Phoebe Tonkin ve Brenton Thwaites’in romantik draması Two Years Later, 4 Haziran’da geliyor.
0 yorum abidin77 11 Mayıs 2026 20:05

Paramount+, bugün büyük bir heyecanla beklenen yeni romantik dram dizisi Two Years Later’ın resmi fragmanını ve afişini yayınladı. Dizi, 4 Haziran Perşembe günü platformda özel olarak prömiyerini yapacak.
Avustralyalı ünlü oyuncular Phoebe Tonkin (Boy Swallows Universe, Bloom, Babylon) ve Brenton Thwaites’in (Pirates of the Caribbean, Titans, Maleficent) başrollerini paylaştığı orijinal dizi Two Years Later, aşk, kimlik, hırs ve bağlılığa giden dolambaçlı yolun son derece samimi ve hassas karmaşıklıklarını keşfeden modern bir aşk hikayesi.
Senarist Pete Bridges tarafından yaratılan ve Emmy ve BAFTA ödüllü yapım şirketi Hoodlum tarafından üretilen Two Years Later, pandemi sonrası bir dünyada geçiyor ve işlerine giderken her gün kısa süreli flörtleri COVID-19 nedeniyle aniden kesilen otuzlu yaşlarındaki Emily (Tonkin) ve Ryan’ı (Thwaites) takip ediyor.
İki yıl sonra, beklenmedik bir şekilde yeniden bir araya gelen ikili, Ryan’ın dürtüsel bir şekilde evlenip evlenmeyeceklerine karar vermek için sekiz randevuya çıkma teklifiyle karşı karşıya kalır. İkili, gerçek bir yakınlık keşfederken, kişisel itiraflar, beklenmedik aile dramaları, mesleki çalkantılar ve birbirinden farklı dünya görüşleriyle başa çıkmaya çalışır. Two Years Later’ın sekiz bölümünün tamamı 4 Haziran Perşembe gününden itibaren Paramount+’ta izlenebilecek.
Lisa Kay, Heather Mitchell, Roy Billing, Matt Domingo, Ron Smyck, dizinin kadrosunda yer alan oyuncular.
.



