- Disney+ dizisi If It’s Tuesday, It’s Murder'ın fragmanı yayınlandı.
- 9-22 Şubat 2026 Reyting Durumları / Yorumları
- Winona Ryder, Tim Burton ve Jenna Ortega ile yeniden bir araya gelerek Wednesday'in 3. sezonuna katılıyor.
- 6 Onay / 6 İptal-Final: The Assassin, Breathless, Tell Me Lies, Terminator Zero, Mistletoe Murders...
- Apple TV'nin psikolojik gerilim dizisi Imperfect Women'ın fragmanı yayınlandı.
- Carrie-Anne Moss, Noah Reid, Clark Backo ve Hudson Williams, Crave dizisi YAGA'nın başrolüne geldi.
- Channel 4 dizisi The Rachel Incident'ın oyuncu kadrosu açıklandı.
- Elisabeth Moss, Hulu'da yayınlanacak David Shore dizisi Conviction'ın başrolünü üstlenecek.
- 2026 Independent Spirit Ödülleri’nde kazananlar belli oldu
- Channel 4, The Siege adlı dramasının oyuncu kadrosunu açıkladı.
- Channel 4, Anthony Boyle draması Close to Home'a onay verdi.
- BBC, HBO ve A24 draması First Day on Earth'ün kadrosu açıklandı.
- HBO Max dizisi Banksters 20 Şubat'ta başlıyor.
- James Van Der Beek 48 yaşında hayata gözlerini yumdu.
- 2-8 Şubat 2026 Reyting Durumları / Yorumları
- Kevin Williamson First Lie Wins romanını televizyona uyarlayacak.
- Disney+'ın canlı aksiyon Eragon dizisinin yapım ekibi belli oldu.
- 78. Directors Guild of America Awards’ta (DGA Awards) kazananları belli oldu
- 9 diziye onay: A Man On The Inside, St. Denis Medical, Finding Her Edge, The Åre Murders, Dark Winds...
- Craig Mazin'in imzasını taşıyan Baldur's Gate dizisi HBO'da yapım aşamasında.
yorumlar
bir tane bikiniyle oyun sergilerken memesi açılan kız vardı. sonra çok üzülmüş oyun bitiminde ağlmıştı falan.
Tek izlediğim program olduğu için ilk popstarın çoğu ayrıntısı aklıma kazınmış benim. Şimdi bayhan deniz seki polemiği videolarına tekrar baktım da biz bunu ailecek nasıl izlemiş ya dedim. Aileye bi muhabbetini açayım bakayım ne diyecekler.

Aslında illaki daha fazlasını izlerdim bunlardan ama bu yarışmadan sonra hepsi babamın rtüküne takıldı.
Akademi Türkiye’yi hatırlıyorum. Sonrasında rahmetli Barış Akarsu’nun oynadığı diziyi izlediğimi de hatırlıyorum. Eğlenceli bir diziydi. Ölümüne bayağı bir üzülmüştük ailecek.
Benim baba tarafı Zonguldak’ta yaşıyor çoğunlukla. Belediyenin oy için arabayla yaptığı anonsu hatırlıyorum. Zamanında ülkede böyle şeyler de oluyordu yahu…
O diziyi ben de izliyordum, sadece son bölümü izlemedim hatta. O da Barış ölmeden önce çekilen son bölümdü işte, ölümünden sonra yayınlanmıştı veda niyetine.
Bir ara niyeyse lafı geçmişti.
https://twitter.com/EW/status/773278415046766593
ComicBook NOW!’dan bir tweet gelmesine gülmedim değil
“Adam Loki beyler, tabi atacaz” diye bir cevap gelebilir 
Zaten ilk başta neden başlamıştı ben onu anlamamıştım.
Üfff tam benlik muhabbet dönmüş ya. Bu sayılan showların hepsini küçüklüğümde izlemişimdir. Özellikle SYTYCD’in tr versiyonunun her bölümünü kaçırmadan göz kırpmadan falan izlerdim.
@unfortr : (Şurayı sulandırmayayım.) Seven of Nine kahkaha atmadıkça sorun yok. Bu sene comic-con’daki panelde kadın delirtti beni o iğrenç kahkalarıyla. :))
@dkamoy: Evet evet ona katılıyorum. Bosch’da zaten kahkahası falan yoktu. Sinsi şirret birini oynadı. Çok da yakışmıştı role.
@dkamoy @shane sayenizde sonunda ! Üye olabildim
Teşekkürler 
Hoş geldin @DMilteris
Ay cevabım burdaymış, deminki yorumu sileyim.
@aytackara her dizinin konusu yazayım mı ? bide eksiklerim neler ?
@ilteeris Konu kısmı senin bileceğin iş, tanıtımı olmayan varsa yaz bence. Eksik kısmına geliyorum birazdan Postane özel mesajı üzerinden.
YAY, 31 Aralık 2018
“Altyapı yeterli değil” saçmalığını da halledersek gerisi gelir o zaman.
Güzel bir haber ama daha 2018’e çook var.
Bu 02-08 olayı şimdi başlayacak demi ?
31 Aralık 2018’e daha birazcık var. Şimdi onu bırakalım da, 02:00-08:00 hemen bu ay mı başlıyor şimdi? Aynı şekilde 4.5 mbs hemen bu ay mı olacak?
@necdetcem7 ile aynı şeyi düşünüyoruz
– Mobil şebeke işletmecileri tarafından AKN sonrası veri indirme hızının en az 128 Kbps olarak uygulanması,
– Sabit genişbant internet hizmetlerindeki AKN sonrası erişim hızının % 50 oranında artırılması,
– AKN kapsamındaki veri kullanım miktarının, hız dengesi de gözetilerek farklı seviyelerde belirlenmesi,
– 02:00-08:00 saatleri arasında internet kullanımlarının AKN’ye dâhil edilmemesi,
– AKN uygulamasına 31.12.2018 tarihi itibarıyla son verilmesi
amacıyla gerekli analiz ve çalışmaların işletmeciler tarafından 2 ay içinde yapılarak Kuruma sunulması BTK tarafından karara bağlanmıştır.
BTK 2 ay süre vermiş diye okudum sanki ben. Hem BTK yapın dedi diye adamlar hemen tamam diyecek mi acaba? Bunun itiraz hakkı falanı filanı vardır belki.
Hatta milletle dalga geçer gibi 31 Aralık 2018 demişler, sen ona 2019 de be kardeşim.
2 ay içinde en azından diğer dedikleri olacaksa güzel olur, artık 02-08 arası işimizi hallederiz.
Ayrıca Akk işi Netflix içinde iyi bir şey olacak ama adamlar 2019 diyorlar.
HBO filmi olan All the Way‘i izleyen var mı ?
Noluyor yahu bütün bilim kurgu yazıları hortladı
İki tane de onayda bu arada. (Pzt-Çarş.)
Şuradaki muhabbette geçen olay acayip soğutuyor beni izlediğim şeyden.
Geçen “The 33”yi izledim; adamlar çatır çatır İngilizce konuşuyor arasında. Yahu bu adamlar en yerelinden Şilili madenci değil mi? Arada Bolivyalı falan da var. Niye bunlar İngilizce konuşuyor şimdi?
Aynı şeyi “The Reader”ı izlerken de yaşamıştım.
Yapım şirketiyle ve hedefledikleri kitleyle alakalı olabilir.
The 33’nin yapım şirketlerinin hepsi Amerikanmış mesela. Şili’den çıkma özgün bir film değil tam olarak. Bron/Broen’de herkes orijinal dilini konuşuyor, çünkü halis mulis oranın dizisi… Nasıl bizim ülkede altyazı okumayı sevmeyen veya dublaj arayan önemli bir kitle varsa dünyanın genelinde de vardır. Şilili madencilerin özgün dilindense İngilizce çekildiğinde daha fazla kitleye ulaşacaklarını düşünmüşlerdir. Pek haksız da sayılmazlar aslında.
İngilizce nihayetinde dünyaya mal olmuş bir dil artık. Netflix’in Marco Polo’su da dünyanın öteki ucunda kaç yüzyıl öncesinde geçiyor. Şimdi onlar da kendi arasında Moğolca/Çince mi konuşsunlar bütün sezon boyunca? Kim izler veya ona gelene kadar kim çeker/oynar ayol onu?
Ha tabii özellikle son dönemde özellikle Netflix sayeinde yerel şeyler de çıkmaya başladı. Marseille düz Fransızca dizi sonuçta. Ama ben yapmayanları anlıyorum.
@aytackara : Ben Queen of S.’taki gibi zaman zaman kendi dilleriyle konuştukları ve ingilizce altyazıya maruz bırakan dizilerde takılıyorum. 2 cümle ispanyolca konuşuyorlar ama sonra sihirli bir şekilde geri ingilizceye geçiyorlar. Ya birinini yap, ya ötekini. Aynı karakter niye cümle ortasında ana dilinden vazgeçiyor? Yoksa ana dili ingilizce olmayan bir ülkede/ortamda geçen ve paso ingilizce konuşulan dizilere lafım yok.
@aytackara: İşin o kısmı tabii ki öyle canım. Hem Amerikalıların tembelliği hem de daha fazla kitle olayı.
Dille çok alakalı olmayan insanlar için de pek sorun teşkil etmiyor zaten. The 33’yi kardeşimle beraber seyrederken ben habire çemkirip durdum; o hiç oralı bile olmadı mesela.
@dkamoy O kısmı göz boyama geliyor bana da. Kökenimiz diye girdik Meksika’dan bari unutmuş görünmeyelim modunda iş yapılıyor aslında. Bizim ülkedeki dizilerin nerede başlarsa başlasın dönüp dolaşıp hikayesinin İstanbul’da kendisini bulması gibi.
Graceland de öyleydi mesel biraz. İspanyolca çeviri yapıyordum ben onu çevirirken.
43. Altın Kelebek Ödülleri Adayları:
EN İYİ DİZİ
Diriliş Ertuğrul
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Hayat Şarkısı
Kara Sevda
Poyraz Karayel
EN İYİ KADIN OYUNCU
Burcu Biricik – Hayat Şarkısı
Burçin Terzioğlu – Poyraz Karayel
Deniz Çakır – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Neslihan Atagül – Kara Sevda
Nurgül Yeşilçay – Paramparça
EN İYİ ERKEK OYUNCU
Birkan Sokullu – Hayat Şarkısı
Burak Özçivit – Kara Sevda
Engin Altan Düzyatan – Diriliş Ertuğrul
İlker Kaleli – Poyraz Karayel
Oktay Kaynarca – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
EN İYİ ÇOCUK OYUNCU
Ataberk Mutlu – Poyraz Karayel
Aybark Kartal Özson – Kördüğüm
Berat Efe Parlar – Güldüy Güldüy Show Çocuk
Beren Gökyıldız – Güldüy Güldüy Show Çocuk
Sibel Melek Arat – Hayat Şarkısı
EN İYİ KOMEDİ DİZİSİ
Güldür Güldür
Kertenkele
Kiralık Aşk
Seksenler
Tatlı İntikam
EN İYİ KADIN KOMEDİ OYUNCUSU
Demet Özdemir – No:309
Elçin Sangu – Kiralık Aşk
Hande Doğandemir – Hayatımın Aşkı
Hande Erçel – Aşk Laftan Anlamaz
Leyla Lydia Tuğutlu – Tatlı İntikam
EN İYİ ERKEK KOMEDİ OYUNCUSU
Barış Arduç – Kiralık Aşk
Furkan Andıç – Tatlı İntikam
Serkan Çayoğlu – Hayatımın Aşkı
Şoray Uzun – Seksenler
Timur Acar – Kertenkele
EN İYİ YÖNETMEN
Çağrı Vila Lostuvalı – Poyraz Karayel
Cem Karcı – Hayat Şarkısı
Hilal Saral – Kara Sevda
Metin Günay – Diriliş Ertuğrul
Onur Tan – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
@desperate houseboy Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sonradan Erkek Oyuncu ve Yönetmen dallarından çekildiğini açıkladı.
Benim gibi yerli yapımlara ilgisi olan veya takip edenler varsa Kanal D, Star, ATV ve tv8’in bohçalarından çıkan tanıtımlar:
https://www.youtube.com/watch?v=POq6LMmqOzc
https://www.youtube.com/watch?v=QgV5s8IlVcs
https://www.youtube.com/watch?v=Gk6NbrdVAdA
https://www.youtube.com/watch?v=Ars76OpHASA
@aserat: Hmm, bir bilgim yok. Ben de direkt ranini.tv‘den paylaştım.
46’dan Erdal Beşikçioğlunu eklememelerine üzüldüm. Valla bu seneki performanslarıyla tüm ödülleri Poyraz Karayel ve ekibine vermeleri lazım kesinlikle. Özellikle İlker Kaleli almazsa büyük ayıp olur.
Kanal D her sene çok özen gösteriyor zaten tanıtım işine.
@desperate houseboy Yine aynı kaynaktan, çekilme haberi. Nedeni bilmiyorum ama adaylıktan çekilmek istediler.
@necdetcem7 Altın Kelebek aslında kaliteden çok popülerliğe bakan bir ödül töreni olduğu için 46’nın olmaması normal. Çoğu daldaki aday listesi rezalet olsa da Türkiye’de başkası kalmadığı için bir şekilde takip ediyoruz işte.
Bir ara Antalya Televizyon Ödülleri veriyorlardı sözde, o da yalan oldu.
@desperate houseboy O gerçekten iyiydi ama siyasi nedenlerden bir şekilde başını yediler.
Prodüksiyon çoğu zaman şaka gibi oluyor, değişen bir şey de yok. Hele Mete Horozoğlu’nun sunduğu yıldaki kadar acayibine az rastlanabilir mesela.
Ayrıca bizde sırf bu değil bütün törenlerde kazananların önceden haberi oluyor, adam ona göre almaya geliyor. Haftada 5-6 gün dizi çekiyorlar, biraz olsun anladığım durumlar oluyor tabii ama genel anlamda olan burundan kıl aldırmama da var.
O nedenle dişe dokunur bir şey, ülkenin şu halinden de sonra zor vallahi. Haftaya Pazar Emmy izleriz.
Show TV’den İçerde ve Kanal D’den Babam ve Ailesi 19 Eylül’de başlıyor. Uğur Yücel’li Familya da ilk bölümüyle 20 Eylül’de FOX’a geliyor.
bence bu adaylar kısa haber yapılabilir
O zaman ben bir koşu halledeyim.
Gerçi hallederim dedim ama hepsine tek tek link eklemek insanı üşendiriyor, acaba kısa haber yapmasak mı?
@aserat Acaba kısa haberi linkeleme yapmaksızın mı yapsak? O kadar kasmasak da olur demek istiyorum.
Kısa haber olduğu için ve Türk dizileriyle alakalı olduğu için linksiz olmasını sorun etmeyebiliriz ama bundan bağımsız olarak yapmasak daha iyi olur diyorum. Çünkü yabancı dizi sitesiyiz. Arada yorumlarda konuşuluyor, kayda değer dizilerin tanıtımı yapılıyor falan ama ben yerli dizilerle ilgili haberler görmeye başlarsam siteden soğurum.
Yanlış anlaşılmasın lütfen, sadece fikrimi söylüyorum.
Burada çekilme ile ilgili konuşmuşlar.
Dizi önerir misiniz ? Çıtır çerez , fantastik ( tür çok farketmez ama ) hızlı izlensin yani öyle dizim pek kalmadı

izlediklerini işaretlediğin bi hesabın falan varsa link ver ona göre önerelim