Rachel Reid‘in eleştirmenlerce beğenilen Game Changers kitap serisinden uyarlanan romantik drama dizisi HEATED RIVALRY, 28 Kasım Cuma günü ABD ve Avustralya’da HBO Max’te iki bölümle izleyicilerle buluşacak. Altı bölümden oluşan sezonun diğer bölümleri 26 Aralık’taki sezon finaline kadar haftalık olarak ekranlara gelecek.

Ödüllü Kanadalı yazar, yönetmen ve yapımcı Jacob Tierney (Letterkenny, Shoresy) tarafından Kanadalı streaming servisi Crave için yaratılan dizi, rakip hokey oyuncuları Shane ve Ilya’nın hikayesini anlatıyor. Hudson Williams tarafından canlandırılan Shane Hollander ve Connor Storrie tarafından canlandırılan Ilya Rozanov, Major League Hockey’nin en büyük yıldızlarından ikisi olup, hırs, rekabet ve ikisinin de tam olarak anlayamadığı bir çekim gücüyle birbirlerine bağlıdırlar. İki genç çaylak arasında gizli bir ilişki olarak başlayan şey, yıllarca süren bir aşk, inkar ve kendini keşfetme yolculuğuna dönüşür.

Sonraki sekiz yıl boyunca, ikili buz üzerinde zafer peşinde koşarken, buz dışında duygularını kontrol etmekte zorlanırlar. Yaşamak için yaptıkları spor ile görmezden gelemedikleri aşk arasında kalan Shane ve Ilya, rekabetin çok yoğun olduğu dünyalarında gerçek aşk gibi kırılgan ve güçlü bir şeye yer olup olmadığına karar vermek zorundadır.

Dylan Walsh (Superman & Lois, Nip/Tuck), David Hollander; Christina Chang (The Good Doctor), Yuna Hollander; François Arnaud (The Borgias), Scott Hunter; Robbie G.K. (Overcompensating), Kip Grady; Sophie Nélisse (Yellowjackets), Rose Landry; Ksenia Daniela Kharlamova (Adults), Svetlana Vetrova; Aidan Shaw (Locke & Key), Kolya; Vitali Makarov (The Recruit), Rus Bakan; Nadine Bhabha (Letterkenny), Elena; Kaden Connors (Wild Cards), Sasha; Slavic Rogozine, Alexie Rozanov; Yaroslav Poverlo, Grigori Rozanov; Harrison Browne, Connors karakteriyle dizide rol alan diğer isimler.

Accent Aigu Entertainment tarafından Bell Media’nın Crave ile ortaklaşa üretilen HEATED RIVALRY, Sphere Abacus tarafından uluslararası olarak dağıtılmaktadır.

Kaynak