cbsKllkJzCBS’in 2013-2014 sezonunda yayınlayacağı tüm dizileri -2013 sonbaharında yayınlanacak olanlar ve 2014 ilkbaharında yayınlanacak olanlar olmak üzere- 2 ayrı bildiri şeklinde ele almayı uygun görmüştük ve yazının ilk yarısını “2013-2014 Sezonunda CBS’in Sonbahar Takviminde  Yer Alacak Yeni Dizileri” başlıklı yazımızda yayınlamıştık. Bu yazının da en kısa sürede geleceğini o bildiride müjdelemiştik veee işte sözümüzde duruyoruz:

2013-2014 Sezonunda CBS’in İlkbahar Takviminde Yer Alacak Yeni Dizileri

cbs

2013-2014 Sezonunda CBS’in İlkbahar Takviminde

Yer Alacak Yeni Dizileri

1. Intelligence (Drama)

205664kk64Yapım Kadrosu:  John Dixon tarafından yaratılan ve yapımcı, yönetmen Michael Seitzman tarafından geliştirilen Intelligence’nin yapımcıları ise Michael Seitzman, Person of Interest, American Horror Story gibi dizilerin yönetmenlerinden olan Emmy adaylığı da bulunan yönetmen ve yapımcı David Semel, kariyerine Star Trek: The Next Generation ile başlayan ve şimdiye kadar Castle, Teen Wolf gibi dizilere imza atmış senarist-yapımcı René Echevarria ve Tripp Vinson. Dizi, ABC Studios ve CBS Television Studios yapım şirketlerinin elinden çıkıyor.

Oyuncular: LOST‘un Sawyer’ı Josh Holloway (Karakteri: Gabriel), Emmy ve daha pek çok ödülü de bulunan başarılı aktrist Marg Helgenberger (Karakteri: Lillian Strand), OUAT‘ın kırmızı başlıklı kızı Meghan Ory (Karakteri: Riley Neal), Michael Rady (Karakteri: Chris Jameson), James Martinez (Karakteri: Gonzalo “Gonzo” Rodriguez), John Billingsley (Karakteri:  Shenendoah Cassidy), P.J. Byrne (Karakteri: Nelson Cassidy).

 Konu: Beynine son teknoloji ve henüz deney aşamasında bulunan bir bilgisayar mikroçipi yerleştirilen Ajan Gabriel, bu mikroçip sayesinde istediği her türlü bilgiye kolayca ulaşan; uydu sistemine, internete, telefona doğrudan erişimi olan Dünya üzerindeki tek insandır. Amerika’nın düşmanları ile savaşmak için, bu son nesil Ajan Gabriel’i merkezine alan bir ekip kurulur; bu ekibi denetlemekle görevli kişi ise Lillian Strand‘dır. Hem Gabriel’i hem de beynindeki bu son teknoloji ürünü mikroçipi koruma görevi ve Gabriel’in sorumsuz davranışları ile emirlere itaatsizliğinin önüne geçme görevi genç ve güzel ajan Riley Neal‘e verilir. Ekibin diğer üyeleri ise yetenekli araştırmacılar Chris Jameson ve Gonzalo “Gonzo” Rodriguez‘den oluşmaktadır.

Bu süper teknolojik özelliklere sahip çipin yaratıcısı ise zeki doktor Shenendoah Cassidy‘dir. Cassidy bu kadar başarılı bir doktor olsa da onun da herkes gibi ailevi problemleri vardır; başı, sorumsuz oğlu Nelson ile derttedir. Nelson, Dr. Cassidy ile Gabriel’in arasındaki yakın bağı kıskanmaktadır ve bundan dolayı çeşitli sorunlara sebep olmaktadır.

En kısa haliyle; Intelligence‘de Amerika’nın yeni gizli silahının ve onu merkezine alan ekibin, suçla ve şiddetle savaşına tanık olacağız.

Yayın Bilgileri ve Rakipleri: Intelligence, reyting bakımından kötü giden ve 15 bölümlük ilk sezonunun ardından sona erecek olan Hostages’ın yerine geçecek. Böylece Hostages 6 Ocak’ta çift bölümle bitecek; Intelligence 7 Ocak’ta ilk bölümüyle giriş yapıp, 13 Ocak’tan itibaren de Hostages’ın yerini alacak ve normal yayın günü ve saati olan pazartesi akşamı saat 10.00-11.00‘a kurulacak, öyle de devam edecek. Intelligence ile aynı gün ve saatte yayınlanacak diğer yapımlar ise: Dizi Tekrarları (CW), FOX News (FOX), reyting bakımından The Voice desteği ile çok iyi giden The Blacklist (NBC), sevilen dizi Castle (ABC).

Fragmanı: [youtube http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Oz1vtciSRYc?version=3&rel=1&fs=1&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent]

Oyuncuların ve arka plandaki isimlerin röportajlarını da içeren fragman için tık tık.

intelligence-meghan-ory-josh-holloway-intelligence-cbs

2. Reckless (Drama)

ıjudfhhygYapım Kadrosu: Twilight (Alacakaranlık)‘ın da yönetmeni ve daha pek çok filme imza atmış olan yönetmen ve yapımcı Catherine Hardwicke tarafından yönetilen yeni drama Reckless, TV’de What About Brian‘ın yaratıcısı olarak bilinen, City of Angels (Melekler Şehri) filminden de tanınan yazar ve yapımcı Dana Stevens tarafından kaleme alınıyor.

Oyuncular: The OC‘nin Kevin Volchuk’u Cam Gigandet (Karakteri: Roy), CSI: Miami‘nin Eric Delko’su Adam Rodriguez (Karakteri: Preston),  Shawn Hatosy (Karakteri: Trey), Anna Wood (Karakteri: Jamie), Georgina Haig (Karakteri: Lee Anne), Michael Gladis (Karakteri: Holland Knox), Daniel Newman (Karakteri: Arliss), Kim Wayans (Karakteri: Vi).

Konusu: 2014’ün ilkbaharında yayınlanacağından, henüz konusu detaylandırılmadı. Ama şimdilik açıklananlar şöyle: Reckless, Güney Carolina’da bulunan Charleston’da geçecek hararetli ve pembemsi bir hukuk draması olacak. Roy,  başarılı bir Yankee avukatıdır. Jamie ise, güneyli ve başarılı bir başka avukattır. İki başarılı avukat, Charleston bölgesindeki polislerin karıştığı bir seks skandalı vakasında karşı karşıya gelirler. İkili, aralarında oluşan karşı konulmaz çekime aldırmadan, bu davayı çözmek zorunda kalacaktır.

Yayın Bilgileri ve Fragmanı: 2014’ün ilkbaharında yayınlanacağından, henüz yayın günü ve saati belli değil; yayınlanmış bir fragmanı da yok.

tumblr_mn8i9ggBut1s4lb2so1_1280_zpsa7c7f38e

3. Friends With Better Lives (Komedi)

james-van-der-beek-miss-golden-globe-2013-pggarty-01Yapım Kadrosu: Pilotu Mike And Molly ile 2 Broke Girls‘ün yönetmenlerinden James Burrows tarafından yönetilen ve Friends ile Kath&Kim‘in yazarlarından (aynı zamanda dizinin yürütücülüğünü de yapacak olan) Dana Klein tarafından yazılan Friends With Better Lives’in yapımcısı ise The Neighbours ve Terra Nova‘nın yapımcılarından Aaron Kaplan.

Oyuncular: Dawson’s Creek ile tanıdğımız, son zamanlarda da Don’t Trust the B…. in Apartmant 23 ile karşımıza çıkmış James Van Der Beek (Karakteri: Will Stokes), Brooklyn Decker (Karakteri: Jules) Entourage‘nin Eric’i ve The Notebook filminin Fin’i Kevin Connolly (Karakteri: Bobby Lutz), Majandra Delfino (Karakteri: Andi), Rick Donald (Karakteri: Lowel), Whitney‘in Lily’si Zoe Lister Jones (Karakteri: Kate).

Konusu: 6 kafadardan oluşan bir arkadaş grubu düşünün. Bu arkadaşlardan kimisi evli, kimisi nişanlı, kimisi dul, kimisi ise hala bekar. Bu arkadaşlardan her biri de kendine göre oldukça mutlu ve güzel bir hayat sürmekteler. Her biri hayatının yolunu çizmiş olsa da her birinin farklı uğraşları, ilgileri olsa da birbirlerini yeterince sevip, birbirlerine oldukça saygı duysalar da hayat onları arkadaşlar arasında sıklıkla yaşanan bir rekabete sürükleyecek: “Acaba hangisinin hayatı daha iyi; hangisi hayatından daha çok memnun; hangisi daha mutlu?” Açıkça olmasa da gizliden gizliye aralarında rekabet ederek tüm bu sorulara cevaplar bulmaya çalışacaklar; işin komedisi de bu rekabetten çıkacak.

Yayın Bilgileri ve Fragmanı: 2014’ün ilkbaharında yayınlanacağından, henüz yayın günü ve saati belli değil; yayınlanmış bir fragmanı da yok.

"He's Just Not That Into You" World Premiere - Arrivals

4. Bad Teacher (Komedi)

20574832Yapım Kadrosu: Community, My Name is Earl ve Happy Endings‘in yazar ve yapımcılarından Hilary Winston tarafından yaratılan ve ilk bölümü de kaleme alınan Bad Teacher’ın yapımcıları ise The Office‘nin yapımcılarından Lee Eisenberg ve Gene Stupnitsky, yine Hilary Winston, Sam Hansen ve pek çok film ve dizinin yapımcılığını yapmış olan Jimmy Miller.

Oyuncular: Fringe‘nin Rachel’i Ari Graynor (Karakteri: Meredith Davis), The Big Bang Theory‘nin Leslie Winkle’ı Sara Gilbert (Karakteri: Irene), Sex and the City‘nin Charlotte York’u Kristin Davis (Karakteri: Ginny), 2 Broke Girls‘ün Andy’si ve Veronica Mars‘ın Dick Casablancas’ı Ryan Hansen (Karakteri: Joel Kotsky), Ava Allan (Karakteri: Bella), Madison De La Garza (Karakteri: Kelsey), Katie Walder (Karakteri: Brie), David Alan Grier (Karakteri: Carl Gaines)

Konusu: Cameron Diaz, Justin Timberlake ve How I Met Your Mother‘ın Marshall’ı Jason Segel‘in başrollerini paylaştığı 2011 yapımı aynı adlı komedi filminin televizyon uyarlaması olacak. Filmin yazarları, dizide de yapımcı ve yazar olarak yer alacaklar. Meredith Davis, tek bir kuruş bile almadan kocasından yeni ayrılan ve bu ayrılığın ardından boşluğa düşmüş çekici ve genç bir kadındır. Hayatını idame ettirebilmek için bir okulda öğretmenlik yapmaya başlayan Meredith, yeni bir sayfa açmaya çalışmaktadır. Ama okulda öğretmenlik yapmaya uygun dünyadaki en son kişi Meredith olduğundan, bu onun için hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü Meredith, küfürbaz ve tüm kötü alışkanlıklara sahip; öğrencilere öğretmenlik yapmayı bırak, onların yanında bulunması bile sakıncalı olan bir kadındır. Hayattaki en büyük emeli ise zengin bir eş bulabilmektir.

İşte Bad Teacher’da, böyle bir kadını ve bu kadının öğrenciler, okul ve hayat ile olan mücadelesini seyredeceğiz.

Yayın Bilgileri ve Fragmanı:  2014’ün ilkbaharında yayınlanacağından, henüz yayın günü ve saati belli değil; yayınlanmış bir fragmanı da yok.

bad_teacher_h_2013                                                                                                        …veee, Mutlu Son…