilk film nasıl olabilir ya matt damon oynuyosa. bu kadar mı az film çıkıyo çinden.
Şimdi burada görünce IMDb‘den baktım da şöyle diyor.
“A majority of the movie was filmed in China, with some scenes shot in New Zealand.”
Doğru bir bilgi değil herhalde.
Tamamı Çin’de çekilen en pahalı film demek daha doğru olabilir sanırım. Yapım bütçesi 150 milyon dolardı. Ünlü oyuncu olarak da Matt Damon’a parayı basmışlardı. Willem Dafoe, Pedro Pascal falan da vardı.
Belki tamamı Çin’de çekilen ilk Amerikan yapımı filmdir. Amerikan-Çin ortak yapımıymış gerçi. “Tamamı Çin’de çekilen en pahalı film” yazıyor Wiki’de.
Herhalde Star TV için tanıtımı yazan kişi baştan savma yazdı, dikkat etmedi. Ya da kopyaladığı (cağnım medyam) yerde yazan yanlış çeviri yapıp yazdı.
Biz dün bunları konuşurken de Kanal D 00:15 yayınıyla “Salgın” filmini ekrana getiriyormuş
Salgın dedikleri Contagion mı? Allaam o çok başarısız bi film ya… Gram empati yaptırmıyor insana. Bi sürü ünlünün olduğu çoğu film gibi “paraları oyunculara döktük, gerisine paramız kalmadı” türünde.
Sonunu getirdiğim için filmi ihya ettiğimi düşündüm ben izlediğimde.
Outbreak filan yayınlasalardı hiç olmazsa.
Neyse, hiç yoktan iyidir deyip susayım.
İzleyeli yıllar oldu ama çok kötü bir film olduğunu hatırlıyorum. Genelde böyle bir dünya ünlünün olduğu birçok film gibi leşti.
1 saat 40 dakikalık filmi 00:15’te kaç kişi izlemiştir emin değilim.
Sanıyorum The Crazies (2010). Direkt olarak hangisi olduğu yazmıyor gibi bir yerde ama D Productions şirketinin sitesinde filmin sayfası var, Türkçesi Salgın gözüküyor.
Contagion’ı geçen hafta izledik biz de. A bu da varmış, şu da mı varmış diye diye oyuncu takip ettik
Böyle bir film için bu kadroya ne gerek varmış dedim. Çok matah bir film değil açıkçası.
Üstüne Gamgi/The Flu’yu izledik. O da çok acıtasyon yapmış küçük kız üzerinden. Filmin başındaki sahneler de azıcık absürttü zaten.
bence o film gerçekten çok iyiydi. salgını işleyişi anlatma açısından çok başarılı bir filmdi. eğitici bir video gibiydi. bir an bile sıkılmadım diyemem rehin alma kısımları kötü ve gereksizdi ama salgını her türlü insanıyla güzel ele aldı.
“acıtasyon”

Evrensel “eve kapandık, ne izlesek?” deyip kafa sağıtıcı dizi önerilerinde bulunmuş.
Yabancı önerileri: Lucifer, The Big Bang Theory, The Simpsons, Chuck, How I Met Your Mother
En etkili salgın filim veya dizi farketmez veba konusunu işleyenler.Tarihte bitmek bilmez Veba salgınlarının bati da kilisenin gücünü büyük ölçüde kırdığını ve aydinlanma çağına geçmesine yol açtığı söylenir.Bakalım yaşadığımız bu büyük salgın ne gibi değişimlere yol açacak yaşadığımız dünyada.
@gomen vahşi kapalist sistemi bitirebilir.
3-5 sene sonra corona isimli bir dizi gelmezse ben de bir şey bilmiyorum.
Containment vardı gerçi yıllaaar önce yayınlanan bir türlü izleyemediğim…
Olsun bunun corona isimlisini de yaparlar.
@necdetcem7
Ne 3-5 senesi 1 seneye gelir bak; bizde de daha yeni fırsatçılardan biri kitap yazmış geçen gördüydüm…
Bizim ülkede öyle yetenekli (!) bir güruh var. Akşam gözaltına alınsa, sabah “Esaret Günlerim” diye kitap çıkarır.
Şimdi zaten süreci hayırlısıyla atlatırsak ,virüs bu sefer kitaplara bulaşacak: ” Korona’yı Nasıl Yendim?”, “Korona: Yeni Dünya Düzeni” , ” Korona Günlerinde Aşk”, ” Koronalı Yarim”, ” Korona: Komplo mu Gerçek mi? “, “Bir Genç Kızın Karantina Günlüğü” , “Korona: Bir Virüsün Öyküsü” , “Korona: Illuminati mi?” gibi kitaplardan gına gelir artık…
Normalde Türk dizisi pek izlemem (En son “İçerde”yi baştan sona izleyip beğenmiştim) ama şu FOX’taki “Öğretmen” dizisinin konusu hem uyarlama olması hem de İlker Kaleli unsuru nedeniyle ilgimi çekti. Var mı izleyen? Nasıl? Gizem filan iyi mi?
Ben çok beğenerek izliyorum ilk 3 bölüm itibariyle güzel bence. İlker Kaleli boş dizi seçmez ya bir kez daha kanıtlamış oldu.
Ayrıca ilk bölümü 2 saat diğer bölümleri 100 dakika civarı.
Hala izlemeye devam ediyorum. İyi gidiyor, pek saçmalamadılar. Gözüme takılan tek şey fragmanlarda fazla spoiler vermeleri. İlgiyi çekelim diye güzel sürpriz olabilecek üç şeyin ikisini koyuyorlar.
Dahası da çıkmıyor o açıdan, fragmanda gördüğümüzü aslında bölümde görsek daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum bazen. Ama dert değil. Böyle gitse yeter. Zaten konusu gereği uzuuunca bir süre devam edemez herhalde. Birisi 44 bölüm dediydi geçen gün yalan gerçek.
@necdetcem7 & @aytackara
Ben de bugün 13 bölüm olacak diye bir Youtube kanalında gördüm ama kesin bilgi değil tabii.
Teşekkür ettim, başlayayım o zaman
Olabilir. Belki bu sezon 13’tür. Gerçi totali 13’se de şaşırmam, orijinali de 10 bölüm onun.
Bence de tadında bitse güzel olur ama onun seti ara verdi mi, yoksa sezonun tüm bölümler çekildi mi?
En fazla 2 bölüm stokludur. Bizim sektör iki-üç çekip yayına giriyor zaten. Hem süreleri gereği hem de tutmazsa misali sezon depolayan pek yok. Miniyse anca.
Ara vermedi galiba.
Harvey Weinstein >> Korona pozitif.
@aytackara 21.58’deki mesajına ithafen: Şimdiye ara vermiştir bile.
Muhtemelen.
+Fatih Terim
Tokyo 2020 >> 2021
Organizasyonun adını değiştirmeyeceklermiş sadece.
* Warner Bros, Wonder Woman’la birlikte ‘Scoob!’, ‘Malignant, ‘In The Heights’ı da ertelemiş. Belli değil.
* The Lovebirds‘ün Nisan başındaki vizyonu ertelenince Paramount filmi Netflix’e satmış bile. Yakında böyle 3-5 haber daha gelir herhalde.
Bu adam corona’dan giderse cidden trajikomik olacak.
Trajiden emin miyiz?
Hayvanlık yapayım; corona bütün kraliyet ailesine bulaşıp genç yaşlı çocuk çocuk demeden herkesi öldürse ve tahta Kanada’da yaşayan Harry çıksa ve Meghan kraliçe olsa
(ortada çocuklar var aman Allah korusun)
Son günlerde Æon Flux animasyon dizisini izledim. Özellikle ilk 2 sezondan pek bir şey anlamadım. Çok boş ve amaçsız yapılmış gibi geldi. Ekşi’de falan yere göğe sığdırılamadığını görünce daha da şaşırdım. Filmini izlemeye gerek var mı? Film de genelde gömülmüş.
Charlize güzel film kötüydü.
O zaman hiç bulaşmayayım ben filme. Teşekkürler @abidin77
+Boris Johnson
Şimdide kolay konuşabilecek mi bakalım, okullar iptal olamaz çünkü ekonomi çöker ya da korkarım ailenizden sevdiklerinizi kaybedeceksiniz diye.
@necdetcem7: Bence daha kötü oldu durum. Şimdi bu çabucak iyileşince “Bakın virüsü abartıyorlar” diyerek çıkın virüs kapın da diyebilir 10 gün önce dediği gibi. İnanılır gibi değil. İngiltere gibi medeniyetin beşiği dediğimiz bir ülkenin başbakanının ve ekibinin böyle düşünmesi çok çok garip.
Doğru söylüyorsun, kendi fikrime göre böyle ünlü insanlara pek bir şey olacağını düşünmüyorum zaten çünkü en iyi tedaviyi özel hastanelerde odalarda onlar alacaktır yani, paranın gücü. Medeniyet beşiği konusu ise neye göre medeniyet beşiği, bu ülkelerin çoğu (abd, ingiltere) liberal ekonomilere dayanan ülkeler, özel sektörü ve bireyciliği savunuyorlar daha çok. İşbirliği miş, toplum muş dan önce ekonomik çıkarlarına bakarlar ama zaten durum öyle bir yere geldi ki bu liberal ülkeler sosyalist metotlar uygulamak zorunda kalıyorlar.
Tabii kafayı veremezsiniz izlediklerinize. Dünyanın ve kişisel yaşantımızın çalkalanan halini izlemekten monotonluk kalmadı hayatımızda, dizilere açlık kalmıyor gitgide bünyelerde.
Ghostbusters: Afterlife 5 Mart 2021 tarihine;
Morbius 19 Mart 2021 tarihine;
Uncharted 5 Mart 2021’e;
Peter Rabbit 2: The Runaway 15 Ocak 2021’e
Adı açıklanmayan bir Sony & Marvel projesinin tarihi belirsiz hale geldi.
Kevin Hart başrollü dram filmi Fatherhood 15 Ocak 2021 tarihine; Tom Hanks başrollü savaş filmi Greyhound ise belirsiz bir tarihe ertelendi.