Komediler

Dramalar

THE QUEEN OF THE SOUTH La Reina del Sur isimli pembe dizinin uyarlaması.
Uyuşturucu satıcısı erkek arkadaşı Meksika’da beklenmedik şekilde öldürülen bir kadın, kaçmak ve Amerika’ya iltica etmek zorunda kalır. Buradayken de geçmişinden gelen beklenmedik bir kişiyle, kaçtığı uyuştucurucu çetesinin liderini indirmek için iş birliğine girer.

FALLING WATER Bu dizi, merhum Henry Bromell’in doğa üstü projelerindendi; USA Network bir deneyelim dedi. :) Projeyi sırtlanan diğer isimler Blake Masters ile Gale Anne Hurd.
Gerçek ile bilinçaltının çakıştığı yerlerde gezecek bir gerilim.
Birbiriyle alakasız 3 kişi, aynı rüyanın farklı bölümlerini gördüklerini farkediyor. Her biri farklı bir arayışın peşinde – kayıp bir kız arkadaş, bir oğul, katatonik bir anne ile iletişimin yolunu bulma. Kahramanlarımız bu hedefleri uğrunda rüyalarını kullanmayı başarabildikçe, öngörülerinin kendi hayatları ile ilgili bir şeyler anlatmaya çalıştığını farkediyorlar.

EYEWITNESS 10 bölümlük sipariş aldı.
Norveç draması Øyevitne‘nin uyarlaması. İki ergen oğlan gizlice bir ormanda buluştukları bir gün silahlı bir saldırıya tanık oluyor ve canlarını zor kurtararak kaçıyorlar. İlişkilerini gizli tutarak ve saldırganın onları bulması korkusu ile sessiz kalıyorlar. Ancak kısa zaman içinde böyle korkunç bir olayı gördüğünü unutmanın imkansız olduğunu anlıyorlar.
SHOOTER Stephen Hunter’ın Point of Impact isimli çok satan romanından uyarlama. 2007 yılında bir de sinema filmi olarak uyarlanmıştı.
Denizci bir keskin nişancıyı merkezine koyan bir aksiyon dizisi. Amerikan başkanını öldürme teşebbüsü ile haksız yere suçlanan kahramanımızın kaçma kovalamacası.
BROOKLYN ANIMAL CONTROL J. T. Petty’nin aynı isimli çizgi romanından uyarlanacak.
New York polisinin gizli bir biriminin çalışmalarını ele alacak. Bu birim, şehirdeki belli bir grup vatandaş için sosyal hizmetler birimi olarak çalışıyor: Kurt adamlar
Davalara bakan polislerin hayatlarına da eğilecek; içine kapanık, gizli bir grup kurt adamın yaşatısına da eğilecek. Bunu yaparken politika, azınlıklar, hırsın böldüğü aileler, mahremiyet ve gelecekler de önümüzden geçip duracak.
POOR RICHARD’S ALMANACK
Günümüz modern yaşantısı ile gelecekteki olası bir dünya arasında gezinen bir drama. Öyle bir gelecek ki Amerika yıkılmanın eşiğine gelince, insanlar radikal anlamda değişmiş ve Atalar (Founding Fathers) denen bir kahraman grubunun etrafında dönmeye başlamış.
THE WILDING Hayes Ailesi ile ilgili bir drama. Ailemiz tipik sevgiyle bağlı bir aile. 17 yaşındaki kızları Kayla, 10 yıl süren tedaviden sonra akıl hastanesinden çıkınca hayata sıfırdan başlamak istiyorlar. Ama bu hayalleri tehdit altında ve Kayla’nın ölülerle ilgili evhamları da işleri zorlaştırıyor.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television