Sitemizin iyileştirilmesi ve güzelleşmesi için aklınıza gelenleri, takıldığınız teknik sorunları alttaki yorumlara taşırsanız çok seviniriz.
- Disney+ dizisi If It’s Tuesday, It’s Murder'ın fragmanı yayınlandı.
- 9-22 Şubat 2026 Reyting Durumları / Yorumları
- Winona Ryder, Tim Burton ve Jenna Ortega ile yeniden bir araya gelerek Wednesday'in 3. sezonuna katılıyor.
- 6 Onay / 6 İptal-Final: The Assassin, Breathless, Tell Me Lies, Terminator Zero, Mistletoe Murders...
- Apple TV'nin psikolojik gerilim dizisi Imperfect Women'ın fragmanı yayınlandı.
- Carrie-Anne Moss, Noah Reid, Clark Backo ve Hudson Williams, Crave dizisi YAGA'nın başrolüne geldi.
- Channel 4 dizisi The Rachel Incident'ın oyuncu kadrosu açıklandı.
- Elisabeth Moss, Hulu'da yayınlanacak David Shore dizisi Conviction'ın başrolünü üstlenecek.
- 2026 Independent Spirit Ödülleri’nde kazananlar belli oldu
- Channel 4, The Siege adlı dramasının oyuncu kadrosunu açıkladı.
- Channel 4, Anthony Boyle draması Close to Home'a onay verdi.
- BBC, HBO ve A24 draması First Day on Earth'ün kadrosu açıklandı.
- HBO Max dizisi Banksters 20 Şubat'ta başlıyor.
- James Van Der Beek 48 yaşında hayata gözlerini yumdu.
- 2-8 Şubat 2026 Reyting Durumları / Yorumları
- Kevin Williamson First Lie Wins romanını televizyona uyarlayacak.
- Disney+'ın canlı aksiyon Eragon dizisinin yapım ekibi belli oldu.
- 78. Directors Guild of America Awards’ta (DGA Awards) kazananları belli oldu
- 9 diziye onay: A Man On The Inside, St. Denis Medical, Finding Her Edge, The Åre Murders, Dark Winds...
- Craig Mazin'in imzasını taşıyan Baldur's Gate dizisi HBO'da yapım aşamasında.
yorumlar
Bende de normal değil.
@ilterisMayadagli Şuradaki yorumuna cevaben:
Tek dizi için bu değişikliği yapmayalım. Sistemin 3 harften sonra öneriyor olmasının bir mantığı var.
Malum örnek için en azından Fi Çi Pi de iş görüyor şimdilik. Listede iki farklı isim aynı diziye gidiyor şu an. Çi yayına girdiğinde duruma göre düşünürüz.
@dkamoy Fi Çi Pi diye aratınca çıktığını bilmiyordum , ondan benim için problem yok .
@aytackara Çi yayına girdiğinde yeni bir tanıtım yapılmaz bence , güncel tanıtım’ın adı Fi -Çi -Pi olarak değiştirilir belki.
@erselgider Teşekkürler .
@ilterisMayadagli Açıkçası ben bilmiyordum aytackara yazana kadar.
Mobilde şifre girerken captcha olayı bir kaç gündür zorlamaya başladı beni. Şu attığım 3. Deneyişim. Diğer 2sinde hiç okunmuyordu.
https://hizliresim.com/okGMG7
tyndale’nin yukarıda yazdığını başka yaşayan var mı? Ben bu sabah bilgisayarda yaşadım aynısını.
Teknik abiler bayram tatilinden dönsün diye bekliyorum.
Ben de dayımın laptop ‘unda yaşadım geçenlerde. Ama benim bilgisayarda yok.
Dün girerken benim de başıma geldi ama nasıl olduysa girmeyi başardım (iki haftada bir yeniden giriş yapmak zorunda olma kısmını zaten anlamıyorum ama o ayrı konu). PC bu arada.
Ben de girdim bu arada. (Rakamı okuyabildim, hesabı yaptım doğru çıktı. O yüzden kasıtlı olarak o kadar büyük göstererek insan olup olmadığımız kontrol ediliyor diye düşündüm. Ama cep telefonunda okunmaz şekilde görünüyorsa patlamış o yöntem demektir.)
Bişi değiştirdim şimdi. Tekrar yaşarsanız ekran görüntüsü alarak yeniden haber verir misiniz?
Bugün bana yine biri büyük olan resim gösterdi login olurken. Ama ben bilgisaardan girdiğim için okuyabiliyorum. O yüzden işlemin sonucu doğru olup girebiliyorum.
Telefondan girerken sorun yaşarsanız: Birkaç kere “başka soru sor” işaretini tıklayarak geçilebiliyor okunmayan sorular. En fazla 3-4 deneme sonunda mutlaka okuyabileceğiniz bir soru çıkıyor.
Yukarıdaki captcha sorunu çözülmüş olmalı. Tekrarlarsa haber edin.
@dkamoy Tablette de resim atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Acaba arama motoruna çeki düzen verdiniz gibi bu konuda bir şeyler yaparmısınızı. ☺
Hayır yapamayız.
@dkamoy yapsanız güzel olur Ama şimdilik.
@dkamoy uzun zamandır bilgisayarım bozuk o yüzden tablette de giriyorum uzun zamandır. Ve o yüzden en azından şu tablette fotoğraf atma olayın getirseniz iyi olur bence. ☺
Son zamanlarda mini bildiri sayısının artışından dolayı yeni mi fark ediyorum yoksa iOS 11’in haltlarından bir diğeri mi bilmiyorum ama yazılar resmin üstüne biniyor. Sadece mini bildiride böyle.
@rpdi Farklı tarayıcı denemesi..?
Chrome’da da böyle.
rpdi dışında bu sorunu yaşayanlar..?
Android’de böyle bir şey yaşamadığımı söyleyebilirim sadece.
Neyse uğraşmasın teknik abiler ya. Muhtemelen yeni iOS yüzünden oldu. Yeni güncellemelerden sonra kendinden düzelir belki.
Şöyle bir sorun yaşayan var mı?
Yazılarınızda değişiklik yapıp önizleme ile baktığınızda o değişikliğin görünmemesi
Sonradan ek: Sorun sistemde değil bizzat benim gözümdeymiş.
Son birkaç saattir ara ara bağlantıyı kaybediyoruz bugün sitede.
Şurada bahsi geçen çift kafalar mevzuunu teknik abilere intikal ettirdim.
Üstteki mevzu çözüldü. Tekrarlarsa haber verin.
Ufak bir devamlılık sorun mu yaşıyoruz şu an yoksa bende mi sorun? Turuncu yorumlara tıkladığımda ilk başta sayfa hata verip yeniden yükle deyince kendisini öyle açtı birkaç kere.
(Yazı zamanlarken zamanlaya tıkladığımda da bir anda hata sayfası aldım ayrıca. God bless otomatik kaydedilmiş sürüm sistemi)
Ek: Bu yorum sorunsuz gitti mesela. Ama normalden daha yavaş bir şekilde yayınlandı.
Bende de var problem şu anda.
@pirate Senin yorumlarda peş peşe göndermenin etkisi oldu mu bilmiyorum ama yavaşlıktan etkilenme durumu olabilir diye düşündüydüm ben bir ara. Üç yorum onaya düştü.
Ek: Hala biraz problemli gibi ama geldi en azından
@aytackara Sanmıyorum, fragmanın ilk yorumunu bırakırken çoktan problem başlamıştı bile zaten.
Herhangi bir yorumdan/yorumlardan olduğunu sanmıyorum ama 15 dakika sürmüş görünüyor. Teknik abiler bişi yapmaya kalkamadan düzeldi. Sunucular arası bir internet bağlantısı sorunu bile olmuş olabilir.
Yorumlara resim eklenemiyor mu? Birkaç kez denedim ama olmadı.
Deniyorum.
Ek: Oluyormuş bildiğimiz yolla.
Valla ben de olmuyor. Sorun ben de o zaman.
Senin eklemeye çalıştığın şey bende de olmadı az önce. Siteyle veya resimle alakalı olabilir. Başka bir site veya kaynak denemiş miydin?
Demin başkasını denedim oldu. Seninkisini de (ilk yaptığın) denedim, yine oldu. Dediğin gibi siteyle alakalı olabilir.
Bu yeni bişi değil yahu. Bazı siteler gömdürmüyor ya hani.
Öyle sitelerden burada yorumlara bişi gömmek istediğimde (başka bi yerde yoksa) bilgisayara kaydedip sonra 22’ye upload ederek gömüyorum ben.
Genelde bu sorunu az yaşıyordum. Üst üste gelince sorun var sandım.
merhabalar, sitenin eski takipcilerinden, yeni uyelerindenim.
tesekkurler.
bir rica/onerim var: siteyi uzun zamandir takip ettigim icin dizi zevkine guvendigim arkadaslar var. ara ara en iyi diziler anketi yapiliyor (fakat bu genelde herkesi icine aliyor), ya da yorumlarda belirtiliyor (fakat arada kaynayip kayboluyorlar) gerci, yine de dizi bildirilerinde bir sekilde “puanlama”, ya da (kac) “yildizlama” eylemi yapilabilir mi acaba? mesela; ya dizinin tanitimda, ya da kullanicinin kendi profilinde gorulecek sekilde hangi diziye “kac puan” ya da “yildiz” verdigini siralayan bir liste mumkun mu acaba?
umarim anlatabilmisimdir derdimi
@gavrosch Fikir güzelmiş, teşekkürler. Bi sorayım teknik abilere bakayım, olabiliyorsa sonra nasılı üzerinden ahali olarak konuşalım.
Troller çok var sitede ama güzel olabilirdi. Buradakilerin dizi kültürü ülkenin %90ından geniş çünkü.
evet olsa güzel olurdu gerçekten. nasılı benim de kafamda net değil. her dizinin tanıtımı yok. bazılarının sitede herhangi bir sayfası yok. sitede tanımlı tanıtım nereye götürüyorsa o bildiride puanlama yapılacak olsa sonra o yapıma başka tanıtım gelirse nasıl oluyor. kendini değişikliğe adapte edebilecek mi? sabit dizi listesinde falan mı görünecek? profilimizde görünse nasıl görünecek ki? ayrıca kişisel görebildiğimiz durumda dizinin genel ortalamasını da görebilcek miyiz falan filan? en azından benim işime yarardı böyle bir puanlama onu biliyorum. ama zor bir iş olacak gibi.
şimdiden kolay gelsin teknik abilere.
yoo puanlama olayını yapabilmemiz yeterli bence. her tanıtımın altına tek tek yerleştirmek asıl sorun.
Yazısı olmayanları da puanlamıyıveririz napalm.
Bence de puanlama sistemi güzel olur.
Postanede yapılan muhabbet:
@abidin77: “koyu tema” yapabiliyor muyuz?
@dkamoy: @abidin77, anlamadım.
@dkamoy: “Gece modu yapabiliyor muyuz?” demek istemiştim.
@dkamoy: @abidin77 Temadan mı bahsediyorsun?
@abidin77: @dkamoy Twitter’ın ve sözlüğün “gece modu”, Youtube’un “koyu tema”sı gibi şeylerden söz ediyorum. Geç saatlerde parlaklık gözü yorunca Youtube’ta hemen onu açıp gözümü rahatlatıyorum.
@meorman: Aynı şey değil ama gece bilgisayar ışığından rahatsız olanlara f.lux programını öneririm. Bi kere alışınca “ben eskiden karanlıkta ekrana nasıl bakabiliyor muşum?” diyor insan.
@abidin77: Evet evet, ben bunu bir ara kullanmıştım. Memnundum üstelik. Bilgisayarım göçtükten sonra tekrardan kurmayı unuttum gitti. Deneyeyim yeniden.
@itsmypurgatory: ben windows 10’un gece ışığı modunu kullanıyorum çok rahatsız edince
Tenku
Selam
1- Takip ettiğimiz diziler için bir fawori butonu olsa, dizilerimizin iptal-devam bilgisine kısa sürede ulaşma imkanı olsa,
2- Google takvime ekleme yapılabiliyor , outlook takvime de ekleme yapılabilse çok harika olur
İptal-devam var.
Üst taraftaki sarı renkli kısımlarda, baştan ikinci sırada “İptal-devam” yazıyor. Oraya tıklarsan istediğin dizinin durumuna ulaşabilirsin.
@Kongurtay ben trak tv kullanıyorum hemde çok işime yarıyor
@Kongurtay Takvim konusunda da ben yardımcı olayım. Bkz. şurası.