Rakudai Kishi no Cavalry
Rakudai Kishi no CavalryTürler: Aksiyon, Fantastik, Romantik, Okul

Başlama Tarihi: 3 Ekim

Bölüm Sayısı: 12

Konusu: Büyü kullanıcılarının ruhlarını silahlara dönüştürerek savaştığı dünyada bu kişiler Büyü Şovalyeleri olarak bilinir. Ikki Kurogan bir gün bu şovalyelerin gittiği okula gider ve En Kötü Şovalye ünvanını alır. Çünkü büyü yeteneği yoktur. Bir gün okulun birincisi Stella tarafından düelloya davet edilir ve olaylar gelişir.

Yazarın Beklentisi: Çok Yüksek


Taimadou Gakuen 35 Shiken Shoutai
150915sTürler: Aksiyon, Ecchi, Fantastik, Romantik, Harem, Doğaüstü, Askeri

Başlama Tarihi: 8 Ekim

Bölüm Sayısı: 12

Konusu: Hikaye Anti-Büyü Akademisinde eğitim gören 35. Test Takımı’nın üyelerinin hayatını ele alıyor. Bu akademiye gidenler tüm büyüsel tehditleri yok edebilecek avcılar yetiştirmektedir.

Fakat 35. Takım aralarında en kötü takımdır. Çünkü hepsi kendini beğenmiş ve birbirine ayak uyduramayan kişilerden oluşmaktadır. 35. Takım zayıflıklarını yenip en güçlü takım olmayı başarabilecek midir?

Yazarın Beklentisi: Orta


Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru
Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru

Tür: Gizem

Başlama Tarihi: 8 Ekim

Bölüm Sayısı: 12

Konusu: Lisede okuyan Shoutarou Tatewaki, bir gün zengin kızı, güzeller güzeli Sakurako Kujou ile tanışır. Kendisi ve ailesi kemiklere meraklılardır. Onunla tanıştıktan sonra Shoutarou farklı farklı davalarda Sakurako’ya eşlik edecektir.

Yazarın Beklentisi: Orta


Ore ga Ojousama Gakkou ni “Shomin Sample” Toshite Rachirareta Ken
Ore ga Ojou-sama Gakkou ni Shomin Sample Toshite Gets-Sareta Ken

Türler: Ecchi, Harem, Okul,  Komedi, Romantik

Başlama Tarihi: 7 Ekim

Bölüm Sayısı: 12

Konusu: Dağların arasında gizlenmiş bir okulda burjuva ailelerin kızlarına öğrenmeleri gereken her şey öğretilir. Ayrıca onları masum tutmak için dış dünyadan tamamen kopartılırlar. Fakat mezun sayısı arttıkça dış dünyaya atılan kızlar zorluk çekmeye başlar. Bu problemi çözmek için halkın içinden bir erkek öğrenciyi kaçırarak okula kayıt ederler ve kızların mezun olmadan önce dış dünyayı az da olsa tanımasını umarlar.

Yazarın Beklentisi: Düşük


Subete ga F ni Naru: The Perfect Insider
1139436_650Tür: Gizem

Başlama Tarihi: 9 Ekim

Bölüm Sayısı: 11

Konusu: Hikaye Saikawa araştırma laboratuvarı üyesi olan Souhei Saikawa etrafında şekilleniyor. Laboratuvarın verdiği bir tatil sırasında akıl hocasının kızı olan Moe Nishinosono ile tanışırlar ve birlikte bir ceset keşfederler. Bu ikili bu cinayetin gizemini çözmeye çalışırlar.

Yazarın Beklentisi: Orta


Shingeki! Kyojin Chuugakkou
Attack on Titan Junior High (2)

Türler: Komedi, Parodi, Okul, Shounen

Başlama Tarihi: 4 Ekim

Bölüm Sayısı: 12

Konusu: Attack on Titan karakterleri liseli oldular. Hikaye Eren ve arkadaşlarının devlerle olan mücadelesini konu alsa da parodi serisi olarak lanse ediliyor. Bakalım bu uzantı (spin off) serisi ne kadar başarılı olabilecek?

Yazarın Beklentisi: Orta