Amy Sherman-Palladino ve Daniel Palladino komedisi Étoile’in fragmanı yayınlandı.
4 yorum abidin77 26 Mart 2025 17:57

5 sezon boyunca 22 Primetime Emmy Ödülü, 6 Critics Choice Ödülü, 3 Altın Küre ve bir Peabody’nin yanı sıra dünya çapında sayısız hayran toplayan sevilen komedi The Marvelous Mrs. Maisel ve hayranların bir diğer favori dizisi Gilmore Girls’ün yaratıcısı olan televizyon dünyasının süpernovaları Amy Sherman-Palladino ve Daniel Palladino’nun yakında ekranlara gelecek olan yeni dramedisi Étoile’in uzun zamandır beklenen fragmanı ve posteri yayınladı.

Jack (Luke Kirby)
New York ve Paris’te geçen bu orijinal yeni dizi, dünyaca ünlü iki bale topluluğunun dansçıları ve sanat ekibinin, en yetenekli yıldızlarını değiştirerek kendi kurumlarını kurtarmak için giriştikleri iddialı mücadeleyi konu alıyor. Étoile’in 8 bölümünün tamamı 24 Nisan’da sadece Prime Video’da, dünya çapında 240’tan fazla ülke ve bölgede gösterime girecek.

Genevíeve (Charlotte Gainsbourg)
Emmy ödüllü Luke Kirby (The Marvelous Mrs. Maisel), Charlotte Gainsbourg (The Pale Blue Eye, Antichrist, Nymphomaniac), Lou de Laâge (The Innocents), Gideon Glick (The Marvelous Mrs. Maisel, Maestro), David Alvarez (West Side Story), Ivan du Pontavice (Rupture), Taïs Vinolo (The Show Must Go On), David Haig (Four Weddings and a Funeral), LaMay Zhang ve Simon Callow’un (Outlander) yanı sıra Yanic Truesdale (Gilmore Girls) yinelenen konuk oyuncu olarak dizinin kadrosunda yer alıyor.

Tobias (Gideon Glick)
Amazon MGM Studios’tan çıkan dizinin yönetici yapımcılığını Amy Sherman-Palladino, Daniel Palladino ve Dhana Rivera Gilbert üstleniyor. Scott Ellis ise ortak yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

Mishi (Taïs Vinolo), Tobias (Gideon Glick)

Raphael (Yanic Truesdale), Genevíeve (Charlotte Gainsbourg)
DİĞER GÖRSELLER 2. SAYFADA



yorumlar
beni bir ümitlendirdi bu. hadi kısmet.
24 Nisan’da Prime Video Türkiye’ye de geliyor.
İlk 2 bölümü izledim. Sezonun hepsi ortalıkta ama herhalde haftalık devam ederim.
* Palladino çiftinin elinden çıkan bir bale dramasına hayır demedim haliyle.
Diziyle ilgili kaş kaldırdığım belki de tek şey merkezindeki “değiştirme” fikri. Bu da tabii ana fikir esasında, o yüzden tuhaf duruyor.
Aynı ülkede bile olmayan iki bale okulunun yöneticileri “Ben bunu istiyorum,” ve “Şu bende kalsın,” şeklinde dansçı paylaştılar. “Sen burayı bırakıp oraya taşınmak ister misin?” falan diye soran yok. Ailesi, evi barkı, hayvanı falan yokmuş gibi.
Devamında bahsi geçen karakterlerin bakış açısına da uğradık (bir zahmet) ama tutup da bunlardan birisi yok yapmadı nihayetinde. Değişiklik oldu ve karşılıklı birbirine alışma periyodundayım şimdilik.
* Karakterleri ve karşılıklı ilişkileri düzgün açarlar umarım. İki tarafın da kendi gösterini (bir şekilde) hazırladığı ve sunduğu bir gerçeklikle de tahminen bitiririz.
Du’ bakalım.
Not: Paris tarafında Fransızca konuşuluyor haliyle.
smash tadında bir şey çıkar mı dedim ama karakterler ilgimi çekmedi.