Bu ay dizi, belgesel, film ve çocuk programlarından oluşan 42 Netflix orijinal yapımı, ayrıca 67 lisanslı içerik Netflix kataloğuna ekleniyor.

Tüm içerik listeleri için yukarıdaki linklere tıklamanız yeterli. Ayın öne çıkan dizileri ise şunlar:

OZARK
2. Sezon
31/08/18

Kartel, Snell’ler ve Langmor’ların hepsi Byrde’leri Ozarks’ta yarattıkları yeni yaşamı yok etmekle tehdit ettikleri için her taraftan tehlikeyle karşı karşıya.

DISENCHANTMENT
17/08/18

Matt Groening’in bu animasyon dizisi, çok içen bir prenses, onun girişken elf yoldaşı ve kendi kişisel şeytanıyla başına gelen talihsizlikleri anlatıyor.

THE INNOCENTS
24/08/18

Ergen çift birlikte yaşamak için evlerinden kaçınca, sahip oldukları olağanüstü armağan, onları sonsuza dek bölmek için güçlü kuvvetler ortaya çıkarır.

INSATIABLE
10/08/18

Bu karanlık dizide, güzellik yarışması koçuna dönmüş gözden düşmüş bir medeni hukukcu, intikamcı ve sindirilmiş bir ergene avukatlık yapıyor.

72 DANGEROUS ANIMALS: ASIA
10/08/18

Keskin dişlerden, zehirli pençelere hepsi ölümcül silahlara sahipler. Ama hangi yaratık en acımasız olma tahtına sahip olacak?

LA CASA DE LAS FLORES
10/08/18

Bu kara mizah komedi dizisinde bir aile işletmesi olan çiçekçinin görünen mükemmel yüzü, işlevsiz sırları olan büyük karanlık yüzünü gizliyor.

GHOUL
24/08/18

Çaylak bir askeri sorgucu, gizli bir gözaltı merkezine gelir ve burada tutulan teröristlerin bir kısmının bu dünyadan olmadığını keşfeder.

MR. SUNSHINE (Haftalık)
04/08/18
1871 Shinmiyangyo olayından sonra kendisini ABD’de bulan genç bir çocuk, tarihi bir dönemeçte Kore’ye döner ve asil bir kadına aşık olur.