22dakika.org

  • Anasayfa
  • İptal/Devam
  • Takvim
  • Kategoriler
  • Dizi Listesi
  • 22viki
  • Ayrıntılı Arama
  • Hakkımızda
  • Bildiri
  • Tanıtım
  • Mini Tanıtım
  • Mini Bildiri
  • Kısa Haber
  • Video
  • Biyografi
  • Özel Dosya
  • Alternatif
  • İnceleme
  • Anime
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • Ayrıntılı Yazılar
  • 2025-2026 Sonbahar-Kış Takvimi
  • ABD'de Yayın Akışı
  • Reytingler
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Bildiri Önerileri
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

Kısa Haberler

  • Netflix dizisi Finding Her Edge 22 Ocak'ta geliyor.
  • Wonder Project draması It’s Not Like That 25 Ocak'ta başlıyor.
  • 78. Directors Guild of America Awards’ta (DGA Awards) TV adayları belli oldu
  • 37. GLAAD Medya Ödülleri’nin adayları belli oldu
  • 22 Aralık 2025-4 Ocak 2026 Reyting Durumları / Yorumları
  • Netflix dizisi Land of Sin (Synden) 2 Ocak'ta geliyor.
  • DOC'un yerli uyarlaması "Doktor: Başka Hayatta" çok yakında başlıyor
  • 15-21 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
  • Rachel Bilson, Gordon Ramsay'in yapımcısı olduğu aşçılık okulu dramasının başrolüne geldi.
  • Rachel Bloom komedisi Do You Want Kids?'in kadrosu yavaştan şekilleniyor.
  • 3 Onay / 3 İptal: The Last Frontier, Boots, Last Samurai Standing...
  • 8-14 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
  • 4 Onay / 4 İptal-Final: Heated Rivalry, Leverage: Redemption, Billionaires' Bunker, Hotel Costiera...
  • Günün Favori Dizi Müziği Pluribus'tan
  • HBO Max 2026 Tanıtım Videosunu Yayınladı.
  • 1-7 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
  • Amanda Seyfried, Amazon dizisi Skinny Dip'in başrolüne geldi.
  • Netflix Türkiye'nin yeni draması Ayrılık da Sevdaya Dahil 15 Ocak'ta başlıyor
  • Rafe Spall, Jenna Coleman ve Katherine Kelly, Steven Moffat dizisi Number 10'in başrolüne geldi.
  • Simu Liu ve Melissa Barrera dizisi The Copenhagen Test'in fragmanı yayınlandı.

Postane

yorumlar

Avatar photomayksisman | 27 Mart 2022 20:08

bir oscar tahmini de benden gelsin :)

En İyi Film – Power Of The Dog almalı ama Coda alabilir gibi
En İyi Yönetmen – Power Of The Dog almalı ve alacak gibi
En İyi Erkek Oyuncu – Benedict Cumberbatch almalı ama Will Smith alacak gibi
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Kirsten Dunst almalı ama Ariana DeBose alacak gibi
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu – Kodi Smit-McPhee almalı ama Troy Kotsur alacak gibi
En İyi Uluslararası Film – Flee almalı ama Drive My Car alacak gibi

En İyi Kadın Oyuncu – İşte gecenin tek heyecanla beklediğim ödülü. Penelope Cruz’un asla Oscar’lık bir performansı yok. Kristen Stewart’ı asla beğenmeyenlerdenim. Olivia Colman çok iyi ama Oscar alacak kadar unutulmaz bir performans mı bence değil. Nicole Kidman bence ikinci Oscar’ını almaya yakın. Ama Jessica Chastain bugüne kadar hiç ödüle kavuşamamış olduğu için ve ilk defa ödüle bu kadar yakın olduğu için Jessica Chastain’e ödül gidecek gibi. Jessica Chastain’e ödül giderse üzülmem hatta bilakis çok da sevinirim sonunda ödül aldı diye ama Chastain dışında biri bu ödülü kazanırsa o kişi bence -özür dilerim Olivia Colman, seni aşırı seviyorum ama- Nicole Kidman olmalı, onun hakkı.

Avatar photolukedanes_jakeperalta | 27 Mart 2022 21:14

Razzie kazananları da açıklanmış bu arada. ”Diana: The Musical ” ödülleri silip süpürmüş. Will Smith ”Razzie Redeemer Award” başlıklı bir ödül kazanmış. Daha önce Razzie kazanan kişilerin güncel işlerine verilen (bence gereksiz) bir ödül. Smith’in kazanma olasılığı yüksek olduğu için ona da bir ödül vererek bir Sandra Bullock etkisi yaratmak istemişler herhalde.

Chastain bir anda nasıl rüzgarı arkasına aldı, ben kaçırdım, helal olsun valla. Ben her an her şey olabilir ama Stewart ya da Kidman alır diye düşünüyordum. Son bir haftada herkes onun kazanacağından emin. Nicole Kidman için kimse ihtimal dahi vermiyor, yani ben de kazanacağını düşünmüyorum ama Golden Globe’u aldı (belki de o yüzden ihtimal verilmiyordur bilemiyorum artık), kazanma olasılığını Cruz ve Colman’dan daha fazla görüyorum.

Will Smith’in oyunculuğunu genel olarak beğenmiyorum, adaylık tamam ama diğer adaylar varken ödül? Temennim Garfield’ın alması. Cumberbatch alırsa üzülmem.

En İyi Film de The Power of Dog, CODA ve Drive My Car arasında geçecek gibi duruyor. En İyi Yönetmen eğer bir sürpriz olmazsa Campion’a gider. Spielberg’e gitmesi (Campion açısından) trajik olurdu ama öyle bir şey olmaz herhalde.

Nasıl bir sabaha uyanacağız bakalım. (Gelen sonuçlara ve tepkilere göre yarın 19:30’da törenin tekrarını izleyeceğim.)

Avatar phototyndale | 27 Mart 2022 21:31

@lukedanes_jakeperalta
Will Smith biraz da “zamanı geldi artık verelim oscarı” sebebiyle ödül alacaktır. Tamam çok da kötü oynamadı ama daha iyileri vardı bu sene.

Avatar photoilterisMayadagli | 28 Mart 2022 02:22
Bende Oscar tahmini yapayım
En İyi Film: The Power of the Dog (En iyi film adayları arasından Drive My Car’la The Power of the Dog en beğendiğim iki film oldu.) The Power of the Dog Son iki – üç haftaya kadar açık ara favoriyken Coda ve Belfast tören yaklaşırken daha da öne çıkmaya başladı. (En iyi film adayları arasında bu iki filmi zayıf bulsam da ne yazık ki kazanma şansları var. (Özellikle de Coda’nın))

En İyi Yönetmen: Jane Campion
Tartışılacak bir şey yok, açık ara favorim ve aksilik olmazsa kazanacak.

En İyi Erkek Oyuncu: Will Smith
Benedict ve Andrew’un almasını her ne kadar istesem de ödül sezonunu domine eden Will Smith’i geçebileceklerini düşünmüyorum. (Akademi umarım şaşırtır.)

En İyi Kadın Oyuncu: Jessica Chastain
Gönlümden geçen Kristen Stewart

En İyi Animasyon: Encanto
En iyi animasyona aday olan filmlerin hepsini izledim ve sıralamam şu şekilde: Flee>Luca>The Mitchells vs The Machines>Raya>Encanto (Yanlış okumadınız Raya’yı bile Encanto’dan fazla beğendim)

En İyi Uluslararası Film: Drive My Car
Diğer dallarda aldığı adaylıklara bakınca Drive My Car’ın öne çıktığı kuşkusuz ancak benim gönlüm The Worst Person in the World’den yana :heart_eyes:

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Troy Kotsur
Coda’nın hak ettiği tek ödül, bundan fazlasını almamasını umuyorum.

En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu : Ariana DeBose
kesin gözüyle baktığım iki daldan birisi.

Diğer tahminlerimi yorumu uzatmamak adına spolier içinde yapacağım


En İyi Özgün Senaryo: Licorice Pizza (Licorice Pizza kazanmazsa The Worst Person in the World kazanır umarım.),
En İyi Uyarlama Senaryo: Coda (Umarım Drive My Car kazanır…)
En İyi Kurgu: Tick Tick Boom
En İyi Görüntü Yönetimi: Dune
En İyi Prodüksiyon Tasarımı: Dune
En İyi Kostüm Tasarımı Cruella
En İyi Özgün Müzik: Dune
En İyi Özgün Şarkı:No Time to Die
En İyi Makyaj ve Saç Tasarımı:The Eyes of Tammy Faye
En İyi Ses: Dune
En İyi Görsel Efekt: Dune
En İyi Belgesel: Summer of Soul (Flee kazansa keşke :cry: )
Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 02:37

Dune şimdiden 4 Oscar’ı kazandı. Açıklamaları görünce bu kategorileri yayından almanın ne kadar aptalca bir karar olduğu tekrardan anlaşılmış oldu. Umarım yayında kazananlar konuşmalarda tepki gösterir.

Bu arada Hans Zimmer 2.Oscar’ını 17 yıl sonra kazanmış oldu.

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 02:43

27’de anlaşalım, bizim olsun.

#PresentAll23

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 03:01

Evet matematiğimle yine gurur duydum :joy:

Fotolara bakıyorum şimdilik en çok Lilly James’in tarzı hoşuma gitti.

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 03:41

Bu mu yani önceden verdiğiniz ödüllerin yayını, ödül başına 1 dakika falan kesmiş oldular yani. O kadar gereksiz bir hareket ki, her türlü izliyoruz işte.

Sonda biraz uzattı ama Regina Hall ve erkekleri kısmını sevdim. Jessica Chastain’in tepkilerini görmek de güzel oluyor, DiCaprio şakasında da kendinden geçti.

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 03:58

Sunucular iyi gidiyor bu sene. Sevdim 3 lüyü. Sunucusuz boşuna eziyet çektirmişler insanlara :) ödüllerde sürpriz olmayacak gibi duruyor şimdilik.
En iyi erkek oyuncuyu merakla bekliyorum sürpriz çıksın diye. Ortalık karışır gibi geliyor gerçi :joy:

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 04:01

Bu arada Bruno yerine bu şarkıyı gönderen Disney’in de kafasına…

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 04:12

Greig Fraser Dune ile sinematografi ödülünü aldı. Bu seneki diğer filmi The Batman. 2 filmin de sinematografisi beni hayran bırakmıştı, bundan sonra kendisine daha çok dikkat edeceğim.

It’s 2am in Amsterdam, and my daughter Zoë woke me up to go to the hotel bar. Wow!! #Oscars pic.twitter.com/VlwnrElkaL

— Hans Zimmer (@HansZimmer) March 28, 2022

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 04:27

Troy Kotsur garantiydi ama yine de çok sevindirdi, salonun tepkisi de güzeldi. Konuşma öncesi adam ben Oscar’ı elimde ne yapacağım diye baktı bir an :smile:

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 04:28

Bu senenin değişik mimiklisi de Youn Yuh-jung oldu. Bayıldım kadına. Geçen sene de enerjisini sevmiştim diye hatırlıyorum.

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 04:56

Mila Kunis’in Ukrayna kökenini bildiğimden sahneye çıkınca bir Ukrayna konuşması bir şeyler olacak sandım ama olmadı(şimdilik), ona şaşırdım biraz.

Ben de hep sunucu olmasını sevenlerdenim, 2 kısımda güzel iş çıkarttılar. Bu arada sahne çok kötü olmuş, çok göz alıyor. Bunlar sözde 8 kategoriyi dışarı attılar ama yine aynı saatlere uzuyor tören.

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 05:03

İlk sürprizimsi geldi :) Belfast sıfır çeker diyorlardı.

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 05:07

Twitter’da gördüm TRT de Elliot Page çıkacak diye yayından çıkıp geri dönmüşler. :expressionless:

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 05:08

+ Elliot Page yüzünden değil de düz beceriksizlikten olabilir bence. Ariana DeBose konuşurken de erken çıktılar yayından. Reklama girilecek sanıyorlar, reji girmiyor vs.

+ Onları atmanın mantığı töreni kısaltmaktan ziyade başka şeylere yer açarak daha ilgi çekici hale getirmekti. Aday şarkılar dışında Encanto’ya ekstra performans geldi mesela.

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 05:10

@aytackara e tamam işte :) birisinin konuşması, birisinin kendisi yüzünden. O da latino queer diye bir konuşmaya girdiydi.

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 05:12

Kastettiğim ortada bir yanlış anlaşılma olduğu ve kişilerle alakası olmadığıydı. Yani adamlar reklama girilecek zannedip stüdyoya dönüyorlar ama ortada reklam yok.

Öteki türlü de olabilir ama Ariana’dan daha uzun konuşanlar da vardı.

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 05:12

Kenneth Branagh’yı onurlandırmak için senaryoda verirler mi diyordum, aldı. Böyle olunca CODA ve The Power of the Dog oyları yakın çıkar ve aradan 3.favori olan Belfast çıkar mı diye düşünüyor insan.

Senaryo ödülü CODA’dan Sian Heder’a gitti ve çok sevindim bu ödüle. Heder’ın panikli konuşması da çok tatlıydı, böyle doğal konuşmaları seviyorum.

Şu popüler film dalı nedeniyle mi ne Spider-Man, Justice League, Army of the Dead sahneleri falan koyuyorlar, hiç yakışmamış. Bir de aaa bakın Spider-Man’de kimler var klibi falan yapmışlar.

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 05:29

WTF! Ne oldu az önce, ben mi yanlış görüyorum.

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 05:31

Aynısını yazmaya geldiydim. Ciddi miydi diye. Kadına tam dediğini de anlamadım, bir şeyle ilgileniyordum, sövdü mü naptı??

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 05:34

Gerçekti. Sesi kapattılar. Milletin surat değişti.

Chris Rock made a joke about Jada Pinkett-Smith being in "G.I. Jane" because of her bald head. She's spoken openly about having a hair loss condition. Will Smith ran on stage, slapped Rock, then screamed twice at the top of his lungs "KEEP MY WIFE'S NAME OUT OF YOUR F-NG MOUTH."

— Amy Kaufman (@AmyKinLA) March 28, 2022

Avatar photoilterisMayadagli | 28 Mart 2022 05:37

Hala şoktayım…

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 05:38

Will Smith ayağa kalkınca skeç yapıyorlar sandım, sonra ses gitti. Yayınım durdu sandım sonra küfürlerin başladığı belli oldu. Bir anda Chris Rock’ın sesi falan bozuldu.

Gerçekten vurdu mu ya, anladım çok hassas konu da yuh yani. İzlerken acayip utandım, unutulmayacak Oscar sahnesi izledik.

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 05:38

Avustralya tvsinde sansürsüz yayınlanmış diye böyle bir video var;

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 05:40

Ve şimdi kalkıp ödül alacak bir de Will. İşin garibi tokat sahnesi yaşandı, ben de diyorum ki numaradan tokat atma sahnesini iyi becerdiler :joy:

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 05:47

Hala şaşkınlık içindeyim, tekrar tekrar izledim Chris Rock’ın o yumruktan sonra ayakta kalmış olması bile şans :sweat_smile:

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 05:48

Tokat o kadar da ciddi olmadı, daha sert de girişebilirdi. O yüzden kolay idare etti ama bozmaması ilginçti gerçekten.

Hatta ikisi de bozmadı.

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 05:51

Neymiş Oscar’lar bitmişmiş, kimse ilgilenmiyormuş. Böylesi başka nerede var :joy:

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 06:01

İşin garibi şakadan sonra Will gülüyor 5 6 saniye falan geçiyor, Jada’nın yüzünü görünce kalkıp oraya kadar gidip vuruyor. Lan oraya kadar gittin bari adamın yüzüne kadar girip böyle böyle diye anlat, millet onu bile anlayışla karşılar. Reklam arasında Denzel Washington yanına gitmiş hemen.

Kaç kamera ile çekiyorlarsa artık etraftaki izleyicilerin tepkilerini yayınlayın lütfen :smile:

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 06:15

Chris Rock’ın o şakayı bilmeden yaptığını düşünmüyorum ben yalnız. Oscar sahnesinde sırf kel kafadan dolayı durduk yere G.I. Jane şakası yapılmaz çünkü.

Alacağı tepkinin böyle bir şey olacağını düşünmemiştir sadece.

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 06:18

Şu çok doğru. Törenden koptum ben.

Will Smith’in konuşması o kadar kötü ki, inatla protect protect deyip durdu, kadrodaki oyuncuları korudum falan diyor bir de, iyice saçmalaya başladı.

Olaylar yaşanırken buraya tam da Chris Rock’ı özlemişim yazacaktım :sweat_smile:

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 06:28

Diğer kazananların da ANını çalmış oldu. Oscar için 2 milyon twit varken onun hakkında 1,15 milyon twit var.

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 06:31

İkna oldum ben. Konu LGBT’ye geldiğinde TRT yayından çıkıyor. Jessica Chastain’i de yediler.

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 06:35

CODA :heart_eyes:

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 06:36

Sırf meraktan kesecek mi diye girip baktım konuşurken. Ve evet maalesef.

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 06:42

İyi güzel tamam da en iyi film? :unamused:
Neyse bu da bitti. Emeği geçenlerin eline sağlık, geçmiş senelerden iyiydi tören kısmı, bir iki gereksiz yer dışında.

Avatar photorpdi | 28 Mart 2022 06:43

Ne toksik erkekliğe ne de homofobiye dur diyemedik yine yani.

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 06:44

Evet bir Oscar daha bitti ve tabii ki de unutulmayacak. Olayları anlayamazken Chris Rock’ın o surat ifadesi kesinlikle aklımdan çıkmayacak. Ve güldük eğlendik ama Will Smith o hayvanlığı ile salonda ödül bekleyenlerden çok şey çaldı, ödüller yerine o konuşulacak artık. Keşke ödülü de alamasaydı.

Sevdiğim çok film vardı ama favoriler açısından bakarsak CODA gibi sevdiğim bir filmin en büyük ödülü alması çok sevindirdi, geceyi mutlu kapattım. Ayrıca Apple+’ın da Sundance film festivali sonrası çok büyük bir rekor ile filmi satın alıp buraya kadar getirmesini beklemezdim, bravo.

Avatar photoabidin77 | 28 Mart 2022 06:44

Seneye TRT’siz ve Will Smit’siz bir tören izlemek dileğiyle şimdilik hoşça kalın

Avatar photolukedanes_jakeperalta | 28 Mart 2022 06:50

Uyuyup töreni izlemiyorum ve Will Smith Chris Rock’ı tokatlıyor. (Şimdi izledim de, ne kadar yersiz bir tepki, sırf törene rating katmak için yaptılarsa şaşırmam ama Oscar gibi bir törende hiç yaşanmamış olması gereken bir an. Sanki MTV Müzik Ödülleri. Dünya genelinde de herkes gergin galiba.)

E sonuçlarda çok sürpriz yok. En İyi Erkek – Kadın dallarından pek memnun değilim doğrusunu söylemek gerekirse ama ilk Oscar’ları hayırlı olsun. CODA’nın en iyi filmi alma ihtimaline tepki gösteren çok kişi vardı, onların düşüncelerini merak ettim.

Cruella’nın Kostüm ödülü de aylar öncesinden konuşulan-tahmin edilen bir şeydi. Senaryo dalında CODA’nın ve Makyaj dalında Tammy Faye’in alacağını tahmin etmemiştim. Belfast adı geçiyordu ama PTA, Trier, Drive My Car ve hatta King Richard adı bile geçiyordu çünkü.

Müzikte çoğu kişi Beyonce alır diye düşünüyordu ama James Bond şarkısı aday olduğu sene tüm şarkılara baskın geliyor, şaşırmadım o yüzden.

Dune teknik dalları süpürmüş tahmin edildiği gibi.

Luca da eli boş dönmüş, zaten favori olmadı hiçbir zaman ama benim gönlümün favorisiydi.

@tyndale katılıyorum, kötü bir performans olmasa bile sırası geldiği için ödül aldı ama keşke bu bahaneyle ödülü elinden alınsa. (Koyun can derdinde kasap et derdinde…)

Avatar photozaburt | 28 Mart 2022 07:07

Sansürsüz hali Japon televizyonundan alınmış şurada o kadar ses çıkaran bir tokat yedikten sonra Chris Rock’ın elini çenesine götürmemesi mümkün değil. Oscar’ların eskisi kadar ilgi çekmemesini de ekleyelim. Direkt kurgu bu.

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 10:07

And That’s How We Do It

— Jaden (@jaden) March 28, 2022

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 10:23

Bizim yayında da kavga sesleri duyuluyormuş, yorumcular haklı olarak numara sandı, ne olduğu sonra fark edildi. Tivibu’dan açıp sadece yorum kısımlarını izledim. Zaten her yorum Mehmet Açar diğer ikiliye rağmen zar zor yayını sürdürdü şeklindeydi, haklılar. Mehmet abi gibi klas bir adamın da sansür nedeniyle oradan çıkması gerekiyor artık. Film önü arkası yayınları da devam etmiyor diye biliyorum, değmiyor çünkü. Kadir Kaymakçı ile yaptıkları yayınlar çok izlenmiyor biliyorum ama rahatça konuşuyorlar en azından.

Abülhamit konusu çok tartışıldı. İzledim programı, kendi siyasi görüşünü falan işin içine katmadı, bu film şu konuları işliyor o yüzden de konuşmuyorum bile falan da demedi, düz bir yorumculuk yaptı işte. Eleştirelim de doğru bir sebep olsun bari. Kendisini de ilk izleyişim, ayrıca yorumları da yetersizdi ve bir daha dinleyecek falan da değilim. Gereksiz konu. Asıl tartışılması gereken sansür meselesi, gerisi boş.

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 10:25

TRT 2

Avatar photoVesper | 28 Mart 2022 10:28

Ha bu arada içimde kalmasın şu bir diğer rezillik de yetersiz bulunan Abdülhamit, Alin Taşçıyan’dan daha fazla Oscar töreni bilgisine sahip, en azından nasıl bir programda olduğunun farkında. Kadın programın başından beri ”ben bunları sevmem zaten, sabahlara kadar millet bunu niye izliyor, ne anlamı var, bu mu Oscar yani” deyip durdu. E ebesinin … yani burdan izlesem yayını bir daha Oscar izlemezdim. Hangi film sürpriz olur diye soruyorlar, niye sürpriz olsun ki hepsi aday değil mi zaten diye yorum yapıyor. Her yıl yapılan tahminler konuşuluyor, ne önemi var ki tahminin diye program sunuyor. Zaten sevmediği filmleri dünyanın en kötü filmi olarak göstermeyi seven bir eleştirmendir.

En sinirlendiğim olay 6 saat boyunca şikayet üstüne şikayet ediyor. The Worst Person in the World filmi konuşulunca bu kadın düşmanı çok kötü bir film, yorumu bu kadar, Bond serisinin tamamına aynı eleştiri. Böyle 2 3 olay daha yaşandı, kadın yönetmenlere pozitif ayrımcılık yapılıyor denmesini kabul etmem diye tepki koyuyor. Ya sen sansür eşliğinde program sunuyorsun, hala efendim hatlarda sorun var. Asıl rezillik orada. Lan farklı insanlarla ilgili sadece 1 kelime söyleniyor diye tüm konuşmayı kesiyorlar. Bir zahmet bu kadar nefret ettiğin programa da çıkma madem, başına silah mı dayıyorlar senin.

Avatar photoaytackara | 28 Mart 2022 13:32

Twitter harika bir yer, her şeyin bir şeyi var. Bu da dursun. Çünkü neden olmasın.

https://twitter.com/_ja_s_on_/status/704120354055319552

Avatar phototyndale | 28 Mart 2022 14:19

Evet her şeyin bir şeyi var. Sevda Demirel ve Hande Ataizi tt listesine girmiş :joy:
Milletimiz serbest çağrışıyor.

Avatar photorpdi | 28 Mart 2022 16:19

Şaka kötü kabul. Bu durumda en iyi cevap gülmemek, yüz ekşitmek ya da lafla cevap vermek gibi şeyler olmalı. Biri sahneye çıkıp birini dövemez. Böyle bir şey savunulamaz. Hiçbir şey olmamış gibi akış devam edemez. O kategoriden Will Smith’i diskalifiye edip, kazananı daha sonra açıklamaları falan gerekirdi, şaka gibi. Cidden artık Oscar denen şeyin bir anlamı kalmadı. O seyirci oyları, presentall23 ve daha bir sürü sorun. Boklarında boğulsunlar.

‹ Önceki Yorumlar 1 … 203 204 205 206 207 … 216 Sonraki Yorumlar ›

Yorum yapabilmek için giriş yapmış olmalısınız.

Tüm diziler

girişkayıt

Kim ne demiş ayol?

  • Laura Fraser ve El...
    15
  • Netflix dizisi Fin...
    1
  • Paramount+'ın Girl...
    1
  • 2026 Ocak’ta TV Ek...
    16
  • Yaklaşan Ve Sezonu...
    213
  • Alan Cumming, CBS'...
    7
  • The Rookie || 40'ı...
    155
  • DOC'un yerli uyarl...
    1
  • Paramount+ dizisi ...
    5
  • Chicago Med -- Tan...
    251
devamı
İzlemediğiniz 5672 yeni video var
  • Bildiri Gönder
  • Yeni bildiri gönderin
  • Yazarken nelere dikkat etmeli?
  • Yazı nasıl yazılır?
  • Önemli Başlıklar
  • Ayrıntılı Yazılar
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • ABD’de Sonbahar Yayın Akışı
  • 2025-2026 Sonbahar-Kış Takvimi
  • Reytingler
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Bildiri Önerileri
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

RSS

  • Yazılar için RSS
  • Yorumlar için RSS
  • Kısa haber için RSS
Aşağı İn Yukarı Çık

©  22dakika Altyapısı: Pilli (2006 - 2012), Özgür Yazılım A.Ş. (2013 - )