xhymaY9m
Merhaba, sitemizde  animeseverler ve animeye meraklı olanlar için yepyeni bir köşe başlatmaya karar verdik. Her sezon yeni animeleri kısa kısa görebileceğiniz yazılarla karşınızda olacağım. Ama önce geçtiğimiz yaz hangi animeler varmış bir görelim isterseniz. Karşınızda yaz sezonu animeleri!

YENİLER

Snow White with the Red Hair

Türler: Dram, Fantastik, Tarihi, Romantik, Shoujo

Bölüm Sayısı: 12

Konusu: Ülkenin prensi, şifacı Shirayuki’ye evlenme teklif eder. Prensin ısrarlarına dayanamayan Shirayuki, tek tanıdığı olan komşu ülkenin prensi Zen’in yanına kaçar ve genç adamın saygısını kazanmak için sarayında doktorunun yardımcısı olarak işe başlar.

https://www.youtube.com/watch?v=srPER56IQjY


 

Aoharu x Kikanjuu

 

Türler: Komedi, Aksiyon, Shounen

Bölüm sayısı: 12

Konusu: Hotaru yeni bir eve taşındığı sırada evin yakınlarında gizemli bir adam durmaktadır. Hotaru adamın yanına gider ve adamın yan apartmanda oturduğunu öğrenir. Bir sonraki gün Hotaru’nun en yakın arkadaşı Kanae ev sahibinin onu kandırıp parasını aldığını söyler. Hotaru ev sahibiyle yüzleşmeye gider ve ev sahibinin Hotaru’nun komşusu Masamune’den başkası olmadığını görür.

http://www.dailymotion.com/video/x2vjpyx_aoharu-x-kikanjuu-pv_tv


 

Chaos Dragon: Sekiryuu Sen’eki

Türler: Aksiyon, Fantastik, Doğaüstü

Bölüm Sayısı: 12

Konusu: Hikaye 3015 Huanli(Büyüleyici Yıl)’de geçer. Birbirlerini ele geçirmeye çalışan iki ülke, Donatia ve Kouran, dünyayı yaptıkları sürekli savaştan dolayı yıkımın eşiğine getirmişlerdir. Çekişmenin ortasında ise bağımsızlığını yitirmiş bir ada ülkesi olan Nil Kamui vardır. Nil Kamui’nin koruyucu tanrısı Kızıl Ejderha kontrolden çıkar. Bu ada ülkesi bağımsızlığını tekrar kazanabilecek midir?


 

Charlotte

hOSODAL

Türler: Okul, Süper Güçler

Bölüm Sayısı: 13

Konusu: Hikaye ergenlik dönemindeki kızların ve erkeklerin küçük bir kısmında ortaya çıkan özel yetenekleri konu alıyor. Yuu Otosaka yeteneklerini başkalarına belli etmeden kullanır ve sıradan, kısmen normal bir hayat sürer. Birden önünde Nao Tomori adlı bir kız belirir. Bu buluşmanın sonucunda özel güç kullananların kaderi ortaya çıkacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=RQpOIrg_uvA


 

Dragon Ball Super

dragon-ball-super-chou-goku-vegeta-series

Türler: Aksiyon, Macera, Komedi, Dövüş Sanatları, Shounen, Süper Güçler

Bölüm Sayısı: 100

Konusu: 18 yıl sonra geri dönen animede, Goku’nun Majin Buu ile olan savaşının sonrasında dünya barışını sağlamaya çalışmasını izleyeceğiz.


 

Gakkou Gurashi!

Türler: Gizem, Korku, Okul, Slice of Life, Doğaüstü, Seinen

Bölüm Sayısı: 12

Konusu: Hikaye, zombi saldırısına uğrayan Yuki, Rumi, Ruri ve Megu’nun okuldaki yaşam mücadelesini konu alır.


 

Gangsta

1432838938

Türler: Aksiyon, Dram, Seinen

Bölüm Sayısı: 12

Konusu: Yozlaşmış Ergastulum şehrinde kimsenin pek dokunmayacağı işleri yapan Handymen, ünlü bir mafya ailesinin bölgesindeki bir çeteyi indirmekle görevlendirilir. Fakat basit bir iş gibi gözüken bu olayın altından daha fazlası çıkacaktır.