Netflix’in İtalyan yapımı romantik gerilim draması Inganno’nun (Deceitful Love) resmi fragmanı yayınlandı.

Inganno, 2019’da yayınlanan, Marnie Dickens’ın yaratıcısı ve yazarı, Julia Ormond ve Ben Barnes’ın başrolünde olduğu BBC One dizisi Gold Digger’ın İtalyan uyarlaması.

6 bölümlük mini dizinin başrollerinde Monica Guerritore ve Grey’s Anatomy izleyenlerin yakından tanıdığı Giacomo Gianniotti yer alıyor.

Amalfi Sahili’ndeki lüks bir otelin sahibi olan Gabriella (Guerritore), altmışa dayanan yaşıyla gurur duyan, kendi rolünün farkında, zarif bir kadındır. Üç çocuğu da artık birer yetişkin olan Gabriella için hayatta çok fazla sürprize yer yok gibi görünür. Ancak en büyük oğluyla aynı yaşta, yakışıklı, enerjik ve özgür ruhlu bir erkek olan Elia (Gianniotti) ile tanışınca işler değişir. Elia’dan karşı konulamaz bir şekilde etkilenen Gabriella, ne yapacağını bilemez ve korkmuş durumdadır. Ancak Gabriella yaş farkına rağmen kendini bir kadın ve âşık olarak yeniden keşfeder. Üstelik Elia için her şeyini, çocuklarıyla ilişkisini ve onların mirasını bile ortaya koymaya hazırdır.

Emanuel Caserio, Dharma Mangia Woods, Francesco Del Gaudio, Denise Capezza, Fabrizia Sacchi ve Geppy Gleijeses dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular.

Teresa Ciabatti, Eleonora Cimpanelli, Flaminia Gressi ve Michela Straniero tarafından yazılan dizi, gerilim, tabuları yıkma ve aşka dair rahatsız edici gerçekler arasında gidip gelen duygusal bir gerilim.

Pappi Corsicato tarafından yönetilen dizinin yapımcılığını ITV Studios’un bir parçası olan Cattleya üstlendi.

Kaynak