Sakinliğiyle kimini üzen, kimini mutlu eden, benim gözlerimi yaşartan Ağustos ekranı işte karşınızda.
(Önceki aylar için buradan.)

YENİ GELENLER

the-get-down-1

12 Ağustos – The Get Down (1. sezon) NETFLIX (tanıtım filmi)

1970’lerin sonu… Bozulmuş, hırpalanmış, çetin, meteliksiz, kısacası öleyazan New York, Bronx sokakları… Laf kalabalığı şarkıları, sıra dışı dans figürleriyle hayata tutunmuş bir grup gençlik… Sokaklarda hip hop’un, punk’ın ve disco’nun doğuşunu izleyeceğiz. New York’un kaderini bu gençler müzik ve danslarıyla değiştirecek.


13245224_1187462661277341_6284981840778515787_n

14 Ağustos – Chesapeake Shores (1. sezon) HALLMARK (tanıtım filmi)

Aynı isimli roman serisinden uyarlanan Chesapeake Shores, New York’ta yaşayan, çok başarılı bir kariyere sahip, boşanmış ve ikiz kız çocuğu annesi Abby’yi (Meghan Ory) merkezine alıyor. Uzun bir aradan sonra memleketi Chesapeake Shores’a ailesini ziyaret etmeye dönen Abby, bu ziyareti süresince lise aşkı, uzlaşılması zor babası ve sevgili büyükannesiyle yüzleşecek, kariyerini ve hayatını gözden geçirmeye başlayacaktır.


şş

22 Ağustos – Too Close to Home (1. sezon) TLC (tanıtım filmi)

Dizi, başkent Washington’da hızlı akan siyaset dünyasında parlak bir geleceği olabileceğini keşfeden, mütevazı bir hayat tarzı ile büyümüş genç bir kadını merkezine alıyor. Uzun süre önce Alabama’dan, evinden ve ailesinden ayrılıp Washington’da yeni bir hayata başlamış olan Anna yaşadığı bir skandal sonrası tekrardan baba evine dönmek zorunda kalır ve hikayemiz başlar.


gg

Ek olarak 19 Ağustos’ta da 3 Amazon komedisi tek bölümlüğüne görücüye çıkacak.

I Love Dick: Başroldeki evli çiftimizin iki üyesi de kendisini Dick isimli karizmatik bir profesöre kaptırınca evlilikleri sınanma sürecine girer.

The Tick: Tick adlı karakterimiz (kene anlamına geliyor) hafıza kaybı geçirmiştir ve iyileşme sürecindedir. İyileştikten sonra yardımcısı Arthur ile kendisini kötülere karşı savaşırken bulur.

Jean-Claude Van Johnson: Emekliye ayrılmış ünlü bir dövüş sanatları ustası olan Jean-Claude Van Damme, Jean-Claude Van Johnson ismiyle gizli bir ajan olarak sahalara geri döner.