Sitemizin iyileştirilmesi ve güzelleşmesi için aklınıza gelenleri, takıldığınız teknik sorunları alttaki yorumlara taşırsanız çok seviniriz.
- Finding Harry: The Craft Behind The Magic adlı Harry Potter belgeseli 5 Nisan'da HBO Max'e geliyor.
- A24, London Falling adlı Patrick Radden Keefe romanını televizyona uyarlıyor.
- Dennis Quaid, Thunder Road adlı Nascar dramasının başrolüne geldi.
- Laura Dern, Jeffrey Epstein dizisinin başrolüne geldi.
- 23-29 Mart 2026 Reyting Durumları / Yorumları
- 10 diziye yeni sezon onayı: One Chicago, CIA, Paradise, Wonder Man, For All Mankind, Cross...
- 5 Onay / 5 İptal-Final: Hacks, Watson, DMV, The Family Next Door, Star Trek: Starfleet Academy...
- Damson Idris, Netflix dizisi The Lords’ Day'in başrolüne geldi.
- Himesh Patel ve Danielle Deadwyler, Ryan Coogler'ın yeni The X-Files dizisinin başrol oyuncuları oldu.
- 16-22 Mart 2026 Reyting Durumları / Yorumları
- Mahershala Ali, HBO'nun Task dizisinin 2. sezon kadrosuna katıldı.
- Amazon, Kristen Stewart'ın astronot Sally Ride'ı canlandıracağı The Challenger dizisine onay verdi.
- Maya Hawke, Netflix'in The God of the Woods adlı uyarlama dizisinin başrolüne geldi.
- Nicholas Brendon 54 yaşında hayata gözlerini yumdu.
- Netflix dizisi Assassin’s Creed'in çekimlerine Roma'da başlandı.
- Aaron Taylor-Johnson, Enigma Variations'ın baştan çıkarıcı uyarlamasında başrol oynayacak.
- Krysten Ritter romanı Retreat dizi olarak uyarlanacak.
- Netflix'in canlı aksiyon Scooby-Doo dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.
- Paapa Essiedu ve Siobhán Cullen draması Babies'in fragmanı yayınlandı.
- Sky, James McAvoy dizisi Meantime'ın oyuncu kadrosunu duyurdu.
yorumlar
Dün de konuştuk başka bir başlıkta. Orası sıkıntılı. The Good Wife yazdığında içinde the olan her şey dökülüyor. Tırnak içinde, yani “the good wife” diye aratman gerekiyor ama o haliyle bile yine her şey dökülmüyor.
Kaldırsak mı o kısmı? Ayrıntılı aramaya götüren bir link olsa oranın yerinde?
valla şu haliyle baya useless
Dümdüz aradığında, hele de içinde The olan bir diziyse bulabilene tebrikler açıkçası.
Ara kısmına bir şey yazdığında Ayrıntılı Arama’yı çalıştıracak bir gidiş yolu istemek ütopik oldu mu onu düşünüyorum ben şu an.
Ara kısmına bir şey yazdığında Ayrıntılı Arama’yı çalıştıracak bir gidiş yolu istemek ütopik oldu mu onu düşünüyorum ben şu an.
ya bu,
Kaldırsak mı o kısmı? Ayrıntılı aramaya götüren bir link olsa oranın yerinde?
ya da bu.
gerçekten işlevsiz ve varlığı gereksiz.
Site çok hızlanmış
Öyle valla.
İvit.
Dışarıdayım, kısaca yazayım daha fazla kafa yormayın: Hızlandırma çalışmaları sırasında normal aramanın önbellek özelliği temizlenmişti, o yüzden eski formuna kavuşması biraz zaman alır.
böyle iyi elleşmeyin
eskiden sağda turuncularda bir linke tıklayıp o açılana kadar alttakilerden 3-5 tane de yan sekme açardım şimdilerde tıklar tıklamaz diğerine tıklayamadan açılıyor.
@ozgun14 Şuradaki “öneri”ne istinaden: Sebeplerini defalarca anlattım iki ayrı arama olmasının; ama yeniden anlatmayacağım. Bugün sol tarafımdan kalktım. Dediğin gibi olacak. Teknik abilere yazdım, tek aramaya geçiyoruz. Her yer ayrıntılı arayacak
Ama bu şeklinden memnun kalınmadığında dönüp niyesini kendinizin bulacağınızı ve değişiklik istemeyeceğinizi umuyorum.
valla benim için fark etmez ben zaten aradığımı googledan buluyorum alışkanlık haline geldi artık. nadiren yorumda bir şey arayacağım zaman kullanıyorum ayrıntılı aramayı da, ama bu bitmek bilmeyen sorular ancak bu şekilde son bulur bence.
açıklamayı unuttum valla ben.
Son yorumlardan anlaşılıyor ki dizi listesini bilenlerden bile kullanmayanlar var. Ben bunu daha önce de dedim ama orası ziyan oluyor valla.
Orayı bir şekilde ana sayfaya alabilsek seyrek gelenlerin siteyle etkileşimi artar. Yeni bir yazı için gelen kullanıcı kenarda 1-2 tıklı izlediği izlediği dizilerin yazılarını okuyabileceğini farkederse belki gidip o yazıya bi göz gezdirir. Belki o sırada yapılmış bir sürü yorumu görüp sitedeki cevheri görür.
İşin teknik kısmını bilmiyorum ama bu olabilirse site için iyi olur bence.
Dizi listesi süper çalışıyor. Uzun süre farkında bile değildim oranın ama son 5-6 aydır çok işime yarıyor. Merak ettiğim diziyi oradan arıyor yorumlar dahi okuyorum genelde. @meorman’ın dediği gibi ana sayfaya eklenebilirse güzel olabilir.
Eeee üüüü arkadaşlar, Dizi Listesi ana sayfada zaten?
Aynen, ana sayfada zaten.
Kastettikleri daha göze çarpan hale gelmesi sanırım. Ara ara “Orada öyle bir şey mi varmış,” tepkileri geliyor ya hani, ondan.
Dizi Listesi böyle iyi sanki. Orayı da görsünler diyesim geliyor benim bazen.
Dizi listesindeki arama kutucuğunun ana sayfada olmasıydı benim demek istediğim.
@aytackara Dedikleri oysa saçımı başımı yolan bir emoji rica ediyorum teknik abilerden. Yuh artık yani!
@dizimania Teknik olarak olamıyor öyle bişi.
Site kullanıcıların çoğu armut piş ağzıma düş atasözünü çağrıştırıyor bende
Yarı ciddi bir öneri:
Yukarıdaki menüdeki Dizi Listesi yazısının tipini yeşil neon yapıp yanıp söner hale getirsek..?
@dkamoy olamıyorsa sorun değil zaten memnunum bu halinden
@dkamoy Yarı ciddi cevap:
Rengini değiştirmeye varım, neon haline pek yokum.
Dizi listesi ana sayfada mıymış? Pardon ben farkedememişim. Bi şey önerilen daha dikkat ederim bundan sonra.
Tamam dizi listesinin ne olduğunu biliyorum gayette kullanıyorum ama arada bir bazı iptal devam olaylarını falan aratmak için google’ı kullanıyorum . (ayrıntılı arama kısmını da biliyorum ama alışkanlık mıdır bilmiyorum nedense google daha kolay geliyor . (etiket falan aratmak dışında ayrıntılı arama kısmına gitmiyor elim zaten pek şikayetçi olduğum bir durum değil ) Ben yazarken sadece Ara kısmının çok kötü olduğuna deyinmek istedim başka arkadaşlar google kulanıyoruz yazınca bende arada öyle yaptığımı belirttim .
Sağ kolondaki arama ayrıntılıya dönüştü.
Hadi yine iyiyiz, teknik abilerden bonibon geliyor bugün.
sabahki arama cillop gibiydi. şuanki sadece ayrıntılı arama sayfasına yönlendiriyo
@purga Ayrıntılı aramaya dün gece 12’de geçtik. Sabah değişmedi ayrıntılı aramaya yönlenme hikayesi.
Bugünkü bonibon @dizimania ‘nın isteğini yapmış olmaları. (Sitede tanıtım ya da mini tanıtımı olan dizilerin sağ tarafta hızlıca aranabilirliğini sağladılar.)
çalışmıyor sanırım dexter yazdım mesela enter’a basıyorum bir şey gelmiyor enter fonksiyonu yok, tüm dizilere tıklıyorum dizi listesine tıkladığımda aldığım ekran geliyor. orada tekrar dexter yazmam gerekiyor. bu durumda direkt dizi listesine tıklarım zaten. ya da cookie meselesi falan mı yine?
dexter yazıp bekliyorsun, altta dexter link’i çıkıveriyor, ona tıklıyorsun. accık bekle.
evet o çıkıyor ona tıklıyorum. benim yazdığım yerine onu arama kısmına geçiriyor sadece. başka bir şey olmuyor. opera
Evet haklısın. Ben test ederken sıçmışım. Teknik abilere ilettim sorunu.
@purga Dizi listesi aramasından bahsediyoruz. Hemen zıplama yerinde.
zıplamadım yav bildireyim dedim hazır uğraşıyorlarken haberleri olsun diye (:
@purga Yok yok “ben demiştim” deme diye dedim. Ben doğru anladıysam senin dediğin öteki çünkü.
Arama kısmı çok güzel olmuş. Teknik abilerin ellerine sağlık.
Arama kısmını bende çok beğendim özellikle Dizi tanıtımı arama kısmı . Ellerine sağlık .
Aramanın altındaki “dizi tanıtımına git” çalışmayan kaldı mııı? (yukarıda özgün ile konuştuyduk. ondan sonra farkettim ki bazı tarayıcılarda çalışmayıp bazılarında çalışıyordu. teknik abiler düzeltti.)
@dkamoy Ben Chrome kullanıyorum en başından beri herhangi bir sorun olmadı ^_^
mükemmel olmuş. tanıtım için artık başka yollara gerek kalmadı.
Bildiri hazırlarken; linklenmiş kelime ve kelime gruplarına renklendirme yapamama sorunu var an itibariyle.
Ben de bir şeyleri kurcalarken kendiminkini bu hale getirdim sanıyordum. Evet, var sahiden.
@pirate Sorundan haberim yok(tu). Tarif eder misin? (söylediğinden anladığımı denedim, bende sorun olmadı o yüzden tarif eder misin diye tekrar soruyorum)
denediğim örnekler şöyle
@dkamoy Doğru anlamışsın, bu durum. Bende renklenmiyordu 2 saat önce yazı hazırlarken bu linklemeler.
Sonradan Ek: Şimdi tekrar denedim boş bir sayfada ama renklenmiyor yine.
@pirate Tekrar dener misin?
Denedim şimdi, aynı hala.
Varolan bir yazıda mı deniyorsun?
Sıfırdan bir taslak açıp benim yaptığım gibi deneme yapabilir misin?
Sorun hala devam ediyorsa tıkladığın renge birkaç kere basarak dener misin?
Hala devam ediyorsa başka bir web tarayıcı ile de rica edicim.
-Sıfırdan bir taslak açıp denedim.
-Renge birkaç defa basarak denedim.
-2 farklı bilgisayarda 2 farklı tarayıcıdan (öğleden sonra Chrome, şimdi de Explorer) denedim.
-Sonuç 0.
Sadece bende mi oluyor? Başkaları da deneyebilir mi?
@pirate O denediğin taslağı kaydedip çıkar mısın? İçine girip koduna bakayım.