22dakika.org

  • Anasayfa
  • İptal/Devam
  • Takvim
  • Kategoriler
  • Dizi Listesi
  • 22viki
  • Ayrıntılı Arama
  • Hakkımızda
  • Bildiri
  • Tanıtım
  • Mini Tanıtım
  • Mini Bildiri
  • Kısa Haber
  • Video
  • Biyografi
  • Özel Dosya
  • Alternatif
  • İnceleme
  • Anime
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • Ayrıntılı Yazılar
  • 2026 İlkbahar-Yaz Takvimi
  • ABD'de Yayın Akışı
  • Reytingler
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Bildiri Önerileri
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

Kısa Haberler

  • Firefly animasyon dizisinin geliştirme aşamasında olduğunu duyuruldu.
  • 5 diziye onay: The Night Agent, DOC, Marshals, The Forsytes, The Audacity
  • 2-8 Mart 2026 Reyting Durumları / Yorumları
  • Fox, Family Guy'ın uzantı dizisi Stewie'ye onay verdi.
  • Man On Fire, The Hawk ve You’re Killing Me'den tanıtım fragmanları geldi.
  • Amazon, Riz Ahmed komedisi Bait'in fragmanını yayınladı.
  • Senaristler Birliği Ödülleri’nde (WGA Awards) 2026’nın kazananları belli oldu!
  • Tyler Perry'den Netflix'e Where There’s Smoke adlı bir drama geliyor.
  • 10 Onay: 9-1-1, High Potential, Industry, Robin Hood, Doctor Foster...
  • 3 Onay / 3 İptal-Final: The Bear, Palm Royale, Black Snow...
  • FX, Victoria Pedretti ve Kiera Allen başrolünde olduğu Peter Gould draması Disinherited'e onay verdi.
  • 37. GLAAD Medya Ödülleri’nin kazananları belli oldu
  • Prime Video'nun yeni yarışma programı The Traitors Türkiye 25 Mart'ta başlıyor!
  • Amazon'un gerilim dizisi Day One 13 Mart'ta geliyor.
  • HBO Max'in DC Comics uyarlaması dizisi Lanterns’ın tanıtım fragmanı yayınlandı.
  • 23 Şubat-1 Mart 2026 Reyting Durumları / Yorumları
  • MGM+ ve Paramount+'ın onayladığı Treasure Island dizisinin başrol oyuncuları açıklandı.
  • Marwan Kenzari ve Rianne van Rompaey, Netflix dizisi The Silence'ın başrolünü üstlenecekler.
  • Emma Roberts'ın başrolünde olacağı Bride Wars dizisi Peacock'ta yapım aşamasında.
  • 37. Yapımcılar Birliği Ödülleri’nin (PGA Awards) kazananları belli oldu

Postane

yorumlar

Avatar fotoğrafıoktay_1907 | 30 Aralık 2016 22:02

Gerçekten bu siteler, kapanması kötü olmuş. Adamlar kendiler için elbette en doğrusu yapıyorlar elbette. Ama yine de kendim soruyorum. Biz bu yabancı dizileri, başka nereden izleyeceğiz. :sob:

Avatar fotoğrafımeorman | 30 Aralık 2016 23:46

Şu anda siteler geri gelmiş galiba ama hazır konusu açılmışken diyeyim. Bu sitelere, çevirdikleri altyazıları internetin geneliyle paylaşmamaları yüzenden gıcığım var. Tamam bu siteler sayesinde çoğu insan dizi izliyebiliyor ama bu tek taraflı altyazı paylaşımları yüzünden sadece herkes o diziyi izleyebilsin diye çeviren insanların şevkini kırıyorlar. Bir de bazı dizileri hangi sitede türkçe altyazılısı diye ara ki bulasın. İleride sadece bu sitelerde türkçe altyazısı olan dizilerin altyazıları da kaybolma riski içinde. Normalde türkçe altyazılı izlediğim bazı dizileri bu sene ingilizce altyazıyla izlemek zorunda kaldım. Bu gibi sitelerde türkçe altyazıları varsa da bana yapılan dayatma hoşuma gitmediğimden artık bu sitelerden bi şey izlemiyorum. Hoş zaten çok kullanmıyordum.
Gıcık oluyorum dedim ya bir de altyazıda zırt pırt sitenin ismi çıkıyor iyice fıttırıyorum. :)

Avatar fotoğrafıaytackara | 31 Aralık 2016 00:41

* Her ne kadar yaptıkları iş illegal olsa da bu siteler kendi çevirdikleri altyazıları neden genelle paylaşsınlar ki?

Nihayetinde onlar da ticari bir işin içindeler. O altyazıları bir miktar ücretle çevirtiyorlar. Karşılığını da reklam geliriyle alıyorlar. Evet, kazandıkları çok büyük miktarlar oluyor ama dediğim gibi yaptıkları bir iş ve rekabet dünyasına onlar da dahiller.

* Bence eğer gıcık olunacaksa asıl Divxplanet, turkcealtyazı gibi sitelerdeki altyazıları hiçbir telif ödemeden kullanmalarına olunmalı. Oradakiler ticari kaygı gözetmeksizin gönüllü iş yaptıkları için sorun yaşamıyorlar ama oraya yükleme yapan insanlar bu siteler alsın kullansın diye çevirmiyor sonuçta onları.

* Dizi ve film siteleri nedeniyle altyazı piyasası eskisi gibi değil. O yüzden altyazı kalitesi ve işi yapan sayısı azaldı. Bunda sevgili insanımızın hız > kalite isteği de etkili oldu tabii. İlk nerede bulursa oradan izlediğinden işler karıştı, sonrası hak getire.

* Vakti zamanında rahmetli Dizimag kapandığında onun altyazıları da beraberinde öldüydü. En büyük sorun aslında bu zaten. Popüler diziler neyse de daha kenardaki diziler belli yerlerde olduğunda uzun vadede arıza çıkaracak bir durum bu. Onun da bir çözümü yok gibi. Dediğim gibi, şahsen ben altyazıları paylaşmamalarını anlıyorum.

* Hangi dizi hangi sitede altyazılı kısmında bir zahmet insanoğlu arasın da bulsun yahu. Popüler siteler az çok belli, ikisinde çıkmazsa üçüncüde zaten çıkıyor o dizi. En olmadı Google var. Armutu biraz da kendileri pişirsinler.

Avatar fotoğrafımeorman | 31 Aralık 2016 01:25

Olay paraysa o zaman anime grupları gibi sadece kendi çevirilerini paylaştıkları siteler açıp sadece hakları(!) kadarını kazanabilirler.
Bu işlerin çıkış amacı para değil paylaşımdır. Asıl amaç para olursa kaybeden biz oluruz.
Ben kimsenin çevirmediği bir diziyi çevirip bi kaç kuruş kazanmak için yeni açtığım bir sitede yayınlarsam o çeviri ne kadar insana ulaşabilir ki. Bu davranışı burda kaç tane dizi sever yapabilir. Birileri illegal yoldan biraz daha fazla para kazanmak için internetin paylaşım kültürüne verdikleri zararı desteklersek kaybeden biz izleyiciler oluruz.

Avatar fotoğrafıaytackara | 31 Aralık 2016 02:19

Bu iş öyle yürümüyor maalesef.

Bencillik olduğuna katılıyorum ama itiraz da edemiyorum. İşin (?) doğasında var bu. Hiçbir dizi sitesi altyazı sitelerinden altyazı almaktan kolayca vazgeçmez. Sitesinde daha fazla insanı çekecek zengin içerik olsun ister.

Sonuçta malum yerleri kullanmayan, Divxplanet’in neresi olduğundan haberi bile olmayan bir sürü insan da var. Oradaki altyazıları aslında o sitenin yayınladığını düşünen bir sürü insana denk gelmiştim zamanında, yeni yeni bilinçlendiler denebilir.

Kaybedenin bizim olup olmaması da siteleri geçtim insanların bile pek derdi değil. Aldıkları trafik sağlam oldukça sitelerin dert edineceklerini, olayın etiğine takılacaklarını zannetmiyorum. Takılsalar şimdiye takılırlardı.

İngilizce bilmeyen, malum yerleri kullanmaktan anlamamayı geçtim kolaya kaçıp uğraşmak istemeyen bir sürü insan var ülkede. Böyle insanlar oldukça bu işin piyasası da olacak. Dizi sitelerinin varlığını etiğe falan takılmadan destekleyen sayısı, varlığına karşı çıkandan gerçek bu ki çok daha fazla. O özel altyazılar da kendilerince bir teminat.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 31 Aralık 2016 02:23

@aytackara @meorman Bu yazışmayı bi tur daha döndürecekseniz özele çekseniz olur mu? Dallanıp budaklanıyor ve malum konulara kayılıp duruyor kapansın diye gözünün içine bakarken… :(

Avatar fotoğrafıpirate | 31 Aralık 2016 02:31

Evet, adreslerinin sonunda artık klasikleşen küçük değişikliklere gidip dönmüş malum sitelerin en popülerlerinden ikisi. :)

Avatar fotoğrafıdkamoy | 31 Aralık 2016 02:38

30 Aralık 2016 17:49’dan sonra bu konuda dönen tüm geyikleri silebilir miyiz? Nasıl olsa herkes dökü eteklerindekini.
(Yukarıda yorumu olanlar sebebini tartışmayıp kabul edip etmediğini yazarsa ona göre editörler harekete geçer.)

Avatar fotoğrafıaytackara | 31 Aralık 2016 10:00

Kabul

Avatar fotoğrafıabidin77 | 31 Aralık 2016 13:06

1 mayıs 2017

C0_sbxrWEAA72Ij.jpg
o0VOqb.png

https://www.btk.gov.tr/File/?path=ROOT%2f1%2fDocuments%2fKurul+Karar%C4%B1%2f(518)_(10)+Adil+Kullan%C4%B1m+Noktas%C4%B1.pdf

Avatar fotoğrafınecdetcem7 | 31 Aralık 2016 13:09

Mayıs’dan sonra gece 2-8 arası takılırız bari :sunglasses:

Avatar fotoğrafıozgun14 | 31 Aralık 2016 13:23

bu 2-8 olayı çok güzel olacak. benle birlikte uyuyan bilgisayarım biraz uykusuz kalacak ama yapcak bir şey yok. :D

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 31 Aralık 2016 13:30

6 aylık zaten. 2018 başında akn tamamen kalkıyor.

Avatar fotoğrafıabidin77 | 31 Aralık 2016 13:36

@itsmypurgatory: 2018’in başı değil de sonunda kalkıyor.

Avatar fotoğrafıozgun14 | 31 Aralık 2016 14:01

bence o iş sonradan yalan olur. milletin gazını almak için hem uzak hem yakın bir tarih verip 2 8 olayı ile de susturacaklar. tamamen kaldırma yalan olur. ab ye giriyoruz’a ne kadar inandıysam buna da o kadar inandım.

Avatar fotoğrafımeorman | 31 Aralık 2016 14:50

2-8 olayını çoğu kişi sallamaz ki. Kota aşımında indirilecek hızın artması benim için çok iyi ama çoğu kişi fiber kullanmadığından onun yararını da göremeyecek. (Benim olay da şöyle. Fiberi ilk aldığımda 50Mbiti görüyordum. Çok net hatırlıyorum o aralar aldığım 70 gblık Gta5i saniyede 5 mbla indirince baya sevinmiştim. Kotanın yarısı gitmişti ama olsun. Sonradan bizim civarda fiber kullanan sayısı artınca hız düşmeye başladı. Bi de üstüne ben repeater kullanmak zorunda kalınca hızım 20-25 Mbitlere kadar düştü. Şimdi kotanı aşınca hızını 16 Mbite düşürcez diyorlar. Çok da tın. :) )

Bu işlerde ben biraz da toplumun istemesinin ya da umursamasının etkili olduğuna inanıyorum. Sonuçta bu değişiklikleri yapacak insanlar toplumun bir nevi özeti. Şimdiden ülkemizde online izleme platformlarının yükseldiğini düşünürsek 2 seneye milletin sesinin kota konusunda daha fazla çıkmaya başlayacağını ön görebiliriz. O yüzden dediklerini yapacakları konusunda inancım var. Büyük ihtimal servis sağlayıcılarla anlaşma yapılrken servis sağlayıcıları, alt yapıyı geliştirmek için bize süre lazım bahanesiyle 2 seneyi kapmışlar. Karşı taraf da peki ama bu 2 sene içinde iyileştirme yapın o zaman demiş. Servis sağlayıcıları da kullanıcıların çoğunu kapsamayacak şekilde bi şeyler yapmışlar. Ama bu 2 sene için yapılan değişikler bize illa ki yarayacak, orası güzel.

Sonradan ek: Yorumu kullanıcıların çoğunun 8 mbitlik internet kullandığını varsayarak yazdım. Yoksa şu andaki durumu tam olarak bilmiyorum.

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 31 Aralık 2016 15:06

Pardon sabah sabah başka yerimle okumuşum. :D

Avatar fotoğrafıoktay_1907 | 02 Ocak 2017 19:27


https://twitter.com/itsmypurgatory2/status/815940928095551490
:joy: :joy:

Avatar fotoğrafıokakacukaka | 02 Ocak 2017 20:41

Kablolu reytinglerini geçtiğimiz ayın başında bir süreliğine Necdetcem’e devretmiştim. Kendisi sağolsun beni kırmayıp aldı reytingleri. Benim okuldaki durumlar hala düzelmedi. Değil reyting yazısı yazmak 2 aydır bir bölüm bile dizi izlemedim. Tamamen bıraktım dizi izlemeyi artık. Neyse konuyu uzatmayayım eğer almak isteyen varsa kablolu reytinglerini alıp devam ettirebilir ben bırakıyorum :(

Avatar fotoğrafıhsparks | 02 Ocak 2017 21:10

Müzikal sevenler La La Land’i kesinlikle kaçırmasınlar bana göre. Tek kelimeyle bayıldım ben. Üşenmesem birkaç kere daha gideceğim sinemada.

Siyah Giyen Adam | 02 Ocak 2017 21:45

La La Land’ i bugün izledim. Bence benim gibi müzikal sevmeyenler de kaçırmasın. Müzikal sahneler çok yerinde ve kararında olmuş.
Bu arada filmin girişini de ayrı bi’ beğendim.

Avatar fotoğrafırpdi | 02 Ocak 2017 22:14

Acı çektiriyorsunuz bana. :sob: Çünkü screenerlar düşmedi. Canım şehrimin üç sineması da getirmedi. Çünkü onların sinema anlayışı özcan deniz’in, murat boz’un filmleri. Çünkü Türkiye’de İstanbul’da yaşamıyorsan sinefil olamazsın. :rage: :sob:

Avatar fotoğrafıaytackara | 02 Ocak 2017 22:15

Sinefillik konusunda katılıyorum. Ankara’da bile can çekişen gerekiyor bazen.

Avatar fotoğrafıdkamoy | 02 Ocak 2017 22:23

@okakacukaka Geçmiş olsun :(

Avatar fotoğrafıdesperate houseboy | 02 Ocak 2017 22:26

Ben Sinemia kartımın gelmesini bekliyorum; muhtemelen Cuma gidicem… de şu Sinemia kartı kullanan var mı? Başvurup almış bulundum ve Ekşi’de çok fazla olumsuz yorum okuyunca bi moralim bozuldu. :slight_frown: Sorun çıkmaz inşallah.

Avatar fotoğrafırpdi | 02 Ocak 2017 22:27

City of Stars’ı dinleyip kendimizi oyalamaya devam. :cry: Screenerlar düşecek diyorlar. ABD vizyon tarihlerinden sonra hepten (bu hafta içinde) ama bilemiyorum. Hiç inanasım yok. :(

Avatar fotoğrafıhsparks | 02 Ocak 2017 22:27

@rpdi: Doğru valla. Ne diyeyim bilemedim :(

Avatar fotoğrafıhsparks | 02 Ocak 2017 22:28

@desperate houseboy: Ben kullanıyorum ve bayağı da memnunum. Filmlerden önce uygulama üzerinden check-in yaptığın sürece bir sorun çıkmaz.

Avatar fotoğrafırpdi | 02 Ocak 2017 22:30

@hsparks: Alıştım artık. Screenerlar düşse bu kadar sinir küpü olmazdım ama bu sene bir de bu çıktı. :( 1-2 sene içinde İstanbul’a yerleşip kısmen kurtulacağım bu çileden umarım. :(

Avatar fotoğrafıaytackara | 02 Ocak 2017 22:33

La La Land’e ben de Çarşamba gitmeyi planlıyorum. Hatta nasıl olduysa iki arkadaşımla gideceğim güya plan bozulmazsa.

Avatar fotoğrafıdesperate houseboy | 02 Ocak 2017 22:40

@hsparks: Kodun geç gelmesi veya o an kartın çalışmamasıyla ilgili bir sürü kişi yazınca bi “tüh” dedim açıkcası. Tersini yazan da çok gerçi senin gibi. 6 ay bir sorun çıkmaz inşallah bakalım :) Öyle olursa yazı atlatıp devam ederim.

Avatar fotoğrafıunfortr | 02 Ocak 2017 22:45

@desperate houseboy: Arada ufak problemler çıkabiliyor ama canlı destek hatları çok iyi. Uygulama üzerinden yazılan mesaja anında cevap yazıp problemi çözüyorlar. Sıkıntı yaşamazsın.

Avatar fotoğrafıhsparks | 02 Ocak 2017 22:49

@rpdi: Screenerları ben de merakla bekliyorum. Manchester by the Sea, Moonlight, 20th Century Women ve Jackie için şu an İstanbul’da da belli bir vizyon tarihi yok mesela. Düşse de keyifle izlesem hepsini.

@desperate houseboy: Ben genelde Cinemaximum’u kullanıyorum sinemaya gitmek için ve onda da her seferinde davetiye kodu veriyor bana. Yani kartı hiç kullanmıyorum neredeyse. Nadiren de olsa başka sinema salonlarına gidip karttan ödeme yaptığımda da henüz bir sorun yaşamadım. Umarım sen de memnun kalırsın benim gibi :)

Avatar fotoğrafırpdi | 02 Ocak 2017 23:01

Manchester bu the Sea’nin gösterimi oldu, izleyenler var (hatta biri de unfortr) Adı limitli ön gösterim falan oluyor sanırım.

Moonlight şubatta, oscar’dan önce bir festivalde varmış. Diğerlerinin yok benim de duyduklarım kadarıyla. ;)

Avatar fotoğrafıhsparks | 02 Ocak 2017 23:17

@rpdi: Hadi ya, ben kaçırmışım desene o gösterimleri :( Bu arada Manchester by the Sea, 3 Şubat’ta normal bir şekilde vizyona giriyormuş. Biraz kurcalayınca buldum. Moonlight da if’e geliyordur o zaman. O sırada başka festival yok diye biliyorum çünkü.

Avatar fotoğrafıdesperate houseboy | 02 Ocak 2017 23:20

“Jackie” 20 Ocak‘ta.

Avatar fotoğrafıunfortr | 02 Ocak 2017 23:24

Ben Randevu İstanbul festivalinde izlemiştim. Fazla reklamı yapılmayan bir festival olduğu için bilinmemesi normal. Gerçi çoğu filmi boş salonlarda izlemişken onunkinde boş koltuk yoktu neredeyse.

Avatar fotoğrafıhsparks | 02 Ocak 2017 23:27

@desperate houseboy: Başka Sinema mı almış Jackie’yi? İyi bari, sevindim. Ekran biraz küçük olsa da idare edeceğiz artık :grimacing:

@unfortr: Hiç duymamıştım gerçekten. İyi oldu öğrendiğim. Teşekkür :)

Avatar fotoğrafıaytackara | 02 Ocak 2017 23:52

Fences geldi, belki lazım olur.

Avatar fotoğrafırpdi | 03 Ocak 2017 00:03

OOOOOO hem de bu sefer sahiden screener!!! :D BAŞLADIK!!!! :D YİHHHHUUUU!!

Avatar fotoğrafımeorman | 03 Ocak 2017 00:33

Az önce La la landden geldim, tam da burda muhabbeti geçmiş. :smile:
Filmi çok sevdim. Ödül törenlerinde şu anda favori filmim. Bakalım diğer 2 rakibi nasıl çıkacak. Manchester by the seayi çok merak ediyorum.

Avatar fotoğrafıabidin77 | 03 Ocak 2017 21:36

TCA Press Tour – Winter 2017

Thursday, Jan. 5 – DirecTV afternoon panels and cocktail reception with talent
Friday, Jan. 6 – Set visits (tentatively planned: “Superstore,” “The Good Place,” “Carpool Karaoke,” “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.,” “The Carmichael Show” table read, “Speechless”)
Saturday, Jan. 7 – Hulu and Hulu All-Stars party from all their series
Sunday, Jan. 8 – The CW and Golden Globes
Monday, Jan. 9 – CBS/Showtime
Tuesday, Jan. 10 – Disney/ABC
Wednesday, Jan. 11 – Fox
Thursday, Jan. 12 – FX
Friday, Jan. 13 – CTAM
Saturday, Jan. 14 – CTAM
Sunday, Jan. 15 – PBS
Monday, Jan. 16 – PBS
Tuesday, Jan. 17 – NBC Universal Cable
Wednesday, Jan. 18 – NBC

Kaynak

Avatar fotoğrafıitsmypurgatory | 03 Ocak 2017 23:23

bize ne gelir

Avatar fotoğrafıaytackara | 04 Ocak 2017 20:05

Bugün La La Land’i izleyebildim. Gayet güzeldi, bazı yerleri :heart_eyes: şeklinde izledim hatta. Belki müzikali sevmeyene bile sevdirebilir. O sonu yazana da sevgiler.

Filmden önce de Jackie ve Manchester by the Sea fragmanlarını gösterdiler. Ben hiç Manchester by the Sea fragmanı izlememiştim, iyi olduğunu zaten biliyordum ama benim gözüme de çok iyi göründü. Bugün de Başka Sinema’da olacağını öğrendim.

Avatar fotoğrafırpdi | 04 Ocak 2017 20:32

@purga: Fragman, onay haberi, oyuncu haberi… Her şey gelebilir.

Avatar fotoğrafıabidin77 | 04 Ocak 2017 21:15

@itsmypurgatory bize ne gelir derken anlamamıştım. Kafa iyice durdu bu günlerde.

Avatar fotoğrafıaytackara | 05 Ocak 2017 11:30

Böyle bir şey gördüm.

Rtük'ten gelen yeni düzenlemeye göre artık küfürler sadece bip'lenmiycek, küfredenin ağzı da blurlanacak. Evet yanlış duymadınız, ağzı.

— noamisa (@noaanim) January 4, 2017

Avatar fotoğrafıgomen | 05 Ocak 2017 13:02

Artık tor. dünyasınada büyük baskı yapılmaya başlanmış Sebebi belli tabi ki

Avatar fotoğrafıabidin77 | 05 Ocak 2017 13:21

Sonraki tweet daha eğlenceli bence :)

Avatar fotoğrafıaytackara | 05 Ocak 2017 13:23

Onu da koyasım vardı aslında da abartmayayım dedim :)

‹ Önceki Yorumlar 1 … 122 123 124 125 126 … 217 Sonraki Yorumlar ›

Yorum yapabilmek için giriş yapmış olmalısınız.

Tüm diziler

girişkayıt

Kim ne demiş ayol?

  • Invincible - Tanıt...
    72
  • Netflix'ten Assass...
    6
  • 2026 Sezonu İlkbah...
    61
  • Netflix dizisi The...
    10
  • Nicole Kidman'ın b...
    10
  • Shrinking - Tanıtı...
    38
  • Ethan Hawke dramas...
    11
  • Scream || Tanıtım
    190
  • MGM+ dizisi Robin ...
    6
  • Disney+'ın yeni ye...
    10
devamı
İzlemediğiniz 5673 yeni video var
  • Bildiri Gönder
  • Yeni bildiri gönderin
  • Yazarken nelere dikkat etmeli?
  • Yazı nasıl yazılır?
  • Önemli Başlıklar
  • Ayrıntılı Yazılar
  • Televizyon Sözlüğü
  • Yazarlara Öneriler
  • ABD’de Yayın Akışı
  • 2026 İlkbahar-Yaz Takvimi
  • Reytingler
  • ABD Kablolu Kanal Dizilerinde İptal/Devam Durumları
  • ABD Ulusal Kanallarında İptal/Devam Durumları
  • 2025-2026 Yenileri
  • Yeni Dizi Projeleri
  • Netflix Dizileri/Projeleri
  • Çok Tutulan Yazılar
  • Oylama
  • Bildiri Önerileri
  • Reytingler Hk. Sık Sorulan Sorular
  • Gelecek Program
  • Teknik Abiler

RSS

  • Yazılar için RSS
  • Yorumlar için RSS
  • Kısa haber için RSS
Aşağı İn Yukarı Çık

©  22dakika Altyapısı: Pilli (2006 - 2012), Özgür Yazılım A.Ş. (2013 - )