22dakika.org

  • Anasayfa
  • İptal/Devam
  • Takvim
  • Kategoriler
  • Dizi Listesi
  • 22viki
  • Ayrıntılı Arama
  • Hakkımızda
  • Bildiri
  • Tanıtım
  • Mini Tanıtım
  • Mini Bildiri
  • Kısa Haber
  • Video
  • Biyografi
  • Özel Dosya
  • Alternatif
  • İnceleme
  • Anime
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • Ayrıntılı Yazılar
  • 2026 İlkbahar-Yaz Takvimi
  • ABD'de Yayın Akışı
  • Reytingler
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Bildiri Önerileri
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

Kısa Haberler

  • Finding Harry: The Craft Behind The Magic adlı Harry Potter belgeseli 5 Nisan'da HBO Max'e geliyor.
  • A24, London Falling adlı Patrick Radden Keefe romanını televizyona uyarlıyor.
  • Dennis Quaid, Thunder Road adlı Nascar dramasının başrolüne geldi.
  • Laura Dern, Jeffrey Epstein dizisinin başrolüne geldi.
  • 23-29 Mart 2026 Reyting Durumları / Yorumları
  • 10 diziye yeni sezon onayı: One Chicago, CIA, Paradise, Wonder Man, For All Mankind, Cross...
  • 5 Onay / 5 İptal-Final: Hacks, Watson, DMV, The Family Next Door, Star Trek: Starfleet Academy...
  • Damson Idris, Netflix dizisi The Lords’ Day'in başrolüne geldi.
  • Himesh Patel ve Danielle Deadwyler, Ryan Coogler'ın yeni The X-Files dizisinin başrol oyuncuları oldu.
  • 16-22 Mart 2026 Reyting Durumları / Yorumları
  • Mahershala Ali, HBO'nun Task dizisinin 2. sezon kadrosuna katıldı.
  • Amazon, Kristen Stewart'ın astronot Sally Ride'ı canlandıracağı The Challenger dizisine onay verdi.
  • Maya Hawke, Netflix'in The God of the Woods adlı uyarlama dizisinin başrolüne geldi.
  • Nicholas Brendon 54 yaşında hayata gözlerini yumdu.
  • Netflix dizisi Assassin’s Creed'in çekimlerine Roma'da başlandı.
  • Aaron Taylor-Johnson, Enigma Variations'ın baştan çıkarıcı uyarlamasında başrol oynayacak.
  • Krysten Ritter romanı Retreat dizi olarak uyarlanacak.
  • Netflix'in canlı aksiyon Scooby-Doo dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.
  • Paapa Essiedu ve Siobhán Cullen draması Babies'in fragmanı yayınlandı.
  • Sky, James McAvoy dizisi Meantime'ın oyuncu kadrosunu duyurdu.

Postane

yorumlar

Avatar fotoğrafıozgun14 | 15 Ekim 2015 18:44

sürekli bir şeyleri iptal ediyorum ben izlerken. onları elersem şuan tvshowtimeda 37 dizim görünüyor. hepsinde de neredeyse son bölümüne kadar güncelim. good wife ve bron broen e daha zaman olmadı girmeye. ama onlarda da güncel gidecem inş. hala yazın bitişini kaldıramadı bünyem belimi doğrultamadım dizilerden yana. bunların yanında iki tane de geriden geldiğim bitmiş dizim var. parenthood ve ally mcbeal :) ama en son ne zaman izledim hatırlamıyorum ikisini de :D

50nin üstüne hiç çıkmadım sanırım şimdiye dek ama 40ın üstüne çıkmışlığım var. (zamanlı url kopyaladım ama baştan başlarsa eğer 13. snyi açın.)

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 15 Ekim 2015 18:45

Sadece bugün 6 güncel var mesela. :D
d02pGZ.png

* Supernatural’ı saymayarak söylüyorum.

Avatar fotoğrafımeorman | 15 Ekim 2015 19:02

@burakturan final yapan ne az dizin varmış ya :shock: Tabi gençsin daha sen :lol: Bi 10 yıl sonra bitenlerin sayısının kaç olacağını bi hayal et :)

@purga yaz ve kış dizilerinin kesiştiği bi pazar benim 10a çıktı o sayı :) Şu anda diziler çığının altında kalmış durumdayım. Burda lak lak edeceğime gidip izlemem lazımki azaltayım birazını :D

Avatar fotoğrafımeorman | 15 Ekim 2015 19:08

@ozgun muhtemelem biliyorsundur ama yine diyeyim içimde kalmasın :)
tvshowtimeda iptal ettiğin diziyi izlediğin bölüm kadarını işaretleyip archivele dersen kalan izlemediğin bölümleri sana göstermiyor. İptal ettiğin diziler de archivelenen diziler sekmesinde toplanmış oluyor.

Avatar fotoğrafınecdetcem7 | 15 Ekim 2015 19:09

Benim Çarşamba günleri 6 tane güncel dizim oluyor. O gün batıyorum. Diğer günler de girince anca Cuma’ya toparlıyorum. Kasım da da diziler var.

Avatar fotoğrafıburakturan | 15 Ekim 2015 19:22

Evet yaştan dolayı, 5 sene sonra bile bir sürü final yapan dizim olacak :(

Avatar fotoğrafıpirate | 15 Ekim 2015 20:57

7 yıllık yabancı dizi izleyicisiyim. İzlemeyi çoktan bitirdiğim 45 tane final yapmış dizim var. Bir süre izleyip bıraktıklarımı hiç sayamıyorum zaten. Şu an güncel takip ettiğim 40 dizim var. Bu 40 diziden 19’u şu an aktif değil yani sezonu tamamladı veya sezon arasına girdi. Yarın dönecek Satisfaction ile beraber an itibariyle takip ettiğim 21 dizi var. Bir de 22. olarak ilk bölümünü izlediğim devam edip etmeyeceğime 2. bölümden sonra karar vereceğim The Last Kingdom var. Bu 40 diziden 36’sının yayınlanan tüm bölümlerini izledim. Altyazı muzdaripliği sebebiyle Younger’ın son 7 bölümünü, The Odd Couple’ın son 4 bölümünü, Significant Mother’ın son 6 bölümünü ve Hit The Floor’un 2. sezonunu ise izleyemedim henüz.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 15 Ekim 2015 22:41

evet evet farkındayım meorman. ama iptal ettiklerimi gözüm görmesin kafasında olduğumdan işime de yaramayacağından tutmuyorum hiç. final yapmış olanları da zaten elimde arşivde tuttuğumdan sitede durmasına gerek kalmıyor. ben siteyi daha çok bugün neleri edinmem gerekiyor kafasında kullanıyorum. mesela good wife izlemişim görünüyor ama izlemedim. ama masaüstümde. bugünün dizilerini indirmediğimden mesela izlememişim görünüyor vs vs. :D

Avatar fotoğrafımeorman | 15 Ekim 2015 23:22

Ben sitede bütün izlediklerim ve istatiklerimin görünmesini sevdiğimden hepsi ekli bende. O archive seçeneği güzel bir özellik. Pogdesignda izlemediğim bölümler gözüktüğünden iptal ettiğim dizileri seçemiyordum.
Ben de indirdikçe tikliyordum ama takip ettiğim dizi çok olunca bir kaç dizide geri kaldım. Onlarda göz önünde olsunlar diye şimdi tvshowtimeda izledikçe pogdesignda indirdikçe tikliyorum. İkiside kullandığım amaç için kendince iyi. Zaten milletin neden pogdesigna çemkirdiğini şimdi anladım. Mesela siteye girip 3 ay önce yayınlanan bölümü tiklemek sıkıntı. Ama benim gibi günlük dizi indirmek için takvimi çok kullanışlı.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 15 Ekim 2015 23:41

aynen ben de ondan dolayı kopamıyorum ya zaten pogdesigndan. açıyorum ve koca bir ay sade bir şekilde önümde. tikimi atıp kaçıyorum. benim gibi basit amaçla kullananlar için ideal. :D

eski_bir_mudavim | 16 Ekim 2015 00:50

22 Dakika kullanıcılarına bir sorum var. Bazı dizilerin izleme zevkinin yaşla değiştiğini düşünüyorum, bir süredir. Bu yüzden sürekli aklımda izlediğim dizilerin bir kaçını bırakıp gençlik dizilerini izlemeye başlamak düşüncesi var. Ben bu dizileri izlemeyi seviyorum ama ileri de aynı zevki vermeyecek diye düşünüyorum. Ama bazı diziler var ki onları belki biraz daha olgunlaştıktan sonra izlersen daha anlamlı bile gelebilir. Sorum aslında uzun süredir dizi izleyen, 22 dakika ahalisinin biraz daha tecrübeli üyelerine. Hiç böyle bir durumla karşılaştılar mı, üzerine düşündüler mi? :D Yoksa bu durum benim garip bir paranoyam mı?

Avatar fotoğrafıdkamoy | 16 Ekim 2015 01:06

@mertkytrk : Değil. :)

Avatar fotoğrafımeorman | 16 Ekim 2015 01:14

Tabi yaş da etkiler ama ondan önce bence zevkleri insanın hayattaki dönüm noktaları etkiler diye düşünüyorum. Bu bir öğrencinin ailesinden ayrılıp başka şehre okumaya gitmesi veya evlenip çoluk çocuğa karışman gibi olaylar olabilir. Ya da insanın başına gelen trajik bir olay olabilir.
Mesela yazdan beri pembemsi diziler izleyesim var benim. Bütün jane Austen dizilerini altını üstüne getirdim. Şimdi de poldark izliyorum çok hoşuma gitti o.(benzer, olayı sulandırmayandizi önerilerine açığım bu arada) Çoluk çocuğuna karışsaydım bu tarz yapımları çok aramazdım gibime geliyor. Benim düşüncem böyle.

Avatar fotoğrafıaytackara | 16 Ekim 2015 01:21

Yok değil, benim de oldu. 30 yaşından sonra şimdilerde bayılarak izlediğim pembe dizilere olan bakışımın bu kadar ılımlı olmayabileceğini düşünüyorum ben de. Ya da daha doğrusu lise koridorlarında geçen, ergen problemli o dizilere… Ama bu sana da bağlı bir şey, belki de takılmazsın.

Bende de bunun zamana dayalı versiyonu var. Kolay kolay 1995 öncesi çekilmiş bir şey izleyemem mesela artık ben. O teknikler hiç cazip gelmiyor artık. İçlerinde mutlaka izlemediğim ve kaçırdığım kaliteli işler de vardır, bilincindeyim. (Yeşilçam’ı tenzih ediyorum, kastım Hollywood. )

Avatar fotoğrafıozgun14 | 16 Ekim 2015 09:36

kesinlikle katılıyorum. ben mesela one tree hill falan çok severdim geçen sene özlediğimden 90210’a bi bakayım dedim izlerken bu ne yav diyerek kapadım sanki 5 sene önce olsa bayılarak izlerdim gibi geliyor.

ama şu da var. uygun yaşta izlediğin diziyi şu an yaşına uygun olmasa bile tekrar izlediğinde severek izliyorsun. bildiğinden mi bilmiyorum ama herhalde bir şeyler geçmişe çekiyor seni. :D

Avatar fotoğrafınecdetcem7 | 16 Ekim 2015 10:00

Bende de durum öyle. Bende ilginçtir ki zaman geçtikçe eski filmleri/dizileri daha rahat izleyebiliyorum. Mesela 2 sene önce Esaretin Bedelini izlesem hiç sarmayabilirdi, bu yaz izledim hayatımda unutamayacağım bir film olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca iki sene önce o zamanlarda ki The Walking Dead’e, How I Met Your Mother’a burun kıvırmıştım. Belli bir süre sonra ikisi de bayıla bayıla izlediğim diziler oldu.
Mesela pembe dizi olarak The Royals ve Secret Diary of a Call Girl’i izledim geçen sene. İkisini de çok severek izledim. Ondan önce ki sene böyle pembe dizilere burun kıvırırdım biraz. Gerçi bi 10 sene sonra da izlemezdim herhalde.
Ama benim diziler konusunda olgunlaşmamı sağlayan tek bir dizi var: Supernatural…
Der giderim :D
Gitmeyim hemen. Bende aslında önümüzde ki zamanlarda bir gençlik dizisi izlemeyi düşünüyorum. (One Tree Hill,The O.C, Gossip Girl,90210 vb.) Hiç o tarz izlemedim, değişiklik olsun diye.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 16 Ekim 2015 10:04

benim sıralamam : one tree hill>the oc>gossip girl>dawsons creek>90210

Avatar fotoğrafıaytackara | 16 Ekim 2015 12:04

One Tree Hill ve Gossip Girl’cüğüm. 90210 beğenmeyeni anlarım şahsen.

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 16 Ekim 2015 12:12

90210 dışındakilerin hiçbirini sevemedim ben mesela.

Avatar fotoğrafırpdi | 16 Ekim 2015 12:17

@mertkytrk: Aynı düşünceye geçen yaz ben de saplandım. Böyle buram buram yetişkin dizilerini de bayılarak izleyebiliyorum (Mad Men, Good Wife, Affair gibi) ama gençlik dizilerini üniversite bitip işe başladıktan sonra şimdiki tadı alarak izleyebileceğimi ben de sanmıyorum. Bu yüzden de One Tree Hill ve Gilmore Girls’e başladım geçen aylarda. Aslında 23 yaşın da geç olmadığı söylenemez belki ama ölmedi içimdeki ergen, ne yapayım? ;) (O yüzden aramızdaki yaşı daha küçük olanlara yukarıda bahsi geçen dizilerin tadını çıkarmalarını öneriyorum.)

Mert sen de The Carrie Diaries ile başlarsın artık o zaman. :) İptal olsa da gayet derli toplu bir finali var. Severek izleyeceğini düşünüyorum. :)

Avatar fotoğrafıaytackara | 16 Ekim 2015 12:24

Ben 90210’u seviyorum bu arada. Tam çerezlik, güzel kafa dağıtıyor. Ama şimdi tavsiye etsem @dkamoy gelip “Yazık etme adama o diziyle.” diye girer herhalde konuya. Bitirmişti ama o da tavsiye edeceğini sanmam. @Rpdi de söverek bırakmıştı.

Ama zevk olayı işte. İçlerinden tercih yapıp ikisini seçtim. Zira o ikisinin tanıtımlarını da ben yazdım ;-)

Avatar fotoğrafıpirate | 16 Ekim 2015 12:52

90210 ilk başladığında oyuncuları çocuktu daha. O yüzden 1,1.5 sezon sabır göstermem gerekmişti diziye. Ama sonradan oyuncular büyüdükçe dizi daha güzel bir hal almıştı.
Bu arada benim sıralamam: One Tree Hill(Özellikle basketbollu yıllar)>Gossip Girl>The O.C.>Friday Night Lights>90210. Yanlış anlaşılmasın ilk dördünü sıralamak gerçekten çok zor. Hepsini bir ayrı seviyorum çünkü. Dawson’s Creek ise liste dışı. Benlik değildi kesinlikle.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 16 Ekim 2015 13:08

friday night lights hala elimde tuttuğum ama sevmem endişesiyle başlayamadığım bir diziydi. başlamalı mıyım ?

Avatar fotoğrafıdkamoy | 16 Ekim 2015 13:17

Evet, 90210 konusunda tespitlerin doğru @aytackara :)
Bu arada 40+ yaşlarında da insan ergen geyikleri çekebiliyor. Sadece ergen izleyeceğinizi bilerek otursanız yeter başına.
O kadar da harcamayın hemen gençlik dizilerini ayol. :)

Avatar fotoğrafırpdi | 16 Ekim 2015 14:15

Evet ya, ne kadar fazla sövmüştüm hatırlamıyorum ama ben hiç beğenmemiştim 90210’u. Ki rahat 3-4 sene olmuştur deneyeli. Gençliğimin daha bir baharında olmama rağmen yani, düşünün… :)
Benim favorim açık ara GG. Kendisini dizideki karakterler gibi lise yıllarımdayken, hafta hafta takip ettiğim için yeri ayrıdır, belki o yüzden bu kadar içimde büyümüştür ama sahiden çok severim, çok özlerim.

O.C. de candır ama 2 ve özellikle 3. sezonunda sıkıcı bölüm sayısı biraz fazladır. Bir de dışarıdan en renkli diziymiş gibi görünmesine rağmen sürekli bir felaketle boğuşurlar. Sık sık üzer, duygulandırır.

FNL’a ek olarak Glee’yi söyleyebilirim. O da FNL gibi direkt ergen kesimi hedef almasa da genç kadrosundan dolayı bunların arasına girebilir. Ve yine yeri en ayrı dizilerimdendir.

Veronica Mars’ı da unutmayalım.

Dawson’u ben de izlemedim. (Katie Holmes’tan ve Kavak Yelleri’nden nefret eden biri olarak. ;) )

Avatar fotoğrafıpirate | 16 Ekim 2015 14:54

@ozgun14 Friday Night Ligts; güzel bir dizi gerçekten. Ama gençlik+spor dizisi olması ve sporun amerikan futbolu olması ilgini çeker mi bilmiyorum. Hem gençlik hem spor boyutunda başarılı bir dizi. Oyuncu kadrosu da efsane. Yalnız izlemeye niyetlenirsen eğer her sezon birer üçer oyuncu vedalarına hazırlıklı ol. Bu beni bozar dersen de hiç başlama derim. :)

Avatar fotoğrafıozgun14 | 16 Ekim 2015 15:55

oyuncu ayrılıkları moral bozucu bir şey ama orun olmaz herhalde. oth için de ilk 4 sezon basketli zamanlarını daha çok severdim. basketbola ilgim yok hiç. herhalde bunda da sıkıntı yaşamam sanıyorum. ne zaman başlayabilirim allah bilir tabii.

Avatar fotoğrafızekikum | 16 Ekim 2015 16:17

benim de 50 den fazla, hatta 60’dan da…

yaşıma göre değil de ruh durumuma göre değişiyor benim dizilere bakışım… 5 kere bırakıp, başladığım diziler oldu…

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 16 Ekim 2015 23:26

Dizi zevkim çok sağlammış ha. Şu 2-3 sene içinde iptal olan tek dizim Looking oldu. Onun da filmi gelecek allahtan :cool:

Avatar fotoğrafıBluecat | 17 Ekim 2015 00:21

Michael Jackson’ın hayatının son dönemleri dizi oluyormuş

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 17 Ekim 2015 00:24

aytackara yazdıydı :)

Avatar fotoğrafıBluecat | 17 Ekim 2015 00:29

Gözden kaçırmışım demek ki :P .Neyse dursun şuracıkta

Avatar fotoğrafıdkamoy | 17 Ekim 2015 00:36

@purga: “Sağlam dizi zevki” için kriter de süpermiş :lol:

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 17 Ekim 2015 00:38

Öyle ama :D “iptallik bu dizi” diye yargılayıp başlamadığım tonla dizi oldu şu 2 senedir :D İptal de oldular.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 17 Ekim 2015 01:01

Zevkle ne ilgisi var bunun?

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 17 Ekim 2015 01:07

Neyse :razz:

Avatar fotoğrafıdkamoy | 17 Ekim 2015 01:16

Bunu bi sonraki dile getirişin sırasında kullanabileceğin anahtar kelimeleri yazıp benim gibi ukelalardan kurtulmanı kolaylaştırayım: “burun+koku almak” ya da “iptal+kestirebilmek” ;)
Gerçi bunlarla geldiğinde de yine benden yiyeceğin laflar yok değil ama başka açıdan gelicem o sefer. ;))

Avatar fotoğrafıozgun14 | 19 Ekim 2015 11:18

ocak mart ve haziran hariç tüm ayın ekranı yazıları yenilenmiştir. (o yazıların içeriği çok yoğun gözüm yemedi.)

videolar görsel altına gömüldü.
yeni gelenler ve geri dönenler ayrı sayfalara alındı.

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 19 Ekim 2015 11:33

Ben de sezon animeleri yazılarımı düzenledim. Artık saatlerce dolmasını beklemiyorsunuz :)

Avatar fotoğrafınecdetcem7 | 19 Ekim 2015 11:39

Ellerinize sağlık :)

Avatar fotoğrafıburakturan | 19 Ekim 2015 13:03

Ellerinize sağlık.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 19 Ekim 2015 19:53

Absolutely Fabulous‘ın filmi geliyormuş.

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 19 Ekim 2015 22:13

Bütün bilim kurgularımız patır patır gidiyor yav :(

Avatar fotoğrafıburakturan | 19 Ekim 2015 22:29

Kablolular da bilimkurgu yapmıyor ki, ulusallara kalıyoruz onlar da hiç acımıyor :(

Avatar fotoğrafıdkamoy | 19 Ekim 2015 22:32

@burakturan : Hö? Bilim kurgu dendiğinde ne anlıyorsun merak ettim bak şimdi. Hani “iyi bilim kurgu yapmıyorlar” dediğini farzetsem “ulusalların bilim kurguları iyi mi ki?” sorusu geliyor hemen akla.

Avatar fotoğrafıburakturan | 19 Ekim 2015 22:37

@dkamoy: Showtime, HBO (Daha başlamadığından Westworld sayılmaz), Starz’da bilimkurgu var mı? (Diğerlerini kabloludan saymıyorum)
Kaliteli bir kanaldan kaliteli bir bilimkurgu istiyorum.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 19 Ekim 2015 22:40

Diğerlerini neye göre kabloludan saymadığını anlamadım ben.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 19 Ekim 2015 22:42

Starz konusunda: Ben kabul etmesem de Outlander fantastik+bilim kurgu sayılıyor bu arada. (bu fantastik ve doğa üstülerin bilim kurgu kategorisine girmesine kılım.) (Outlander giriyorsa Game of Thrones haydi haydi girer tabii ayrı. :)) )

Avatar fotoğrafıburakturan | 19 Ekim 2015 22:45

Kaliteleri ulusal kanal kalitesinde oluyor çoğunlukla çünkü, özellikle TNT. FX(güzel kanal, istisna oluyor bu durumda)’in Strain’i var ama bilimkurgudan saymıyorum ben onu twd ve outlander’ı saymadığım gibi.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 19 Ekim 2015 22:53

The Strain epey bilim kurgu yalnız. Onu bilim kurgu kabul etmemek bence senin bok yemen oluyor.
Keza AMC’nin The Walking Dead, Humans, Fear the Walking Dead’i de gayet bilim kurgu.
SyFy’ı sallamaktan yanasın ama 12 Monkeys, Haven alemlerde gayet kabul görmüş durumda. Diğer devam eden SyFy dizileri :
Lost Girl (bitiyor)
Bitten
Z Nation
12 Monkeys
Olympus
Dark Matter
Killjoys
(Daha da gelecek bi dolu dizisi var bu yıl.)

Kalan kanallarda da en az 1’er bilim kurgu çıkıyor ulusallar gibi. (Dileyene listeleyebilirim.)

Hani “bana göre bilim kurgu çıkmıyor” desen atlamazdım da “kablolular bilim kurgu yapmıyor” diye tespit şeklinde gelince duramadım.

Ha, bir de Netflix atağı var tabii bizi ulusal amerikanlardan kurtaran. ;)

‹ Önceki Yorumlar 1 … 67 68 69 70 71 … 218 Sonraki Yorumlar ›

Yorum yapabilmek için giriş yapmış olmalısınız.

Tüm diziler

girişkayıt

Kim ne demiş ayol?

  • Jason Bateman, Dav...
    5
  • DOC'un yerli uyarl...
    10
  • Mezarlık || Karanl...
    19
  • Zeytin Ağacı, 28 T...
    40
  • Netflix'in Kimler ...
    61
  • Euphoria -- Tanıtı...
    202
  • 2026 Sezonu İlkbah...
    100
  • Malcolm In The Mid...
    29
  • Roswell - Tanıtım
    14
  • Kaitlin Olson dizi...
    41
devamı
İzlemediğiniz 5673 yeni video var
  • Bildiri Gönder
  • Yeni bildiri gönderin
  • Yazarken nelere dikkat etmeli?
  • Yazı nasıl yazılır?
  • Önemli Başlıklar
  • Ayrıntılı Yazılar
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • ABD’de Yayın Akışı
  • 2026 İlkbahar-Yaz Takvimi
  • Reytingler
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Bildiri Önerileri
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

RSS

  • Yazılar için RSS
  • Yorumlar için RSS
  • Kısa haber için RSS
Aşağı İn Yukarı Çık

©  22dakika Altyapısı: Pilli (2006 - 2012), Özgür Yazılım A.Ş. (2013 - )