- 10 diziye onay: Black Mirror, The Pitt, Emily in Paris, The Lowdown, Mayor of Kingstown...
- Netflix dizisi Finding Her Edge 22 Ocak'ta geliyor.
- Wonder Project draması It’s Not Like That 25 Ocak'ta başlıyor.
- 78. Directors Guild of America Awards’ta (DGA Awards) TV adayları belli oldu
- 37. GLAAD Medya Ödülleri’nin adayları belli oldu
- 22 Aralık 2025-4 Ocak 2026 Reyting Durumları / Yorumları
- Netflix dizisi Land of Sin (Synden) 2 Ocak'ta geliyor.
- DOC'un yerli uyarlaması "Doktor: Başka Hayatta" çok yakında başlıyor
- 15-21 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- Rachel Bilson, Gordon Ramsay'in yapımcısı olduğu aşçılık okulu dramasının başrolüne geldi.
- Rachel Bloom komedisi Do You Want Kids?'in kadrosu yavaştan şekilleniyor.
- 3 Onay / 3 İptal: The Last Frontier, Boots, Last Samurai Standing...
- 8-14 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- 4 Onay / 4 İptal-Final: Heated Rivalry, Leverage: Redemption, Billionaires' Bunker, Hotel Costiera...
- Günün Favori Dizi Müziği Pluribus'tan
- HBO Max 2026 Tanıtım Videosunu Yayınladı.
- 1-7 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
- Amanda Seyfried, Amazon dizisi Skinny Dip'in başrolüne geldi.
- Netflix Türkiye'nin yeni draması Ayrılık da Sevdaya Dahil 15 Ocak'ta başlıyor
- Rafe Spall, Jenna Coleman ve Katherine Kelly, Steven Moffat dizisi Number 10'in başrolüne geldi.
yorumlar
RTÜK Başkanı: haksız yere hiç bir Kanal ceza kesmedik.
Bu hafta netflix Türkiye etkinlik düzenleyecekmiş. Yeni projeler duyuracaklar. Kafensiz de Berk söyledi.
American Murder: The Family Next Door, ilk dört haftasında 52 milyon izlenerek Netflix’in en çok izlenen belgesel filmi olmuş.
The Social Dilemma da benzer şekilde 38 milyonla ikinci olmuş.
Enola Holmes: 76 milyon
The Old Guard: 78 milyon
Project Power: 75 milyon
The Kissing Booth 2: 66 milyon üye
bu da netflix klişesi haline geldi sanki artık. ne yeni çıksa hep top 10 de hep rekorlarda. bir tanesi de saklı cevher kalsa yok hemen keşfediyo bizim insanımız kaliteyi. top 10e yükseltiyo.
Hepsini toplasan bir “The Devil All The Time” etmez. Hem bu yılın hem Netflix’in en iyi işlerinden. Kitabı harika uyarlamışlar.
Amazon Prime, biraz seçmece iş yapıyor gibi. Utopia’yı Türkiye’ye getirmemişti, Borat 2 de gelmemiş.
Onu da mı VPN ile izleyecek bu millet? Tamam, 7.90 ama ayıp yine de
Dijital platformlar konusunda ileri de şöyle 2 sıkıntı ve ya yararına olabilecek durumlar olabilir:
1. Acun hata fili boyan eski sahibi gibi devlet yakın isimler bu iş girmesi ileri de yabancı platformlar abonelikler ek vergi getirilmesi ve sansür konusunda Baskı yapmalar sebebi olabilir. Böyle bir durumda netflix ne yapar bilmiyorum.
2. RTÜK Korsan siteleri savaş açması.
Ek: Şimdi düşündüm de kesme biçme konusun da baskı yapmalar gerek Yok. %50 vergi koyarlarsa bir nevi sansür yapmış olacaklar. Bir nevi kimse abone olamayacak işte.
MY neyin kısaltması?
Hesabı kullanan görevlinşn ad soyad kısaltması. Sosyal medyadaki call center misali hesaplar yapıyor bunu.
@aytackara Hah, sağol.
İzmir ve çevre illerde yaşayan herkese geçmiş olsun. Umarım herkes iyidir.
üsttekini yazmaya geldim. ses edin. iyi olun inşallah.
Haberi alır almaz @necdetcem7’le konuştum kendisi iyiydi. Geçmiş olsun herkese.
Çok geçmiş olsun.
Teşekkürler, iyiyiz çok şükür merak eden varsa haber edeyim.
Gecmis olsun yasayan herkese. Canakkaleden de yogun hissedildi. Gorseller videolar cok uzucu. Umarim hizlica toparlanirsiniz. Can kaybi minimumda kalir.
Geçmiş olsun.
Aylar sonra İzmir’e gideyim dedim, depreme yakalandim. Bayrakli/Bornova tarafinda durum kotu gibi. Umarim cok fazla can kaybi olmaz. Gecmis olsun herkese.
İzmir ilçeleri de iyi sallandı. Hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.
iyiyiz şuanlık
Çok geçmiş olsun İzmir’deki arkadaşlar.
Geçmişler olsun etkilenen herkese.
Netflix Fransa da İlk kanalın açmış.
Johnny Depp bey ‘Fantastic Beasts’ serisinden ayrılmış. Because Warner Bros. öyle istemiş.
Warner Bros’ a acayip sinirlendim, habere de üzüldüm gerçekten … Madem kovacaktınız, en başta niye beklediniz? Yazık oldu gerçekten.
Deezer da RTÜK da lisans almış.
https://variety.com/2020/film/global/disney-plus-original-production-latin-america-1234833977/
Disney Plus Latin Amerika 70 yereli içerik üretecekmiş.
Variety‘de Ali Koç’un 14.5 milyon dolara Los Angeles’tan ev aldığına dair haberi gördüm
Sitede kullanıcı engelleme gibi bir özellik var mıdır? Yani bir üyenin yazdığı yorumu görmek istemesem mesela, nasıl engelleriz bunu?
@SABRE Bunu soran kaçıncı kullanıcı olduğunu biliyor olsam keşke
Öyle bir özellik yok. WordPress kısmını bilmiyorum ama teknik olarak mümkün değildi sanki veya ayarlaması çok meşakkatli bir şey. Genelde yok sayma metodu tavsiye ediliyor bu durumda.
@SABRE Ne yazık ki yok, olamıyor.
Acun bey amca Masterchef’ten bir yarışmacıyı geçen bilmem kaç haftanın ardından geçmiş Twitter paylaşımları yüzünden diskalifiye etmiş (Uğur). 2012-2013 gibi. Hatta yanlış görmediysem bir ara Acun’a bile sallamış.
Böyle şeylerin bizde de olması gözüme ilginç geliyor. Aklıma James Gunn’ın kovulması geldi. Gerçi Disney gitti geri aldı onu sonradan ama Acun bey amca almaz herhal.
Tüh ya, neyse teşekkür ettim geri dönüşler için.
Blutv’nin Netflix’in neredeyse iki katı olması ilginç… Bana pek gerçekçi gelmedi. Diğerleri dediği ne ola? Puhutv filan mı?
PuhuTV, FOX Play, Turkcell TV+, Vodafone TV kesin dahildir. D-Smart Go, Tivibu Go ve beinConnect’ten emin değilim.
Uydu hizmeti de dahil olduğu için Bein Connect’i pazar payı olarak dahil etmenin pek de sağlıklı olmayabileceğinden bahsediyordu benim okuduğum yazı (Beyazperde’de gördüm bunu).
BluTV’yi ilk dile getiren bunlar değil. Çok da sağlıksız gelmedi. Yüzdeler oynasa da tepede kalabilir. Kimse üyelik açıklamıyor gerçi tam olarak. Biz hem sektör hem de medya gereği Netflix’e daha çok bakıyoruz. BluTV de orijinal içerik bakımından yeterli durmasa bile (o kısım da kişisine göre tartışılır) kütüphanesi genel olarak fena değil son dönemde. Canlı TV yayını hizmeti de veriyorlar.
Blutv, Türk yapımı olduğundan belki de dediğin gibi totalde daha çok abone sahibi olabilir. Netflix, AB grubu gibi duruyor olabilir denklemde. Bilgiler için teşekkürler.
@aytackara madem abone sayısı da iyi o zaman neden yaptıkları diziler 2.sezon gelmiyor?(aynen aynen, sıfır Bir ve sokağın çocuklar haricinde hep öyle.)
İptal kararı da vermiyorlar yalnız. Tek sezonluk hazırlıyorlar. Bazılarının devamı gelse iyi olur tabii.
“Fantastic Beasts” serisinde Johnny Depp’in yerine Mads Mikkelsen getirilmiş.
pereval dyatlova (dead mountain dyatlov pass incident) iye tam benlik bir 2020 yapımı rus dizisi var ancak altyazısı hiçbir yerde yok. denk gelirseniz mutlaka haber edin pls.
Mads mı Ohaaaa, güzel güzel.
Gerçi yalan yok Deep biraz daha yakışıyordu role ama son izleyeli baya oldu seriyi zaten.
https://whatsondisneyplus.com/disney-renaming-fox-channels-in-latin-america-to-star/
@aytackara disney global de ki kanallar da “FOX” isimin kaldırmaya başlamış bunu Türkiye de Bir karşılığı olur mu ve “star” isimin tercih ederler mı?
Biz bu konuyu @dkamoy ile de konuşmuştuk bi ara ama 22 dakika ahalisine de sorup konu açayım, içimi dökeyim.
Artık birileriyle dizi film muhabbeti yaparken bir süre sonra neler izledik kısmında izlediklerimin bir kısmını bilmediklerinden sırf Netflix’te olan izlediğim şeyleri sayıyorum çünkü sadece oradakiler ortak izlediklerimiz oluyor.
Benim gibi hisseden yaşayan var mı acaba? Merak ettim. 
Bunu sitede bir-iki yerde de konuşmuştuk diye hatırlıyorum.
Netflix dizileri BluTV’nin çoğu dizisinin falan da aksine dizi sitelerine de altyazılı bir şekilde eklendiği için geniş bir kitleye ulaşabiliyor. Ayrıca doğruya doğru, halkımızı kolaycılığa alıştırdı. Ben de otobüste, dışarıda dizi izleyeceksem Netflix’ten telefona indirdiklerimi tercih ediyorum.
Netflix dışı da izleniyor da o dizinin bir yerinden insanı çekmesi gerekiyor işte. Ama Netflix’inki ülke sınırlarında domisyona yaklaştı gibi gibi. Bir defasında bir arkadaşıma Netflix’te Olanlar+Olmayanlar diye iki ayrı tavsiye listesi hazırlamıştım.
Herhangi bir diziden bahsedince Netflix’te var mı cümlesi genelde duyuluyor. GOT gibi üzerinde çok konuşulan diziler değilse, insanlar pek malum ortamlardan arayıp bulup indirmekle uğraşmak istemiyorlar artık. Ben edindiğim dizileri verip izleyin diyorum zaman zaman