Paramount+ ve Roadshow Rough Diamond, yaşlarıyla tanımlanmayı reddeden 60’lı yaşlarındaki karakterlerin karmaşık, çetrefilli ve son derece insani hayatlarını ele alan cesur altı bölümlük bir dizi olan Dalliance’ı tanıtmaktan büyük heyecan duyuyor.

Bu yılın sonlarında prömiyerini yapacak olan Dalliance, bir grup yakın arkadaşın 60’lı yaşlarındaki hayat, aşk ve seksin bekledikleri gibi olmadığını keşfettikleri, yürek burkan, sevgi dolu ve zaman zaman komik bir ilişki draması.

Olağanüstü oyuncu kadrosunda AACTA ödüllü Heather Mitchell (Narrow Road to the Deep North, Love Me, Fake), iki kez Gold Logie ödüllü Georgie Parker (Home & Away, All Saints), altı kez AACTA ödüllü Hugo Weaving (Slow Horses, Patrick Melrose, Love Me), Silver Logie ödüllü David Wenham (Fake, Elvis), Wayne Blair (Kangaroo, Redfern Now), Catherine McClements (The Family Next Door, The Survivors ), Kate Winter (The Witcher), Carolyn Bock (Wentworth), Russell Dykstra (Rake, Ladies In Black), Kirk Torrance (The Pact, Dark Horse), Ryan Panizza (Anyone But You), Tess Bowers (He Had It Coming), David Roberts (Colin From Accounts, The Matrix Revolutions) ve John Doyle (Roy and H.G.) yer alıyor.

Karizmatik eski kameraman Billy (Hugo Weaving) ile restoran işletmecisi Dani (Heather Mitchell), Sidney Limanı’ndaki bir feribotta tanıştıklarında dünyaları çarpışır. Aralarındaki çekim yadsınamazdır ve kıvılcımlar çakabilir… tabii Billy, 40 yıldır evli olduğu eşi Rose (Georgie Parker) ile mutlu bir evlilik yaşamıyor olsaydı.

Billy, Dani’yi Rose ile tanıştırmak için eve getirir ve bu, hayatlarını değiştiren ve çok geniş kapsamlı sonuçları olan bir dizi olayı tetikler. En yakın arkadaşları ve aileleri bu olaylardan etkilenir; bazıları arasında samimi ilişkiler kurulurken, diğerleri paramparça olur. Yalanlar söylenir, anılar güvenilmez hale gelir ve mutlak gerçekler asla bilinemez.

Heather Mitchell, Roadshow Rough Diamond’dan John ve Dan Edwards ile birlikte dizinin yapımcıları arasında yer alıyor.

Roadshow Rough Diamond, Bump ve Romper Stomper gibi ödüllü yapımların yapımcısıdır. John Edwards ise daha önce Offspring, Tangle, Love My Way ve The Secret Life of Us gibi dizilerin yapımcılığını üstlenmişti.

Dalliance’ın yönetici yapımcılığını Paramount Australia’nın Senaryo ve Komedi Bölümü Başkanı Sophia Mogford ve Pip Karmel üstleniyor. Dizinin senaristleri Pip Karmel, Jock Serong, Christopher Lee ve Liz Doran, yönetmenleri Matthew Saville ve Emma Jackson.

Sophia Mogford şunları söyledi: “Paramount+, bu zamansız dizi için Rough Diamond ile yeniden işbirliği yapmaktan büyük heyecan duyuyor. Dalliance, geçmişi olan bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor. Dizi, aşk, rekabet, kıskançlık ve tutkuyu kapsıyor, ancak her şeyden önce bağ kurmayı ele alıyor; bunlar hepimizin kendinden bir parça bulduğu ve izleyicilerimizin büyük keyif alacağı temalar.”

Heather Mitchell ise şöyle dedi: “60’larınıza geldiğinizde her şeyi çözmüş olacağınızı düşünüyorsanız, bir daha düşünün.”

John Edwards ve Dan Edwards şunları söyledi: “Henüz bitmedi… bu, dizleriniz pes etmeden önce hayatı kucaklamayı anlatan bir hikaye.”

Kaynak