agustos-2013-yenilerAğustos ayı bizlere 5 yeni dizi getirdi. Liste şöyle:

Haydi, birlikte kısaca inceleyelim.

Southcliffe

Southcliffe (Channel 4)
Başlangıç tarihi: 4 Ağustos 2013
Bölüm sayısı: 4 bölüm (Bölümler 4, 6, 11 ve 18 Ağustos’ya yayınlanacak şekilde programlanmış.)
Oyuncular: Sean Harris, Rory Kinnear, Shirley Henderson, Eddie Marsan, Joe Dempsie, Anatol Yusef, Nichola Burley, Coral Amiga, Kaya Scodelario, Paul Blackwell
Konu: Daha önce şu yazıda bahsettiğimiz, sevdiğimiz oyuncuları toplayan dizide, North Kent Marshes kasabasında, akıl sağlığı yerinde olmayan birinin, bir gün sağa sola ateş açmasını, bunun nedenlerini ve sonrasında kasabalılar üzerindeki etkilerini izliyoruz.


Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.

Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (Disney XD)
Başlangıç tarihi: 11 Ağustos 2013
Bölüm sayısı: 26 bölüm
Seslendirenler: Clancy Brown, Benjamin Diskin, Eliza Dushku, Seth Green, Fred Tatasciore
Konu: Marvel çizgiroman kahramanlarından türeyen bir çizgi dizi daha.
Hulk, She-Hulk, Red Hulk, A-Bomb ve Skaar‘dan oluşan süper kahramanlarımız, Rick Jones tarafından bir araya toplanıp, kendilerine has tarzlarıyla haksızlıkla savaşmaya girişir ki insanlar Hulk’ın bir canavar olmadığını görebilsin.


Low Winter Sun

Low Winter Sun (AMC)
Başlangıç tarihi: 11 Ağustos 2013
Bölüm sayısı: 10 bölüm
Oyuncular: Mark Strong, Lennie James, James Ransone, Ruben Santiago-Hudson, Sprague Grayden, Athena Karkanis, Billy Lush, David Costabile
2006’da yayınlanmış olan 2 bölümlük aynı isimli İngiliz mini dizisinden uyarlandı. Ödüllü orijinal dizide de Mark Strong başroldeydi. (Channel 4’da yayınlanan orijinal dizinin fragmanını şuradan izleyebilirsiniz.)
Konu: Detroit Polis Merkezi’nde cinayet, intikam, yolsuzluk ve aldatma üzerine bir polisiye. Polis dedektifi Frank Agnew, bir polisi öldürünce, işler ister istemez karışıyor.


Big School

Big School (BBC One)
Başlangıç tarihi: 16 Ağustos 2013
Bölüm sayısı: 6 bölüm
Oyuncular: David Walliams, Catherine Tate, Philip Glenister
Konu: Kadrosunda 3 ünlü ismi toplayan bu komedi, bir ortaokulda geçiyor. Çalışanlarının birbirinden çatlak olduğu aşikar olan komedide, sanki Philip Glenister’ı Badi Ekrem olarak mı izleyeceğiz ne? ;)


What Remains

what_remainsWhat Remains (BBC One)
Başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2013
Bölüm sayısı: 4 bölüm
Oyuncular: David Threlfall, Amber Rose Revah, Russell Tovey, David Bamber, Steven Mackintosh, Indira Varma, Denise Gough, Claudie Blakley, Jessica Gunning, Victoria Hamilton, Lisa Millett, Alexander Arnold
Konu: Yine ünlü oyuncuları bir araya getiren bir polisiye. İlk çocuklarına hamile olan çiftimiz Michael ile Vidya yeni bir eve taşınırlar. Evin tavanındaki bir sızıntı, bir dizi olayı tetikleyecek ve şok edici bir keşifte bulunmalarına neden olacaktır.

Henüz bir fragmanı yok.


Ağustos’ta geri dönen diziler ise şöyle:

8 Ağustos – The Field Of Blood (2. sezon)
9 Ağustos – Strike Back (4. sezon)
10 Ağustos – Hell On Wheels (3. sezon)
11 Ağustos – Breaking Bad (5. ve son sezonun ikinci yarısı)
20 Ağustos – Top Boy (2. sezon)