Prime Video, popüler video oyunlarının dünyalarında geçen orijinal kısa hikayeler içeren yeni yetişkin animasyon antoloji dizisi Secret Level’ı resmi olarak tanıttı. Netflix’in beğenilen dizisi Love, Death & Robots’un arkasındaki yaratıcı ekipten gelen dizinin duyurusu Gamescom Açılış Gecesi Canlı küresel etkinliği yayını sırasında yapıldı.

10 Aralık’ta prömiyeri yapılacak olan 15 bölümlük dizide Pac-Man, Dungeons & Dragons, Crossfire, Exodus, Spelunky, Warhammer 40,000 ve çeşitli PlayStation oyunları yer alacak. Secret Level’ın her bölümü, sevilen oyun klasiklerinden ve merakla beklenen yeni oyunlardan heyecan verici dünyaların kilidini açarak yeni bir maceraya açılan bir kapı görevi görüyor. Amazon MGM Studios ve oyun dünyasının en iyilerinin, daha önce hiç olmadığı kadar çok oyun IP’sini tek bir dizide bir araya getiren türünün ilk örneği bir etkinlikte birleştiği unutulmaz bir yolculuğa hazırlanın.

Amazon MGM Studios televizyon başkanı Vernon Sanders, “Secret Level, benzersiz ve ilgi çekici hikayeler dizisi anlatmak için birden fazla ortamda ikonik oyunlardan oluşan bir goblen örüyor. Tim Miller, Blur Studio ve Denetleme Direktörü Dave Wilson tarafından yaratılan ve yönetilen her bölüm, küresel Prime Video müşterilerimizi nefes kesici animasyon ve yaratıcı hikaye anlatımıyla yepyeni bir yolculuğa çıkaracak” dedi.

Secret Level’ın her bölümü sevilen oyun klasiklerinden ve yeni oyunlardan dünyalara dokunuyor. İşte 1. sezondaki 15 hikayeye ilham veren oyunların listesi:

● Armored Core
● Concord
● Crossfire
● Dungeons & Dragons
● Exodus
● Honor of Kings
● Mega Man
● New World: Aeternum
● PAC-MAN
● Sifu
● Spelunky
● The Outer Worlds
● Unreal Tournament
● Warhammer 40,000

Yapımcılığını Amazon MGM Studios ve Blur Studio’nun üstlendiği Secret Level, Tim Miller tarafından yaratıldı ve yönetici yapımcılığını üstlendi. Dave Wilson ise yönetici yapımcı ve denetleyici yönetmen olarak görev yapıyor.

Kaynak