tepenisan222014 Nisan’ının 15 yeni dizi getirdiğini söylemiş ve bunların 8 tanesini şu yazımızda kısa kısa tanıtmıştık. Yine o yazıda, kalan 7 diziden önümüzdeki günlerde bahsedeceğimizi söylemiştik.

İşte 22 Nisan’dan itibaren başlayan 4 adet Amerikan, 3 adet İngiliz, 7 yeni dizi:


FAKING IT

faking-itFaking It (MTV)
Başlangıç Tarihi: 22 Nisan Salı
Tür: Komedi, Gençlik
Bölüm Sayısı: 8
Oyuncular: Katie StevensRita VolkMichael WillettGregg SulkinBailey Buntain
Konu: Lisedeki arkadaşlarınıza uyum sağlamak ve aralarında popüler olmak için ne kadar ileri gidebilirsiniz?
En yakın arkadaşlar Karma ile Amy, okulda yanlışlıkla lezbiyen bir çift sanıldıklarında ve birdenbire herkes tarafından havalı bulunduklarında, artan popülerliklerini korumak için bozuntuya vermeyip lezbiyenlermiş gibi davranmaya devam edebilecek kadar ileri gidebiliyorlar.


BLACK BOX

blackboxBlack Box (ABC)
Başlangıç Tarihi: 24 Nisan Perşembe
Tür: Drama, Tıp
Bölüm Sayısı: 13
Oyuncular: Kelly ReillyDitch DaveyDavid AjalaAli WongLaura FraserDavid ChisumSiobhan WilliamsTerry KinneyVanessa Redgrave.
Konu: Daha önce şu yazıda da ele alındı.
İnsan beyni 21. yüzyılda bile tam olarak çözülememiş bir gizemdir ve tıpta da “kara kutu” olarak anılmaktadır. Dizide de bu kara boşlukta gezecek ve tıpın sınırlarının zorlanmasına tanık olacağız. Dr. Catherine Black ve çalıştığı The Cube adlı ileri teknolojik tıp merkezindeki doktorların, birbirinden alışılmadık tıbbi vakalara, oldukça sıradışı yöntemlerle yaklaşımlarına tanık olacağız. Ayrıca Catherine’nin de herkesten sakladığı nörolojik hastalığının yol açtığı şeyler de dizinin bonusu.


BAD TEACHER

teachBad Teacher (CBS)
Başlangıç Tarihi: 24 Nisan Perşembe
Tür: Komedi
Bölüm Sayısı: 12
Oyuncular: .
Konu: Cameron DiazJustin Timberlake ve Jason Segel‘in rol aldığı 2011 yapımı filmin TV uyarlaması. Daha önce şu yazıda da ele alındı.
Meredith, varlıklı kocasından yeni boşanmıştır ve beş parasız kalmıştır. Bunun üzerine 3 aşamalı bir plan yapar:
1) Arkadaşı Lily’nin lüks okulunda öğretmenlik yapmaya başlamak.
2) Burada zengin ve bekar bir baba bulup evlenmek.
3) Lüks yaşam tarzına tekrar kavuşmak.
Yalnız bu kadar dengesiz, ağzı bozuk, türlü kötü alışkanlıkları olan bir kadının gerçekten öğretmenlik yapması pek de mümkün olmayacaktır.


HINTERLAND

hinterlandHinterland (BBC 4)
Başlangıç Tarihi: 28 Nisan Pazartesi
Tür: Suç, Drama
Bölüm Sayısı: 4
Oyuncular: .
Konu: New Wales’te geçen bir dedektiflik draması.
Aberystwyth’de yeni bir hayat kurmak için Londra Polis Merkezi’ndeki işinden ayrılan Tom Mathias’ı, eşyalarını toplayıp gitmeden önce zorlu bir süreç daha beklemektedir. 64 yaşındaki bir kadının ölümüne yol açan vahşi bir cinayetin olay mahalline çağırılır. Yalnız bir sorun vardır; ilk önce ortada olmayan kurbanın cesedi, Şeytan’ın Köprüsü olarak da bilinen bir köydeki köprünün dibinde bulunur. Kadının çocuklarının eski -şimdilerde otele dönüştürülen- evi buraya hiç uzak değildir. Mathias tavan arasında, eskiden işkence yapıldığı bariz belli olan bir oda bulur ve olayı çözmeye çalışır.


PREY

prey-picPrey (ITV)
Başlangıç Tarihi: 28 Nisan Pazartesi
Tür: Drama
Bölüm Sayısı: 3
Oyuncular: Rosie Cavaliero, Craig Parkinson, Anastasia Hille, Adrian Edmondson.
Konu: İşlemediği bir suçtan aranan ve bu yüzden umutsuzca kaçan bir adamın hikayesi.
Yıllardır Marcus Farrow adını kullanarak saklanan ve bir dedektif olarak yaşamına devam eden, karısı ve iki çocuğuyla güzel bir düzen kuran karakterimiz için bir gün bir suç mahalinde işler karışır ve kimliği ortaya çıkar. O da çözümü tekrar kaçmakta bulur.


PLAYING HOUSE

playingPlaying House (USA Network)
Başlangıç Tarihi: 29 Nisan Salı
Tür: Komedi
Bölüm Sayısı: Belli Değil
Oyuncular: Lennon ParhamJessica St. ClairKeegan-Michael KeyBrad MorrisZach Woods.
Konu: Maggie hamiledir ve sanal ortam sayesinde kocasının kendini aldattığını öğrenir. Eski arkadaşı Emma bir süre destek olmak için Çin’den yanına gelir. Daha sonra Maggie’yi bu halde bırakmaya gönlü el vermez; Maggie ile birlikte çocuğunu büyütmeye karar verirler ve işini bırakıp temelli olarak kasabaları Pinebrook’a döner.


HAPPY VALLEY

608Happy Valley (BBC 1)
Başlangıç Tarihi: 29 Nisan Salı
Tür: Drama
Bölüm Sayısı: 6
Oyuncular: Sarah LancashireSteve PembertonJames NortonAdam LongJoe ArmstrongGeorge CostiganSiobhan Finneran.
Konu: Kevin Weatherill, West Yorkshire Polis Merkezi’ndeki polis çavuşu Catherine Cawood’a bir suçu ihbar etmek için gelir. Patronun kızını fidye için kaçırdığını ve aldığı parayla da kendi çocuğunu özel okula göndereceğini söyler. Olay kontrolden çıkmıştır ve Catherine, kendi ailesini yok eden adamla yüz yüze gelmiştir.