Max dizisi Rage’in (Furia) fragmanı yayınlandı.
5 yorum abidin77 12 Haziran 2025 17:31

Yeni HBO Orijinal dizisi RAGE (FURIA) 11 Temmuz Cuma günü iki bölümle platformda global olarak başlayacak ve ardından her hafta yeni bölümler yayınlanacak.
Félix Sabroso tarafından yaratılıp yönetilen ve ve Producciones Mandarina tarafından İspanya’da üretilen dizi, beş aktrisi ilk kez ekranda bir araya getiriyor: Carmen Machi, Candela Peña, Cecilia Roth, Nathalie Poza ve Pilar Castro.

Claudia Salas, Alberto San Juan, Ana Torrent, Claudia Roset, Mima Riera, Pedro Casablanc, Marilu Marini, Iván Pellicer, Francesc Garrido, Martxelo Rubio ve Pepón Nieto, kadroda yer alan diğer oyuncular.

Rage, beş kadın etrafında şekillenen çağdaş bir portre: Bu şaşırtıcı, gerçekçi ve yoğun dramaya yön veren beş kadın karakter. Biri diğerinin sonucu olarak kelebek etkisi gibi gelişecek beş çatışma etrafında ifade edilen tek bir ortak evrende gasp, baskı, aldatma, dışlama veya manipülasyon gibi aşırı durumlar karşısında her şeyi yapmaya hazır beş kadın. Mevcut sosyal anın yüksek dozda ironi ve mizah içeren kaleydoskopik bir portresi.

Marga (Carmen Marchi) züppe bir sanatçıdır. Bir televizyon yönetmeni olan kocası Roberto (Alberto San Juan), hizmetçi Tina (Claudia Salas) ile ilişki yaşamaktadır ve onu hamile bırakmıştır. Marga’nın arkadaşı Vera (Pilar Castro) ), keskin bir eleştirmenin hastalığı yüzünden işyerini kapatmak zorunda kalan, medya tutkunu bir aşçıdır. Nat (Candela Peña) lüks moda mağazasında asistandır. Marga ve Vera onun müşterileridir. Şirket personelini değiştirip daha genç insanları işe alınca Nat tehdit altında kalır. Tina’nın annesi Adela (Nathalie Poza) işsizdir ve zalim ev sahibi tarafından yaşlı annesiyle birlikte evden atılmak üzeredir. Adela ve Nat’in komşusu Victoria (Cecilia Roth), 70’lerin erotik sinemasının unutulmuş oyuncularından biridir. Victoria, geri dönüşü olabilecek bir teklif alır ama aslında bu bir aldatmacadır. Bu beş kadın sınırlarını zorlar ve intikam alırlar, ancak bu çağdaş hicivde onlar bile kurtulamazlar.

30’ar dakikalık 8 bölümden oluşan dizi, Félix Sabroso tarafından yaratıldı ve yönetildi. Alberto Carullo, Antonio Trashorras, David Ocaña ve José María, Max adına yönetici yapımcılık yaptılar. Producciones Mandarina adına ise Santi Botello ve Tedy Villalba Jr. yönetici yapımcı olarak görev aldılar.

.






yorumlar
Buna da yerli bülten göndermişler, yes.
Poster eklendi.
Ne tatlis bir dizi olmus bu! Henuz 3 bolum izledim ama kurgu harika. Bes kadin karakterin hikayeleri bir yerlerde illaki kesisiyor. İsin ofke kismi da bana “Relatos Salvajes“i hatirlatti. Bolum sureleri de makul. Cabucak biter gibi.
Sezonu bitirdim. Vaat ettiğini veremeyen orta şeker bir dizi olmuş, kötü değil izlediğim için pişman değilim ancak yükselen anlar olsa da sezonun geneli üst düzey değil. O yüzden tavsiye kısmında “bir şans verin beğenirseniz devam edin” seçeneğini işaretliyorum. Adı “Öfke” olan bir dizinin daha öfkeli daha hiddetli olmasını beklerdim.
Ahlak gücü ona yetenler içindir. Gücü yetenler ise ona en az başvuranlardır.
Başta heyecanlandım ama sonlara doğru ben de @dpka ile aynı şeyleri hissettim. Ve iki bölüm filan kısa olsa daha bir derli toplu olurdu hissi oluştu bende. Yine de pişman değilim ama ille de izleyinlik bir durum yok.