Max’in üzerinde çalıştığı The Big Bang Theory uzantı dizisinin ilk üç oyuncusu belli oldu. Orijinal diziden Kevin Sussman (Stuart), Lauren Lapkus (Denise) ve Brian Posehn (Bert), potansiyel uzantı dizide rol almak üzere anlaşma imzaladılar.

Kaynaklar, senaryonun yazımı devam ettiği için projeye henüz yeşil ışık yakılmadığını ve geliştirme sürecinin erken aşamalarında olduğunu belirtiyorlar.

Bununla birlikte, bu haber dizinin çoğunlukla yeni karakterlerden oluşan bir devam dizisi değil (Hulu’nun How I Met Your Father’ı gibi), gerçek bir uzantı olacağını doğruluyor.

İsimsiz uzantı dizi ilk kez Nisan 2023’te, Big Bang’in 12 sezonluk ekran macerasını tamamlamasından sadece 4 yıl sonra, Warner Bros Discovery’nin baş yapımcı Chuck Lorre’un CBS’in mega hitinden “türetilmiş” yeni bir komedi dizisi geliştirdiğini açıklamasıyla ortaya çıktı. Ancak yayın yeri dışında başka bir ayrıntı açıklanmadı ve üç hafta sonra, Amerikan Yazarlar Birliği’nin Eylül ayına kadar sürecek olan grevinin başlamasıyla geliştirmeler askıya alındı. Kasım ayında, dizinin ortak yaratıcısı Chuck Lorre, projenin hala “doğum öncesi” aşamada olduğunu söyledi. Şubat ayında, dizinin başrol oyuncularından Kunal Nayyar, Raj’ı tekrar canlandırmak için “biraz erken” olduğunu söyledi.

Sussman, dizinin ikinci sezonundan itibaren The Big Bang Theory’de çizgi roman dükkanı sahibi Stuart Bloom’u canlandırdı ve sonunda dizide düzenli oyuncu statüsüne yükseldi. Dizinin finali de dahil olmak üzere, dizinin geri kalanı boyunca toplam 80’den fazla bölümde yer aldı.

Posehn, The Big Bang Theory’de Caltech’te Amy’ye (Mayim Bialik) aşık bir jeolog olan Bert Kibbler rolüyle yer aldı. Dizinin 6. sezonundan itibaren 15 bölümünde yer aldı.

Lapkus, Stuart’ın çizgi roman dükkanının tuhaf müdür yardımcısı ve sonrasında Stuart’ın sevgilisi olan Denise’i 11. ve 12. sezonlarda 8 bölüm boyunca canlandırdı.

Sussman, Posehn ve Lapkus’un, ikisi erkek biri kadın olmak üzere üç başrol oyuncusu olacağı söylenen uzantının başrollerini paylaşacakları düşünülüyor. Bu, Johnny Galecki, Jim Parsons ve Kaley Cuoco tarafından canlandırılan üç başrolle başlayıp gerçek bir topluluk komedisine dönüşen ana dizinin ilk kurulumunu yansıtacak.

The Big Bang Theory 2007’de CBS’de başladı ve 12 sezonda 279 bölümle televizyon tarihinin en uzun soluklu çok kameralı dizisi olarak 2019’da sona erdiğinde televizyonun bir numaralı komedisiydi. Diğer uzantılar Young Sheldon ve yakında yayınlanacak olan Georgie And Mandy’s First Marriage gibi, bu Max dizisi de Lorre’un genel bir anlaşma altında olduğu WBTV ile birlikte Chuck Lorre Productions’dan geliyor.

Kaynak