Prime Video bugün, 25 Ekim’den itibaren dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede ekranlara getireceği dizisi Like a Dragon: Yakuza’nın resmi fragmanını yayınladı.

Like a Dragon: Yakuza, Prime Video’ya 25 Ekim ve 1 Kasım’da 3’er bölümlük iki part halinde yüklenecek ve 30 dilde altyazılı ve dublajlı versiyonları olacak.

Dizi, SEGA’nın dünya çapında hit olan oyun serisi Yakuza Like a Dragon’a dayanan orijinal bir hikayeye sahip bir canlı aksiyon uyarlama. Masaharu Take (“100 Yen Love”) ve Kengo Takimoto (“Kamen Teacher”) tarafından yönetilen dizinin baş karakteri Kazuma Kiryu’ya Ryoma Takeuchi hayat verecek.

Ryoma Takeuchi’nin Kazuma Kiryu ve Kento Kaku’nun Nishikiyama Akira rolünde yer aldığı hikaye Japonya’daki kurgusal Kamurochō bölgesinde geçiyor. 1995 ve 2005 yıllarında iki zaman dilimine yayılan özgün bir suç-gerilim-aksiyon dizisi olan Like a Dragon Yakuza, güçlü bir adalet, görev ve insanlık duygusuna sahip, korkusuz ve eşsiz bir Yakuza savaşçısı olan Kazuma Kiryu’nun hayatını, çocukluk arkadaşlarını ve kararlarının yankılarını takip ediyor. İzleyiciler, Kiryu’nun 1995’ten 2005’e kadar 10 yıl boyunca bir Yakuza üyesi olarak hayatını takip ederken, çocukluk arkadaşı Nishiki ile olan dinamiklerini keşfedecekler.

Yuumi KawaiSubaru ShibutanMunetaka AokTomoya MaenoShohei UnoHinano NakayamaMisato MoritaSaki TakaokaKoichi SatoMasaya KatoRyudo Uzaki veToshiaki Karasawa, dizinin ana kadrosunda yer alan diğer oyuncular.

2005 yılında SEGA tarafından piyasaya sürülen Yakuza oyun serisi, yetişkinler için eğlenceli bir oyun olarak konumlandırılmış ve hedef kitlesi arasında büyük beğeni toplamıştı. Seri, şiddet içeren Shinjuku mahallesinin Kabukichō‘sundan modellenen kurgusal bir bölge olan ve oyunun arka planını oluşturan büyük bir eğlence bölgesi olan Kamurochō‘da yaşayan vahşi ama tutkulu gangsterlerin ve insanların hayatlarını tasvir ediyor. Like a Dragon: Yakuza, modern Japonya’yı ve efsanevi Kazuma Kiryu gibi geçmişteki oyunların keşfedemediği bu yoğun karakterlerin dramatik hikayelerini sergiliyor.

The Fool tarafından yapılacak dizide senaryo/hikaye Sean Crouch ve Yugo Nakamura, Japonca senaryo Yasuhiro Yoshida ve Kana Yamada’dan geliyor. Erik Barmack, Roberto Grande ve Joshua Long yönetici yapımcı olarak görev alacak.

Kaynak