-
Jason Bateman, David Harbour ve Linda Cardellini dizisi DTF ST. LOUIS 1 Mart'ta HBO'da başlıyor.
-
BBC Two komedisi Small Prophets 9 Şubat'ta başlıyor.
-
19-25 Ocak 2026 Reyting Durumları / Yorumları
-
Senaristler Birliği Ödülleri’nde (WGA Awards) 2026’nın adayları belli oldu!
-
Netflix'teki 5 dizi için yolun sonu gözüktü
-
CBS'ten 8 diziye yeni sezon onayı geldi
-
12-18 Ocak 2026 Reyting Durumları / Yorumları
-
Netflix dizisi Blind Sherlock 23 Ocak'ta geliyor.
-
HBO Max Türkiye'den yeni dizi geliyor: Mira
-
Anne Hathaway, Fear Not adlı Paramount+ dizisinin başrolüne geldi.
-
Dakota Fanning, Apple TV'nin gerilim dizisinin başrolüne geldi.
-
Kevin Costner ve Morgan Freeman yapımı The Gray House 26 Şubat'ta geliyor.
-
5-11 Ocak 2026 Reyting Durumları / Yorumları
-
Ryan Hurst, Amazon'un God of War dizisinde Kratos'u canlandıracak.
-
Sky, The Girl With the Dragon Tattoo dizisine onay verdi.
-
HBO, Euphoria'nın 3. sezon fragmanını yayınlandı.
-
Kaley Cuoco ve Sam Claflin dizisi Vanished 1 Şubat'ta başlıyor.
-
10 diziye onay: Black Mirror, The Pitt, Emily in Paris, The Lowdown, Mayor of Kingstown...
-
Netflix dizisi Finding Her Edge 22 Ocak'ta geliyor.
-
Wonder Project draması It’s Not Like That 25 Ocak'ta başlıyor.
28 Mart 2016 Pazartesi Kablolu Kanallar Reyting Durumları / Yorumları

- Better Call Saul (AMC): 0.78 izlenme oranı tutturup 2.031 milyon izleyiciyi ekran başına çekmiş. Son bölümüne göre 0.09 izlenme oranı ve 74 binlik izleyici kaybı yaşamış. 3. sezon onayı mevcut.
- Hit the Floor (VH1): 0.64 izlenme oranı tutturup 1.211 milyon kişiyi ekran başına çekmiş. Geçen haftaya göre 0.02 izlenme oranı ve 109 binlik izleyici kaybı var. Rahatlıkla onay alacaktır.
- Bates Motel (A&E): 0.57 izlenme oranı tutturup 1.515 milyon kişiyi ekran karşısına toplamış. Son bölümüne göre 0.03 izlenme oranı kaybetmesine rağmen 54 binlik izleyici artışı yaşamış. 5. sezonunun sonunda final yapacak.
- American Dad! (TBS): 0.56 izlenme oranı tutturup 1.076 milyon izleyiciyi ekran başına toplamış. Son bölümüne göre 0.04 izlenme oranı ve 118 binlik izleyici artışı yaşamış. 13. sezon onayı mevcut.
- The Fosters (Freeform): 0.30 izlenme oranı tutturup 778 bin izleyiciyi ekran karşısına çekerek sezon finalini gerçekleştirdi. Geçen haftaya oranla 0.01 izlenme oranı ve 22 binlik izleyici kaybı yaşamış. 4. sezon onayı mevcut.
- Angie Tribeca (TBS): 0.30 izlenme oranı tutturup 646 bin kişiyi ekran karşısına toplamış. Geçen haftaya göre 0.06 izlenme oranı ve 110 binlik izleyici artışı var. 2. sezon onayı mevcut.
- The Magicians (SyFy): 0.28 izlenme oranı tutturup 723 bin kişiyi ekran başına çekmiş. Son bölümüne göre 0.04 izlenme oranı ve 55 binlik izleyici düşüşü yaşamış. 2. sezon onayı mevcut.
- Recovery Road (Freeform): 0.20 izlenme oranı tutturup 462 bin kişiyi ekran başına çekerek birinci sezonunu tamamlamış. Geçen haftaya göre izlenme oranı değişmezken 29 binlik izleyici kaybı yaşamış. Onay alabilme ihtimali biraz düşük. Herhalde ilk ve tek sezonuydu bu.
- Damien (A&E): 0.17 izlenme oranı tutturup 479 bin kişiyi ekran karşısına toplamış. Son bölümüne göre 0.03 izlenme oranı ve 36 binlik izleyici kaybı yaşamış. Mum gibi, sıcakta kalmış buz gibi erimeye devam ediyor güzelim dizinin reytingleri. Artık ikinci sezon onayı alabileceğinden hiç ümitli değilim. Gittiği yere kadar izlemeye devam

- Bitten (SyFy): 0.07 izlenme oranı tutturup 239 bin kişiyi ekran başına çekmiş. Geçen haftaya göre 0.01 izlenme oranı ve 100 bin kişilik izleyici kaybı var. Sezon sonunda final yapacak.
Bu yazıyı kimler tutmuş?
Bu Yazıyı Tutanlar


yorumlar
Eline sağlık @okakacukaka
The Fosters’ın bu haftaki bölümü sezon finaliydi bu arada.
@pirate: Sağol ekliyorum hemen
ben damien’e ara vereyim iyisi mi… iptal olcak bişeyi izlemenin bi anlamı yok
şahsen ben zevkle izliyorum diziyi ama durum vahim görünüyor
ben damien’in nereye doğru ilerleyeceğine fikir yürütemiyordum. ama bu gidişle o spoiler içine yazdığın dönemi göremeyecek dizi üzüldüm. bir nevi hannibal gibi hissettim şimdi. (
Ya hani bir sezonluk onay verip bu sizin final sezonunuz olacak deseler, dizide ona göre bir final yapsa çok hoş olur ama yapmazlar işte. 0.30 ile başladı 0.17’e indi 4. bölümde. Daha 6 bölüm var. Kimbilir ne kadar düşecek daha
Bates Motel’de Norman’ın zaman içinde psikopata bağlaması gibi. Tabii ikinci sezon muallak ama Damien onunla birlikte daha evil olur diye düşünerek izliyorum ben şimdilik.
ne güzel olur ya dediğiniz gibi olsa. zaten diğeri bitiyor onun yerine al bunu işte. ama diğerinde uzun bir süre sabrettik izleyici bunda o kadar sabretmeyecek sanırım.
ama ben o değişimi görmek istiyorum her ne kadar şuan yakıştıramıyor olsam da