WEWERWRWRWR-600x236

Ayın ekranı yazı dizisine Ekim kablolularıyla devam ediyoruz. Buyurunuz kablolulara.

YENİ GELENLER

kennedys

2 Ekim – The Kennedys (1. sezon) BBC 1 (tanıtım filmi)

Brenda ve ailesiyle birlikte 70’lere dönmeye hazır mıyız? Jessop Meydanı sakinleri Brenda’ya akşam yemeğine davetliler. Hiç kimsenin unutamayacağı bu yemekli partiye siz de davetlisiniz tabii ki. Dolu dolu bir geceye hazır olun. Sırlar, oyunlar, oyunbozancılıklar…

624

4 Ekim – From Darkness (1. sezon) BBC 1 (tanıtım filmi)

Geçmişini ardında bırakabilmek için eşi ve kızıyla yeni bir şehirde yeni bir hayata başlayan Claire’i anlatıyor bu psikolojik, polisiye drama. Eskiden bir polis memuru olan Claire yeni hayatında da mesleği dolayısıyla olayların içine çekilmek için çok beklemeyecektir.

f

7 Ekim – Casual (1. sezon) HULU (tanıtım filmi)

Bekar bir ağabey ve yeni boşanmış kız kardeşi beraber eve çıkıp bir yandan birbirlerinin aşk hayatına destek olmaya çalışırlarken diğer yandan beraber bir ergen yetiştirmeye çalışırlarsa ne mi olur, Casual olur.

unforgotten

8 Ekim – Unforgotten (1. sezon) ITV (tanıtım filmi)

39 senenin ardından eski bir evin bahçesinde ortaya çıkan genç bir adama ait kemikler. Neredeyse 40 yıldır bir cevap, bir sonuç bekleyen 4 insan… Yeniden başlayan bir soruşturma… Ortaya çıkan kemikler birçok şeyi tetikleyecek, geçmişteki sırlar bir bir ortalığa dökülecektir.

Red-Oaks

9 Ekim – Red Oaks (1. sezon) AMAZON (tanıtım filmi)

1985 New Jersey’sisinde hayatının dönüm noktasında bir genç, David Meyer. Kim olduğuna, bu hayatta nasıl yer almak istediğine dair arayış içinde. Red Oaks Tenis Kulübü’nde kendine bir yaz işi ayarlıyor ve yeni iş arkadaşlarından tavsiyelerle hayatı şekil almaya başlıyor.

the-last-kingdom-key-art

10 Ekim – The Last Kingdom (1. sezon) BBC AMERICA (tanıtım filmi)

Bernard Cornwell’in Saxon Stories adlı eserinden uyarlama olan bu dizi ailesinden alınıp doğduğu günden bu yana Vikingler tarafından büyütülen bir çocuğun hikayesini anlatıyor. Büyüdükten sonra Kral Büyük Alfred ve oğlu Edward adına tüm krallıkların birleşip İngiltere adı altında birleştiği bir dünya için savaşıyor. Kalkanlardan duvarlar, kan ve intikamla dolu bu hikayeyi kaçırmayın.

river

13 Ekim – River (1. sezon) BBC 1 (tanıtım filmi)

John River zeki bir polis memuru. Tek kusuru iletişim gücünün biraz fazla olması. Davası sonuçlanmamış, faili meçhul cinayetlerin kurbanları John’un yakasını bırakmıyor. John bir yandan bu yeteneğini kullanarak hayaletlerini huzura kavuştururken, bir yandan da mesleğinden men edilmemek için normal biriymiş gibi davranmak zorunda kalacaktır.

45

14 Ekim – The Romeo Section (1.sezon) CBC (tanıtım filmi)

Casusluğun kitabını yazmış Profesör Wolfgang McGee, casus ajanların görevlendirilmesinden sorumlu bir akademisyen. Bu casus ajanlar Romeo ve Juliet adlı bir operasyonda istihbaratı güçlü bir takım hedeflerle yakın ilişkiler içerisindedirler ve onlardan bilgi çekmektedirler. Profesörümüzün kendisi de eskinin Romeo casuslarından. Geçmiş deneyimlerini Kanada İstihbarat Birimi ile gizliden paylaşarak birime, büyükşehirin uyuşturucu baronlarıyla, kaçaklarıyla, kirli iş adamlarıyla mücadelesinde yardımcı oluyor.

25 Ekim – Jekyll & Hyde (1. sezon) ITV (tanıtım filmi)

1930 Londra’sına, esas doktorumuzun torunu Robert Jekyll’in hayatına odaklanıyor 10 bölümlük bu mini dizi. Jekyll’in gerçek kimliğine ve kökeninin lanetli geçmişinin iç yüzüne yönelik arayışını izleyeceğiz.

Programme Name: Cuffs - TX: n/a - Episode: n/a (No. n/a) - Picture Shows:  PC Ryan Draper (ASHLEY WALTERS), PC Jake Vickers (JACOB IFAN) - (C) Tiger Aspect - Photographer: Tiger Aspect

28 Ekim – Cuffs (1.sezon) BBC 1 (tanıtım filmi)

Olay yeri ilk ekibinde görev alan, yani polislik bir olay olduğunda ateş hattına ilk müdahaleyi yapmakla görevli polis memuru arkadaşlarımızın hızlı ve heyecan dolu hayatlarını izliyoruz.

11887980_483327801849017_2608259441064734839_n

31 Ekim – Ash vs Evil Dead (1. sezon) STARZ (tanıtım filmi)

Sorumluluktan, olgunluktan ve Evil Dead teröründen uzak geçen 30 yılın ardından Ash aramıza dönmüştür. (Evil Dead serisine devam niteliğinde bu dizi) Dünya ölümcül bir salgınla karşı karşıyadır ve Ash insanlığın tek umududur. Kolunda testeresiyle bu kıyasıya mücadelesini kaçırmayın.

28MichaelaCoel1709c

Ekim 2015 – Chewing Gum (1. sezon) CHANNEL 4 (tanıtım filmi)

Karşınızda Tracey Gordon. Kendisi dindar, bakire, Beyonce hayranı 24 yaşında genç bir kız. Dünyayı tanımaya başladıkça daha göreceği, yaşayacağı çok şey olduğunun da farkına varıyor. Ergenlikten yetişkinlerin dünyasına adım atarken masumiyetini ve daha birçok şeyi ardında bırakıyor.