22dakika.org

  • Anasayfa
  • İptal/Devam
  • Takvim
  • Kategoriler
  • Dizi Listesi
  • 22viki
  • Ayrıntılı Arama
  • Hakkımızda
  • Bildiri
  • Tanıtım
  • Mini Tanıtım
  • Mini Bildiri
  • Kısa Haber
  • Video
  • Biyografi
  • Özel Dosya
  • Alternatif
  • İnceleme
  • Anime
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • Ayrıntılı Yazılar
  • 2025-2026 Sonbahar-Kış Takvimi
  • ABD'de Yayın Akışı
  • Reytingler
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Bildiri Önerileri
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

Kısa Haberler

  • Friends figürleri, Türkiye'deki McDonalds şubelerine de geliyor.
  • 2025 Independent Spirit Ödülleri’nde TV adayları belli oldu
  • Amerikan Film Enstitüsü (AFI), “2025'in En İyi 10 Dizisi” listesini belirledi
  • Richard Armitage ve Annabel Scholey, PBS ve ITV dizisi Winter'ın başrolüne geldi.
  • Nicholas Hoult ve Daisy Edgar-Jones, Tony McNamara komedisi Mosquito'nun başrolüne geldi.
  • Netflix dizisi Innato 23 Aralık'ta geliyor.
  • Ed Weeks, Ghosts'un yaratıcılarından gelen Eternally Yours'un başrolüne geldi.
  • Nicole Wallace dizisi Postcards From Italy'nin çekimleri tamamlandı.
  • SkyShowtime'dan İspanya'da yeni bir drama geliyor: The Tribute (El Homenaje)
  • Corey Stoll ve Julia Stiles, Recap adlı dizinin başrolüne geldiler.
  • 17-23 Kasım 2025 Reyting Durumları / Yorumları
  • “Wednesday”in yaratıcılarından Netflix’e ''Grim'' uyarlaması geliyor.
  • 3 Onay / 3 İptal-Final: All's Fair, The Way Home, Poker Face...
  • Noah Hawley ve Rob Mac'ten oyun uyarlaması Far Cry dizisi geliyor.
  • Günün Tırıvırısı: Stranger Things
  • ''Joey'' dizisinin yayınlanmayan son 8 bölümü 20 yıl sonra yayınlandı.
  • Netflix, Joel Edgerton'ın başrolünde olduğu A24 dizisi Trigger Point'e onay verdi.
  • Leslie Bibb, soğuk savaş suç dizisi Top of the Rock'ın başrolünü üstlenecek.
  • BBC'nin Prisoner 951 adlı draması 23 Kasım'da başlıyor.
  • Nina Dobrev, Night Float adlı erotik gerilim dizisinin başrolüne geldi.

Postane

yorumlar

Avatar photoahmetoktay | 02 Haziran 2025 22:22

İnşallah dijitale yapıyorlardır.

Avatar photoaserat | 07 Haziran 2025 14:50

Meraklısı için yeni sezon onayı alan 15 yerli dizi:

* Uzak Şehir (Kanal D) / 2. sezon
* Kral Kaybederse (Star TV) / 2. sezon
* Bahar (Show TV) / 3. sezon
* Mehmed: Fetihler Sultanı (TRT 1) / 3. sezon
* Eşref Rüya (Kanal D) / 2. sezon
* Sahipsizler (Star TV) / 2. sezon
* Kuruluş: Osman (ATV) / 7. sezon
* Hudutsuz Sevda (NOW) / 3. sezon
* İnci Taneleri (Kanal D) / 3. sezon
* Kızılcık Şerbeti (Show TV) / 4. sezon
* Arka Sokaklar (Kanal D) / 20. sezon
* Gönül Dağı (TRT 1) / 6. sezon
* Can Borcu (ATV) / 2. sezon
* Teşkilat (TRT 1) / 6. sezon
* Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar (NOW) / 2. sezon

Kaderi belli olmayan tek dizi (bitmesi muhtemel): Leyla: Hayat… Aşk… Adalet… (NOW)

Avatar photoaytackara | 07 Haziran 2025 20:10

Türkiye’nin tanıtımı için Go Türkiye kapsamında iki kısa mini dizi çekmişlerdi, bugün ilkini yayınladılar.

Antalya Gambit. 10 bölüm, bölümler 2-3 dk. uzunluğunda. Toplamı 25-26 dk. civarı ediyor. Bunda Kaan Urgancıoğlu ve Meryem Uzerli var.

Merak edip izledim. Sonuna güldüm ama tatlı bir iş. Farklı lokasyonlara uğramaya çalışıp araya manzara falan da eklemişler, öylece Antalya da girmiş bir yerinden.

İngilizce altyazı eklense de büyük çoğunluğunda Türkçe konuşuluyorken ne derece faydası olacağını merak etmedim değil. Yurt dışı tanınırlığı olan oyuncular üzerinden izlenme/etkileşim getirirse ne âlâ.

Diğerinde Engin Akyürek ve Afra Saraçoğlu rol almıştı. İstanbul’muş o. Denk getirip ona da bakasım var. Olmuşken tam olsun.

Avatar photoaytackara | 24 Haziran 2025 21:11

:point_up_2: İstanbul My Love da yayınlanmış. Yine 10 bölüm, toplam süresi 28.5 dakika falan.

Bunu da izledim. Engin Akyürek-Afra Saraçoğlu da yan yana uyumlu geldi ama yaş farkının (16) da etkisi olsa gerek, daha ortada bir noktada buluşan iki oyuncuyu tercih ederdim.

“Antalya Gambit” hikaye/çekim olarak “İstanbul My Love” ise tanıtım odaklı daha iyi bence. Onda da İstanbul’un malzemesinin payı olabilir tabii. Yine Türkçe çekilip İngilizce altyazı eklenmiş olmasının fanlara hizmeti geçip ülkeye ne derece yarayacağını merak ettim. Ne diyeyim, yarar umarım.

Avatar photomayksisman | 25 Haziran 2025 16:45

tvtime’ı çalışan var mı şu anda? bi’ bende mi gitti anlamadım

edit büdüt: geldi kafası şimdi.

Avatar photoozgun14 | 01 Temmuz 2025 19:50

2007-2010 yapımı jaon dizisi liar game i izliyorum bir süredir aslında konsept ilgimi çekmedi diyemem ama bollywood seviyesindeki çekim tarzı beni epey itiyor. komedik tepkiler ve abartı zoomlar falan derken 7 de pes ediyorum. ama bu dizi umarım batıda birileri tarafından uyarlanır izlemek istiyorum devamını başka yayıncıdan.

Avatar photoaytackara | 04 Temmuz 2025 14:47

2024/2025 Türkiye TV Dizi Sezonu Genel Değerlendirme

Yerli malı yurdum malı.

Avatar photoaytackara | 15 Temmuz 2025 14:07

Bugün 18:30‘da Emmy adayları belli olacak sayın seyirciler.

Avatar photoaytackara | 25 Temmuz 2025 21:57

“Yeni sezonda 20 yeni, toplam 34 dizi ekrana gelecek”

#YerliMalıYurdumMalı

Avatar photoabidin77 | 29 Temmuz 2025 19:34

Elon yine mi bozdun şunu :unamused:

Avatar photoozgun14 | 24 Ağustos 2025 23:13

game of thrones un nikolaj coster waldau su
forbrydelsen in sofie grabol u
bron broen in kim bodnia sı

birlikte nightwatch diye film çekmişler 94 yılında. sonra buna oyuncuları korudukları bir devam filmi çekmişler 23 yılında. 2 film arka arkaya fena gitmedi. üçünü de belli yaşın üzerinde izlediğimden sadece çıtır hallerini görmek güzel geldi. özellikle sofie grabol a aşık oldum. güzel kadın zaten ama gençliği ayrı bir güzelmiş.

Avatar photoabidin77 | 24 Ağustos 2025 23:26

Güzel bilgi, dursun köşede.

Avatar photoaytackara | 23 Eylül 2025 15:46

Vizyondan istediğiniz gibi bir şey bulabilir misiniz emin değilim (bulamayabilirsiniz) ama dursun.

1758627091731-ekran-goruntusu-2025-09-23-143116.png

Not: Üşenip ChatGPT’ye sordum, Ardahan’da sinema yokmuş.

Avatar photoaytackara | 25 Eylül 2025 13:12

TİB de dizi yayınlayan sitelerin peşine düşmüş. Haberde TV’de yayınlanan diziler denmiş. Alıntılarda takip ettiği (Kore mesela) sitelere giremediğinden bahsedenler olmuş falan.

Öyle.

Avatar photodpka | 29 Eylül 2025 19:39

Bir arkadaşımız yorumunda hangi diziyi “Relatos salvajes” filmine benzetmişti? İzleyeyim demiştim, normalde yaptığım şekilde listeye eklememişim bulamıyorum. Belki yorumu yapan arkadaşımız okur bunu.

Avatar photoabidin77 | 29 Eylül 2025 19:54

@dpka: Buraya

Avatar photodpka | 29 Eylül 2025 20:09

Teşekkürler.

Avatar photoabidin77 | 09 Ekim 2025 17:03

Ay Yapım’ın Yapay Zeka ile yapılan dizisi. Bu yılın ilerleyen dönemlerinde hem Türkiye’deki ücretsiz kanallarda hem de henüz adı açıklanmayan bir “küresel streaming servisinde” yayınlanmaya başlayacakmış.

Avatar photoaytackara | 09 Ekim 2025 17:25

:point_up_2: Variety

Avatar photoaytackara | 09 Ekim 2025 20:17

Yapımcılar dikey dizilerin ardından belli ki yapay zekayla yapılan işlere de yatırım yapar oldular anlaşılan.

Özcan Deniz ve Akın Akınözü yapay Zekâ ile üretilen “Tesseract” adlı dizide

Tesseract’ın ünlü oyuncuları Özcan Deniz ve Akın Akınözü, görüntü ve ses kullanım haklarını bu proje için Vitpepper Studios’a devrederek Türkiye’de yapay zekâ ile üretilen ilk dizide rol alıyor. Deniz, dizide işgal altındaki bir devlet liderini, Akınözü ise isyancı bir hacker’ı (hacktster) canlandırıyor. Her iki oyuncunun da sesi ve görüntüsü yapay zekâ teknolojisiyle klonlandı. Dizi izleyiciye uluslararası düzüyde ulaşabilmesi için İngilizce olarak hazırlandı.

Altı bölümden oluşan “Tesseract”, her biri 7 ila 9 dakika arasında değişen bölümleriyle kısa formatta izleyiciyle buluşacak. Vitpepper Studios, diziyi 13 Ekim’de başlayacak Cannes’daki MIPCOM Fuarı’nda uluslararası pazara tanıtacak.

Avatar photoaytackara | 13 Ekim 2025 15:28

Paribu Cineverse, Bakanlık’ın teklifini kabul etmiş. Çarşamba günleri yıl sonuna kadar 120 TL oluyor.

Not: 29 Ekim de bu yıl Çrş.

Avatar photodpka | 13 Ekim 2025 16:43

Belki de 15 yıldır sinemaya gitmiyorum, herkesi de kendim gibi zannediyorum. Benim bırakma nedenim pahalı olması bir yana görüntülerin kötü ve karanlık olmasıydı, yıllar sonra bir yönetmen paylaşınca sosyal medyada anlaşıldı ki ampul uzun gitsin diye bildiğin ışığı kısıyorlarmış. Düzeldi mi o karanlık ekran durumu, hala sinemaya gidenlerden öğrenebilir miyiz?

Avatar photoozgun14 | 13 Ekim 2025 16:48

deneyimden konuştuğumdan değil ama sebep dediğin gibi oysa sence bu durum düzelmiş olabilir mi? :sweat_smile: bu ülkede bu şartlarda bu ahlak seviyesinde…

Avatar photodpka | 13 Ekim 2025 17:00

Zor. Ama umutsuz insan yaşayabilir mi?

Avatar photoaytackara | 13 Ekim 2025 17:01

Şansa bağlı. Belli işletmeler veya onların bazı salonlarında durum makulken genelinde şikayetler her zamanki gibi.

Ama bir tespit olarak şu da var bence; geçtiğimiz ay iki günlüğüne 80 TL’ye indirildiğinde eylül ayı gişe rekoru kırıldı abartısız. Değerli halkımızın sinemadan uzak kalmadaki asıl sebebi para.

Fırsat olursa gidiyorlar demek ki, vizyonda aman aman hit bir film de yoktu o iki günde (bak sen şu işe tabii). B u 120 TL meselesi de oradan hortladı. Ama “katılan sinemalar” bazında bu iş bu arada, mesela benim Ankara’da her daim gittiğim butik sinema (adı lazım değil baş harfi Büyülü Fener) 80 TL’ye de katılmamıştı.

Avatar photodpka | 13 Ekim 2025 17:06

Büyülü fenere 99dan beri gıcığım nedeni çok önemli değil. Bir arkadaş oradan poster çaldığında ilk seferinde oh olsun bile demiştim. Gerçi sonra ahlaken kendimize gelip arkadaşın kulağını çektik o ayrı.

Avatar photoozgun14 | 13 Ekim 2025 17:08

normalde sinema bileti ne kadar ki ya? ben gitmeyeli yıllar oldu resmen. 120 tl güzel bir indirim yapılmış haliyse vayy anasını ben en son gittiğimde 40 lira falandı.

Avatar photoDarkRose | 13 Ekim 2025 17:13

Çünkü sadece buna Paribu Cineverse firması katıldı. Paribu Cineverse sistesinde olmayan sinemalar oralı dahi olmadı. İşin garibi hiç indirimde yapmadılar.

Paribu’da Oda 2D filmlerde geçerli olması lazım 80TL bilemiyorum benim burada zaten 3D yok diye biliyorum. Ben katıldım şahsen ama sinema da izleyebileceğim adam akıllı 1 film vardı sadece ona gittim 80TL’ ye ve gittiğimde kalabalıktı. Çocuklu Aileler daha fazla ağırlıktaydı diğer fimlerde.

Bizde hiç bir zaman ekran yani perde kaliteli değil zaten ama ben ne yalan söyleyeyim o kadar fazla kalabalık ortamı görünce özlemişim sinemaya gitmeyi dedim. Gittiğim filmde fena değildi. Serisini izlemedim hiç ama 80TL olunca ve tek mantıklı gelen o olunca izledim işte. Memnun ayrıldım şahsen.

Avatar photoaytackara | 13 Ekim 2025 17:21

@ozgun14 Büyülü’den örnek vereyim, Çrş. halk günü olarak 200 TL. Hafta sonu 240-260’tı, hafta içinin normali de 220-240 TL’ydi.

Avatar photoaytackara | 13 Ekim 2025 17:23

Bişiy diyim mi, Büyülü Fener de katılmış 120 TL’ye. Az önce baktım, Çrş. 120 gözüküyor.

Hatta zam gelmiş, üstteki fiyatlar iptal. Hafta içi 270-290 bandında. Hafta sonu da 300’ü buldu o zaman bu mantıkla.

Avatar photorpdi | 13 Ekim 2025 17:34

Ben Şişli’de Torun Center’a gidiyorum hep, 220 TL güncel ve civardaki en ucuz yer orası. Dün filmekimi için Nişantaşı Cinewam’daydım ve kapkaranlık, sesi duyulmuyor, rezalet bir deneyim. Normalde 550 TL mi ne oranın biletleri. :rolling_eyes: 80 TL gününde ise Paribu Kanyon’daydım, yine berbattı. Orası da keza absürd fiyatlar 400-500 civarı.

Ama Paribu gelişmesine sevindim vallahi, en azından evimize yakın bir yerde izleyebiliriz 120 TL’ye çarşamba akşamı. İndirimi önceden duyuran hiçbir salon yoktu yakınımda.

Edit: Gold Class’larda değişiklik yok. :(

Avatar photoDarkRose | 13 Ekim 2025 17:35

80TL diğer firmaları kurtarmaz ama 120TL rekabet için ideal fiyat..

Ya aslında bu Halk günü yeni değildi, Uzun zamandır Paribu bunu uyguluyor sanırım Aile Bakanlığı ilk açıklamıştı Ancak gişe hit filmler ve bazı 4D veya 3D fimler katılmıyordu.

Örn:Ballerina ilk geldiğinde 285TL ile açılış yaptı 2 hafta sonra pazartesi ve çarşamba günleri direk 180TL’ye düştü, Örn:F1 filmi 250TL ile açılış yaptı direk ertesi hafta ilk çarşamba günü yani halk gününde 150’ye düşmüştü. Görevimiz Tehlike’de aynı mantıkta ilerledi vs. Çanakkale 17Burada Paribu üzerinden bunu söylüyorum ben. Duruma göre değişiyor ancak çocuk filmleri direk ilk haftadan sonra 2. hafta pazartesi çarşamba hemen halk gününe geçiyordu. yaklaşık 1 seneden beri böyle aslında.

Kültür Bakanlığı bunun üzerine adım adınca tüm kesimler duydu. Yoksa bayadır uygulanan birşey. 120TL cazip ancak ben yine hit filmlerde ilk seferde uygulanacağını düşünmüyorum gelince görücez artık. 120TL’ye ehh yani kaliteli değil ama atmosfer için giderim ancak 150TL’ye misal gitmem yani tam ucunda fiyat.

Avatar photoaytackara | 13 Ekim 2025 17:40

Halk günü bayağıdır vardı da fiyatlar birazcık aşağısındaydı, yarısından az oldu böyle. O da 80 TL’nin gördüğü ilginin payından olsa gerek. Halk günü biraz daha halka benzedi.

Avatar photoDarkRose | 13 Ekim 2025 17:48

Sorma :) Yani %30-35 indirim oluyordu 120TL olunca %45-50 indirime geldi. % 10-15 Kültür Bakanlığı farkı oldu işte…

Aslında 100TL 2D filmlerde sabit 120TL’de 3D filmlerde sabit pazartesi ve çarşamba halk günü ve tüm vizyon filmler olsa günümüzde en mantıklı iş olur.

120TL’ye şikayetçi değilim şimdilik ancak vizyon hit filmi şayet giriyorsa halk gününde değerlendiririm. Oda dediğim gibi atmosfer için.

Yoksa geçen popüler x markası bir TV kurulumu için arkadaşla konuşuyordum, bana dediği önceden villalara kurardık böyle TV’ler şimdi insanlar dairelerine alıyor o kadar geniş ekranı ve sinema ses sistemini diye… İnsanlar villada oturmasada herhangi bir dairede evine sinema sistemi kuruyor.

Avatar photoozgun14 | 13 Ekim 2025 17:58

fenaymış. ben artık şükür sinemadan da keyif almaz oldum da ciddi bir kayıp olmadı kendi adıma. bir de bu streamingler yaygınlaştığından beri zaten hiçbir filmi adam akıllı beklemez olduk vizyondan düşer düşmez hepsi bir yerlerde.

çanakkalede tek bir sinema olmasının, onun da öyle güzel salonlarının olmamasının ve genelde bok gibi filmler gelmesinin de etkisi var tabii ki. şimdi baktım merak edip bugün halk günüymüş 200 tl ama yarın 250 tl.

Avatar photoDarkRose | 13 Ekim 2025 18:03

Aynen öyle @ozgun14 …. +15Yıl’ı dolduruyorum ben Ç.kale’de adam olmaz burası Sinema konusunda.

Yani ileride şayet sanayi kurulur büyükşehir olur belki.. Bana hala kadıköy rexx veya İzmir agaora gibi yerlerin tadını veren yok. hoş biri kapandı diğerine ne oldu bilmiyorum ama elimizde bu var diye işte ucuz ise gidiyorum/gidiyoruz.

Avatar photoozgun14 | 13 Ekim 2025 18:13

vayy şaşırdım ama çanakkaleden biri daha çıkmasına. benim de 8. yılım.

avm si ne ki sineması ne olsun diye bakıyorum ben.

çanakkale büyüksehir olsun ister miyim o da soru işareti. böyle küçük ve ulaşımı zor kalsın. eksik aksak idare edelim. havalimanlarına sefer çıkartsalar adamakıllı, yetecek bana gelişmemişlik düzeyi.

Avatar photoDarkRose | 13 Ekim 2025 18:23

Buradan ben biliyordum çanakkale ismi zaman zaman konusu geçiyor deprem vs olduğundan ama ses etmemiştim.

İlk geldiğimde havaalanına yakın oturuyordum ben benim değil de ablamın eviydi çok kullandım ben havaalanını İzmir ve Ank hep uçakla gitmiştim sınavlara vs.
Sonra bir bozdu seferleri bozuş o bozuş kendine gelemedi. Sonra ilçeye geçtim ben ailemin yanına ardından hiç kullanmadım.

Halk gününde de denk geldi ablam yeğen olunca çocuk sinemasına gittiler ben ve eniştem de Korku Seansına gittik zaten gidebileceğimiz bir o vardı :)

Tek olarak bende Ballerina firmine gittim halk gününde 180TL’di sanırım. bu yıl özelinde geçen yılda 1 filme gitmiştim onda da Edremit’ten ark gelince misafir en güzeli sinemaya gitmek geldi havalar kötü olunca o kadar. Çok sevmem buranın sinemasını ama ucuz olduğunda değerlendiririm filmine göre :)

Bazı sinemalar yapıyor Yüzüklerin efendisi serisi matrix serisi veya harry potter serisi burada öyle misal 80TL-120TL’ye etkinlik olsa kesin katılırım

Avatar photookakacukaka | 13 Ekim 2025 18:32

Sinemaların dolması ya da boş kalması sadece para ya da karanlık olmasıyla sınırlı değil bence. Sinemaya film de gelmesi lazım bunun için.

Örneğin ben 6 senedir Erzurum’da yaşıyorum. Buradaki sinema çok ahım şahım olmasa da hit bir film geldiğinde sinema deli gibi doluyor. Ama geçen Demon Slayer filmine gittiğimde salonda sadece 6 kişiydik.

Fiyatların çok yüksek olduğunu da düşünmüyorum açıkçası tam 230, öğrenci 210 tl. Salonda da genelde ışığını kıstıklarını pek hatırlamıyorum.

Avatar photodkamoy | 14 Ekim 2025 09:20

Ben sinemada tr altyazıya maruz kalmayı gözardı etsem bile tr izleyicisine maruz kalmaktan hoşlanmıyorum. Evinde film izler gibi sohbet edenlerden tut, telefonuyla oynayıp gözümü alanlara kadar bir sürü sosyal derdim var. Karanlık görüntüler ve boğuk konuşmalar ya da kaldırabileceğimden yüksek ses de cabası. Evimde mutluyum yıllardır. // imza boomer’ınız

Avatar photoaytackara | 15 Ekim 2025 11:15

11’inci Yargı Paketi taslağında LGBTİ+ bireylerin haklarını kısıtlayacak düzenlemeler öne çıkıyor. Taslağa göre, LGBTİ+ bireylerin davranışları ve ilişkileri nedeniyle 1–3 yıl hapis cezası öngörülürken, cinsiyet değiştirme yaşı 25’e çıkarılıyor ve ameliyat koşulları zorlaştırılıyor. Ayrıca taslaktaki diğer maddeler, dijital platformları ve toplumsal yaşamı da etkileyecek.
…
…
Bu düzenlemenin hayata geçmesi halinde düzenlemeden sadece LGBTİ+ bireyler değil, LGBTİ+ bireylerle ilgili hikayelere yer veren dijital platformlar da etkilenecek.

Avatar photoozgun14 | 21 Ekim 2025 23:11

the long walk iyi bir uyarlama olmuş sanırım. olmamışsa da iyi bir film olmuş. bu kadar durağan bir konuyu ancak bu kadar merakla izletebilirlerdi. mental olarak çöktüm.

Avatar photoaytackara | 24 Ekim 2025 15:14

“Yeni RTÜK Başkanı Mehmet Daniş oldu“

Avatar photoozgun14 | 29 Ekim 2025 20:14

çok iyi bir uyarlama olmamış değişiklikleri düşününce ama tek başlarına kitabı da güzeldi, filmi de.

i did it wrong, i did everything wrong.. :cry:

Avatar photoaytackara | 12 Kasım 2025 17:24

FOX’tan NOW’a dönen kanalın mevcut marka ve logo tescili de geçersiz sayılömış. Yine isim değiştirecek.

Avatar photodkamoy | 24 Kasım 2025 17:48

Telif nedeniyle sitemizdeki clean with passion for now ve ms incognito dizilerinin tanıtımlarını tamamen kaldırmak zorunda kaldık. Başta yazarı olmak üzere herkes adına üzgünüz.
(sonuna kadar direndim, çok dolaştım etrafından, epey yöntem denedim silmemek için. ama nuh dediler peygamber demediler.)

Avatar photodpka | 24 Kasım 2025 17:56

Ben mantığını anlayamıyorum, bedava reklam işte tanıtımı niye sildirirsin.

Avatar photoozgun14 | 24 Kasım 2025 20:30

hadi bunlar kimsenin izlemediği diziler ama asıl gündem diziler bunu yapmaya başlarsa cidden üzer.

telif sadece görseller sebebiyleyse neden görsellerin tamamını silip de yazı olarak bırakmıyoruz? kişinin kendi kelimeleriyle yazdığı bir yazıya nasıl müdahale edebilirler ki? sansüre girer.

Avatar photodkamoy | 24 Kasım 2025 21:39

dediklerinize sonuna kadar katılıyorum ve yuh diye diye bir hal oldum.
tüm görselleri kaldırsak da servis sağlayıcımız ısrarla silmemizi istedi. 3-4 kere gitti geldi “şunu yapın/böyle yaptık” uğraşlarımız.
link değiştirdik, onu da yemediler. site kapanma aşamasına geldiği için de el mecbur…
+ başka yazılar için fingers crossed

Avatar photoaytackara | 02 Aralık 2025 13:37

Nereye yazacağımı kestiremeyince uydurdum.

Aralık ayına

Netflix Kasaba‘yı (11),
HBO Max Jasmine (12) ve Feride‘yi (hatta 5’indeki Pavyon‘u),
Disney+ Sekizinci Aile‘yi,
TOD Vicdansız‘ı (18),
Exxen Karma‘yı
GAİN ise FER‘i ve Son Kare‘yi (26)

dahil etti (atladığım yoksa). Durup durup yığdılar sanki bir anda.

‹ Önceki Yorumlar 1 … 214 215 216

Yorum yapabilmek için giriş yapmış olmalısınız.

Tüm diziler

girişkayıt

Kim ne demiş ayol?

  • Netflix dizisi The...
    54
  • Apple TV, Vince Gi...
    21
  • HBO Max 2 yıl sonr...
    26
  • Game of Thrones'un...
    6
  • BBC One'ın futbol ...
    1
  • Hulu, Lindsay Loha...
    2
  • Starz draması The ...
    18
  • Lena Headey ve Gil...
    2
  • NBCUniversal'ın di...
    178
  • Grey's Anatomy: Ta...
    816
devamı
İzlemediğiniz 5644 yeni video var
  • Bildiri Gönder
  • Yeni bildiri gönderin
  • Yazarken nelere dikkat etmeli?
  • Yazı nasıl yazılır?
  • Önemli Başlıklar
  • Ayrıntılı Yazılar
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • ABD’de Sonbahar Yayın Akışı
  • 2025-2026 Sonbahar-Kış Takvimi
  • Reytingler
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Bildiri Önerileri
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

RSS

  • Yazılar için RSS
  • Yorumlar için RSS
  • Kısa haber için RSS
Aşağı İn Yukarı Çık

©  22dakika Altyapısı: Pilli (2006 - 2012), Özgür Yazılım A.Ş. (2013 - )