22dakika.org

  • Anasayfa
  • İptal/Devam
  • Takvim
  • Kategoriler
  • Dizi Listesi
  • 22viki
  • Ayrıntılı Arama
  • Hakkımızda
  • Bildiri
  • Tanıtım
  • Mini Tanıtım
  • Mini Bildiri
  • Kısa Haber
  • Video
  • Biyografi
  • Özel Dosya
  • Alternatif
  • İnceleme
  • Anime
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • Ayrıntılı Yazılar
  • 2026 İlkbahar-Yaz Takvimi
  • 2025-2026 Sonbahar-Kış Takvimi
  • ABD'de Yayın Akışı
  • Reytingler
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Bildiri Önerileri
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

Kısa Haberler

  • Disney+ dizisi If It’s Tuesday, It’s Murder'ın fragmanı yayınlandı.
  • 9-22 Şubat 2026 Reyting Durumları / Yorumları
  • ITV'den Mia McKenna-Bruce ve Natalie Dormer'lı The Lady adlı gerçek suç draması geldi.
  • Winona Ryder, Tim Burton ve Jenna Ortega ile yeniden bir araya gelerek Wednesday'in 3. sezonuna katılıyor.
  • 6 Onay / 6 İptal-Final: The Assassin, Breathless, Tell Me Lies, Terminator Zero, Mistletoe Murders...
  • Apple TV'nin psikolojik gerilim dizisi Imperfect Women'ın fragmanı yayınlandı.
  • Carrie-Anne Moss, Noah Reid, Clark Backo ve Hudson Williams, Crave dizisi YAGA'nın başrolüne geldi.
  • Channel 4 dizisi The Rachel Incident'ın oyuncu kadrosu açıklandı.
  • Elisabeth Moss, Hulu'da yayınlanacak David Shore dizisi Conviction'ın başrolünü üstlenecek.
  • 2026 Independent Spirit Ödülleri’nde kazananlar belli oldu
  • Channel 4, The Siege adlı dramasının oyuncu kadrosunu açıkladı.
  • Channel 4, Anthony Boyle draması Close to Home'a onay verdi.
  • BBC, HBO ve A24 draması First Day on Earth'ün kadrosu açıklandı.
  • HBO Max dizisi Banksters 20 Şubat'ta başlıyor.
  • James Van Der Beek 48 yaşında hayata gözlerini yumdu.
  • 2-8 Şubat 2026 Reyting Durumları / Yorumları
  • Kevin Williamson First Lie Wins romanını televizyona uyarlayacak.
  • Disney+'ın canlı aksiyon Eragon dizisinin yapım ekibi belli oldu.
  • 78. Directors Guild of America Awards’ta (DGA Awards) kazananları belli oldu
  • 9 diziye onay: A Man On The Inside, St. Denis Medical, Finding Her Edge, The Åre Murders, Dark Winds...

Postane

yorumlar

Avatar fotoğrafıkont | 13 Haziran 2014 10:09

iyi tamam kızmayın şansımı denedim o kadar.

Avatar fotoğrafıaytackara | 13 Haziran 2014 10:11

Sorduğun usluba bağlı olarak derler. “Nasıl bu diziyi çeviren olmaz? Bu nasıl iştir?” diye soran olsa o kadar gitmeye gerek yok mesela, ben direk buradan da derim yani :P
İkinci sezon için gönüllü bir çevirmen hali hazırda yok. Rogue popüler bir dizi de değil. O yüzden dizi yayın siteleri kolay kolay el atmaz. İlk sezonda da çevirileri kör topal ilerlemiş zaten. Şahsi fikrim kolay kolay birisinin çıkmayacağı yönünde. Dil sorunu yoksa torrent+İngilizce altyazıyla izlemek bir seçenek olabilir.

Not: 1101’den beridir girişte ve yorum sonraları bir önceki sayfada buluyorum kendimi. Tek bir yorum olayını aştık sanki bu başlık için.

Avatar fotoğrafıaytackara | 13 Haziran 2014 10:36

@ozgun14 Tanıdığım birisi şöyle demekte, sen Akta Manniskor de sever birisin.

e946c3c263a7465883d858a596db3674.jpg
bbfe58bc1132010837c0cd0d53750d57.jpg

Avatar fotoğrafıkont | 13 Haziran 2014 10:40

Lütfen bir daha okuyun yazdıklarımı. ingilizce altyazının da olmadığını belirttim. dizinin bölümleri düzensiz yayınlanıyor ona sitem ediyorum. buradaki insanlara yönelik yazdığım sadece sondaki soru cümlesidir. eğer bilmeden kimise incittiysem üzgünüm.

Avatar fotoğrafıaytackara | 13 Haziran 2014 10:49

O zaman buradakileri geç, Divxplanet’tekiler de bir şey yapmaz ya da yapamaz. Dizinin düzenli yayınlanmasını kimse sağlayamaz takdir edersin, o kanalın kendi uyuzluğudur.

Öyle ya da böyle yayınlanıyor diyelim, Divxplanet İngilizce altyazı hazırlayan bir yer değil, İngilizce altyazı olmadan çeviri yapacak adamı zaten bulamazsın. İngilizce altyazı ne olacak dersen, bu işle ilgilenen diğer insanların da yararlandığı belli 2-3 yer var. Onlar da kendi kafalarına uygun çalışan birisidir. Rogue için bir şeyler hazırlar mısın diye soramazsın. Genellikle çıkan her şeye hazırladıkları için Rogue’a çıkmamasına şaşırdım mesela.

Belki de ileriki bir vakitte hazırlanmaya başlar. Bence sen o sezonu bitime kadar biriktir, bittiğinde tekrardan duruma göre gündeme koy. Hala altyazı yoksa da şansına küs.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 13 Haziran 2014 12:14

Aytac saol valla, soyle bir ittirici guce ihtiyacim vardi. Ben bunu bu hafta bi ara hupleteyim. Sonrasinda yorumumu yapar, gerekirse mini tanitim yaparim.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 13 Haziran 2014 13:17

@kont : Ben kendi adıma yazdıklarına kızmadım ya da bozulmadım; uygunsuz da bulmadım. Sadece ısrar etmenin, çaresizliğine çözüm getirmediğini vurgulamak istedim. Sanki kaale alınmıyormuşsun gibi hissettiğini sezdim. Ama ne yazık ki aslında site müdavimleri de sana yardım konusunda çaresiz olduğundan sessizlerdi. Bunu demek istedim.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 14 Haziran 2014 00:35

vikingshill’i bitirdim biraz önce.

kısaca tanıtayım: genç bir kız olan erin annesiyle beraber yeni bir başlangıç yapmak için vikingshill’e taşınır. yeni okuluna başlar, ancak onu gören herkes afallar ve şaşkınlıkla onu izler. gün boyu nadir de olsa edindiği arkadaşlarından durumu öğrenir. 5 ay önce ortadan kaybolan ve öldüğü düşünülen rebecca adındaki genç bir kıza ikiziymişçesine benzemektedir. yeni bir başlangıç yapmak isterken kendini bir karmaşanın içinde bulan erin’in hayatını izliyoruz.

ilk 6 bölüm hatta 7 bölüm merakı yüksek seviyede tutmayı başardılar. gerçekten de ne oluyor yav biri olanları açıklasın artık modunda izledim. finali izleyip her şeyi açıklığa kavuşturduklarında ise biraz afalladım. teoride güzel ama pratikte tam olmamış bir şekilde güzelce tamamlamışlar hikayeyi. oldurdukları şeklin ayrıntısına çok girmedikleri için için uysa da kodum uymasa da kodum durumu olmuş. eğer olabilitesini kabul ederseniz, ki ben hala tam olarak nasıl başardılar bu kadar mükemmel bir şekilde o kısmı emin olamadım mümkünmüş gibi gelmiyor, geriye kalan kısım da öncesini kabul ettiğimizde gayet güzel tamamlanmış. her şey açığa kavuştuktan sonraki son sahnenin de anlamını çözemedim. biraz daha farklı bir duygulanım bekledim ya da bir şeyleri eksik anladım.

neyse her biri 9 küür dklık 8 bölüm hızlıca bitti. izlerken sürükleyicilik konusunda şüpheniz olmasın. zevkle izletiyor kendini. hikayenin bağlanma şeklinden de memnun kalırsanız. güzel bir film izlemiş olursunuz.

Avatar fotoğrafıreal tortoise | 14 Haziran 2014 00:38

@ozgun14 Sen diyene kadar hiç araştırmamıştım, hiç fena değilmiş konusu, bir bakayım ben buna.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 14 Haziran 2014 00:56

izledikten sonra mutlaka yaz fikrini bana. anlamadığım bazı noktalarda sana sorularım olacak. tabii izlersen. izlemezsen de büyük bir kaybın olmaz. 80dk olması izlemeye teşvik ediyor. ve dediğim gibi son ana kadar da merakla izletiyor.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 14 Haziran 2014 12:09

@ozgun14: Şu yukarıdaki 14 Haziran 2014 00:35 yorumunu aynen olduğu gibi yapıştırsan bence bir bildiri olurmuş. :}

Avatar fotoğrafıformembermail | 14 Haziran 2014 12:14
@ozgun14 vikingshill’ i sen yazdıktan sonra bende izledim.

Yazdıklarına aynen katılıyorum. İlk 7 bölüm gerçekten iyiydi. Konusu falan güzeldi bence. Finali sanki iyi bağlayamadılar gibime geldi. Kıza bulabildiğimiz tüm ilaçları verdik gibi bir cümle geçti. O kısmı anlayamadım. Genel olarak beğendim ama finali pek olmamış sanki.

“Morden i Sandhamn” tanıtımında ilk iki sezonunu izlediğini yazmıştın. Üçüncü sezonunu izledin mi acaba? Başlamayı düşünüyorum.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 14 Haziran 2014 12:15

Yapacaktim aslinda da kisa gorundu gozume, yine de eve gecince yapayim madem. :D

Avatar fotoğrafıdkamoy | 14 Haziran 2014 12:17

@ozgun14: Bu kısa(!) bildirileri adamdan saymama ruh halimizi üzerimizden atalım diye her gün tek cümlelik bildiriler giresim geliyor bazen. :))

Avatar fotoğrafıozgun14 | 14 Haziran 2014 12:22

Formembermail: aynen ben de o kismini gercekci bulmadim geriye kalan kismi gercekten surukleyiciydi.

Mordeni sandhamn’i bitirdim unutmusum yorum yapmayi. Onceki 2 sezonunun aynisiydi. Dizi kitap uyarlamasi oldugu icin muhyemelen devam edecek ama etmezse de 3 bagimsiz hikaye anlatiyor sezonlar. Tum sezonlar ayni ayardaydi. Ilkini izle derim eger begenirsen digerlerini begenirsin. Ben ilkini guzel bulup cok uzun degil diye de devam ettim. Pisman degilim. Derli toplu acigi kacigi olmayan bir dizi.

Avatar fotoğrafıformembermail | 14 Haziran 2014 12:31

@ozgun14: Üç sezon, üçer bölümden toplamda dokuz bölüm. İlkini izleyeyim ilgimi çekerse devam ederim. Teşekkür ederim açıklamalar için.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 14 Haziran 2014 12:45

Haklisin dkamoy, bunun ustesinden gelmistik zaten aslinda. Gayet guzel mini bildiriler yaziyorduk. Buna da bi cekiduzen verir gonderirim. :)

Avatar fotoğrafıozgun14 | 14 Haziran 2014 12:48

Afiyet olsun, izledikten sonra fikirlerini yazarsin, digerleri icin de ekstra bir gorus olur. :)

Avatar fotoğrafıabidin77 | 14 Haziran 2014 19:38

@itsmypurgatory: Tavsiye ediyorum, izle. Lex Luthor, Lionel Luthor, Lana Lang (güzel insan Kristin Kreuk var be), ileriki sezonlarda göreceğim muhteşem Lois Lane, Oliver Queen (yani Arrow), Kara (bir başka güzel Laura Vandervoort) falan filan. Bütün bu karakterleri seveceksin. Chloe’yi unutmayalım. Clark’ın abukluklarına rağmen ilk 6-7 sezonu seveceğinden eminim. Ben hepsini severek izlemiştim.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 14 Haziran 2014 19:38

ben severek izlemiştim 10 sezonu ev arkadaşımla 2-3 haftada bitirmiş ve bitirdiğimizde kendimize gelememiştik. o derece asosyalleşmiştik. o zamanlar deli gibi izlememe rağmen şimdi düşününce bayaa uzatmışlar aslında. Şimdi arrow izlerken aklıma geliyor ama sanki arrow daha olmuşu gibi hissediyorum. Smallville karakter gelişimi açısından çok yavaştı. Çevresindekilerle ilişkisi çok sündürülmüştü. her şeye rağmen bir efsanedir. süpermendir, dahası var mı? (kırmızı donuyla da göremedik gerçi :P)

geriden başlamayı dert etmeyin ben de 10un ortasındayken başlamıştım. hiç de eski falan değildi gayet güncel dizilere yakın görüntüsü vardı.

Avatar fotoğrafıtowanda | 14 Haziran 2014 23:23

Ben son 2 sezonunu izlemedim bir noktada bırakmıştım buradakilere sorduğumda direk finali izleyebilirsin demişlerdi. Diziyi izlediğime kesinlikle pişman değilim. Bence izle 8-9. seozon da bırakma durumuna gelirsen benim gibi yaparsın :P
Michael Rosenbaum’lu Lex luthor karakterini başrolden daha çok sevdiğim de doğrudur :D

Avatar fotoğrafıreal tortoise | 15 Haziran 2014 01:10

Vikingshill’i ben de izledim. ozgun14 söylenebilecek her şeyi söylemiş zaten, aynen katılıyorum. Yalnız tekrar söylemeden edemeyeceğim ilk 7 bölüm süreükleyici olsa da, ben hayatımda bu kadar “uysa da kodum, uymasa da” şeklinde bir final izlediğimi hatırlamıyorum. İzlemezseniz bir şey kaybetmezsiniz bence, çok çok merak edenler bir bakabilir ama çok da şart bir şey değil bana göre.

Avatar fotoğrafıaytackara | 15 Haziran 2014 08:20

Rogue‘a İngilizce altyazılar başlamış.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 15 Haziran 2014 22:57

bence iyi ki izlememişim önümde 10 sezon sürecek bir serüven var demelisin. :)

Avatar fotoğrafıabidin77 | 16 Haziran 2014 10:49

@dkamoy: Şurada 8 Mayıs 2014, 21:38’den sonra yapılan muhabbeti hatırlayarak San Antonio Spurs diyorum :)

Avatar fotoğrafıdkamoy | 16 Haziran 2014 13:45

@abidin77: Gecikmeli izliyoruz maçları. Son maçı izlemedik, ispiyon mu yedim? :))

Avatar fotoğrafıabidin77 | 16 Haziran 2014 13:55

@dkamoy: Yorum yapmayayım o zaman. İzleyin siz :)

Avatar fotoğrafıdkamoy | 16 Haziran 2014 19:48

@abidin77: NBA ile ilgili senin yapayazdığını şurası yaptı. :) Ama önemli değil; bekliyordum açıkçası. Neyse skoru bilmiyorum en azından yine zevkle izlerim ben, sorun diil.

Avatar fotoğrafıabidin77 | 16 Haziran 2014 20:09

@dkamoy: Kendi adıma mutlu oldum. Sevmem Lebron’u :)

Geçen sene şansızlık yüzünden kaybetmişti SAS. Neyse ki bu sefer erken hallettiler.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 16 Haziran 2014 20:23
Aynı duyguları paylaşıyorum. NBA finalleri ile ilgili ispiyon içerir:

Biz ağırlıklı olarak batı maçlarını izledik o yüzden Spurs’ü baştan beri takip ettik. Hep onun karşısındaki takımları tutarak geldik finale. :) Ama finalde ben artık “go spörz go” moduna girmiştim elbette. Cinobiliciğim’le Dankın’cığımı mutlu görmek istiyordum. Bi de koçlarını tabii. O yüzden de kesin Miami alır modundaydım (kimi tutsak yeniliyor diye).
Geçen yılın acısı çıktı, iyi oldu. LeCramp’e de böyle oOOO o o o! ;)
Batı finalinden Spurs değil de OKC çıksaydı da Kevin Durant’i biraz daha izleseydim dediğim oluyor; ama yine de üstte saydığım nedenlerle Spurs güzel oldu güzel.
Avatar fotoğrafıdkamoy | 17 Haziran 2014 12:16

@itsmypurgatory: Yazıların içine youtube video bağlantılarını (paragrafın altı ve üstünde birer boşluk bırakarak) koyunca görünüyor. Görünmezse de editör tayfası görünür hale getiriyor, hiç merak etme. :)

Avatar fotoğrafıdkamoy | 17 Haziran 2014 12:27

@itsmypurgatory: Özelden anlatmayayım başkası da yararlansın:

Youtube bağlantımız var bir adet: http://yutub.kom/hebelüp?3498735460 gibi bişi. Bunu yazıya aynen şöyle yapıştırıyoruz:

http://yutub.kom/hebelüp?3498735460

Sağına, soluna, altına, üstüne yapışık kelime, harf, cümle filan koymuyoruz. Aynen üstteki haliyle alt satırı ve üst satırı boş bir paragraf olarak konduruyoruz.

O zaman yazının içinde görünür oluyor. (Eskiden yorumlarda da oluyordu ama son zamanlarda sistemde bi terslik var, geçici olarak yorumlarda videoların görünmeme sorunumuz var.)

Avatar fotoğrafıdkamoy | 17 Haziran 2014 18:17

@itsmypurgatory: web.tv’dekiler mı çalışmıyor? Pff… Youtube’a taşınma işini hızlandırmak gerek. Haber ettiğin için teşekkürler.
Sonradan ek: televidyondakiler çalışmıyor. web.tv’dekiler hayatta.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 17 Haziran 2014 18:24

@itsmypurgatory: Ben de şimdi bir bir haberlerdeki bağlantıları düzeltmeye başladım. En azından hızlı bir çözüm getirelim şimdilik.

Avatar fotoğrafıabidin77 | 19 Haziran 2014 14:27

Rogue denmişken, dizinin 2. sezon çevirilerine başlanmış. Sevenlerinin gözü aydın.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 20 Haziran 2014 11:13

@itsmypurgatory: Amerikan olmayan (İngiliz, Kanada, İskandinav, Fransız vd. ) bir dolu dizi eksik. Bugün gün içinde birçoğunu ekleyeceğiz ama gördükçe siz de haber edin.

Avatar fotoğrafıdizimania | 20 Haziran 2014 11:33

İlginç ben My Mad Fat Diary’nin yeni sezon onayı aldığını sanıyordum. Ya da o kadar çok seviyorum ki olacak diye kendimi inandırmışım :/ Google amcada da bişey yok :(
Endişelendim şimdi bak :( 3. sezon olmalı ama ya :(

Avatar fotoğrafızekikum | 20 Haziran 2014 13:53

Bosch ve After dizilerinin devam/iptal durumları listede yok… bilginize…

Avatar fotoğrafızekikum | 20 Haziran 2014 14:32

Black box da yok…yanlış listeye mi bakıyorum, nedir..?

Avatar fotoğrafıdkamoy | 20 Haziran 2014 18:00

@zekikum: İki yorum üstte de belirttiğim gibi, liste daha son halini almadı, üstünde çalışılan bir taslak niteliğinde. (Bittiğinde sitede duyurusu yapılacak.) Şimdilik hepimizin (sizin gibi sesini çıkartan müdavimler dahil) katkılarıyla son haline getirmeye çalışıyoruz. Büyük ihtimalle haftaya “tamam” deriz.

Avatar fotoğrafızekikum | 23 Haziran 2014 11:23

@dkamoy; bu “başka gözüne çarpan varsa, söyle” demek mi oluyor, “biz haftaya kadar hallederiz” demek mi?
:)

Avatar fotoğrafıdkamoy | 23 Haziran 2014 17:17

@zekikum: Varsa her daim söyle ama “aaa bu da eksik ncık ncık” tarzıyla olmadan, motivasyon kırmadan rica edicim. ;)

Bu arada ingilizleri tamamladık. Alternatifler kaldı (Kanada dahil).

Avatar fotoğrafıdkamoy | 23 Haziran 2014 19:43

iptal/devam listesi hk.
Anime ve web dizileri hariç liste tamam gibi (şu anda 430 yapım var listede). Duyurmadan bi bakın bakayım gözünüze çarpan neler eksik?

Avatar fotoğrafızekikum | 24 Haziran 2014 11:23

çevirilerini beklediğimden ilk aklıma gelen;

old school (gerçi Avustralya yapımıymış),
the vatican,
last man on the earth,
from there to here…

not: cık cık cık
:)

Avatar fotoğrafıdkamoy | 24 Haziran 2014 11:37

@zekikum: :) Teşekkürler.

Old School’u ekledim şimdi.

The Vatican, şu deneme bölümü çekilip diziye dönüşmeyen mi?

“last man on the earth” dediğin “The Last Man On Earth” ismiyle var listede.

“From There to Here” mini diziydi diye eklemedik.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 24 Haziran 2014 13:11

Bence cogu yerde yapildigi gibi dizinin basindaki the parentez icinde dizinin sonuna konup siralamaya konulmali. Misal

Walking dead (the)

hem kullanilisliligini artirir, hem de daha mantikli.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 24 Haziran 2014 13:28

@ozgun14: Evet, genellikle “Walking Dead, The” şeklinde kullanılır hatta. Bilmiyorum benden kaç tane var buralarda ama ben o yöntemi sevmeyen kesimdenim. “The”lı halleri aklımda kalıyor genellikle ve dizinin ismini o şekilde görünce tersim dönüyor, tilt oluyorum. (The’ya genel olarak tiltim zaten.)
Sorun diziyi bulmak ise, bu tip bir sayfada arama yapacaksam (ctrl-f güzel bir arama kısayoludur, tavsiye ederim) the’sız aratınca pıt diye çıkıveriyor zaten. Sayfanın başına not olarak ekleyeyim bunu ben.

Çoğunluk “özgün’ün dediği gibi olsun” derse, ses etmeyeceğim; ama “the” ile başlayanları düzeltmeyi başka biri üstlensin diye arıza çıkartacağım, haberiniz ola. :) (Buna harcanacak vakitle imece’de bir harf biter diye de üzüleceğim.)

Avatar fotoğrafıdrlazy | 24 Haziran 2014 14:04

Ben de the’yı sona atmayı sevmeyenlerdenim, kendi listelerimde falan hep The baştadır benimde.

Avatar fotoğrafıreal tortoise | 24 Haziran 2014 14:17

Ben de “The”nın başta olmasından yanayım.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 24 Haziran 2014 14:35

ben alfabetik sıralama mantığına uymadığından öyle söyledim çünkü the yı ismin bir parçası olarak görmüyorum aramalarda. hangisinin başında the var hangisininkinde yok çoğu kişi de bilmez. o açıdan kolaylık olur. ben iptal devam tablosu kullanacak kadar dizi takip etmediğimden zaten benim için sıkıntı yok. geçerken uğradımcılar için önerim.

‹ Önceki Yorumlar 1 … 21 22 23 24 25 … 216 Sonraki Yorumlar ›

Yorum yapabilmek için giriş yapmış olmalısınız.

Tüm diziler

girişkayıt

Kim ne demiş ayol?

  • One Tree Hill -- T...
    142
  • 2026 Sezonu İlkbah...
    36
  • DOC'un yerli uyarl...
    6
  • Yellowjackets – Ta...
    100
  • Yeni Dizi Projeler...
    51
  • Interview With the...
    58
  • Kanada-ABD ortak y...
    15
  • Game of Thrones'un...
    27
  • NBCUniversal'ın di...
    181
  • Taylor Sheridan'ın...
    4
devamı
İzlemediğiniz 5673 yeni video var
  • Bildiri Gönder
  • Yeni bildiri gönderin
  • Yazarken nelere dikkat etmeli?
  • Yazı nasıl yazılır?
  • Önemli Başlıklar
  • Ayrıntılı Yazılar
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • ABD’de Yayın Akışı
  • 2026 İlkbahar-Yaz Takvimi
  • 2025-2026 Sonbahar-Kış Takvimi
  • Reytingler
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Bildiri Önerileri
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

RSS

  • Yazılar için RSS
  • Yorumlar için RSS
  • Kısa haber için RSS
Aşağı İn Yukarı Çık

©  22dakika Altyapısı: Pilli (2006 - 2012), Özgür Yazılım A.Ş. (2013 - )