Pilot* bölüm derken..?

2011-2012 sezonunun ilk yarısını solladık malumunuz ve yine yılın o zamanı geldi. Birçok Amerikan kanalı, yeni dizi denemeleri için siparişlerini hızlandırdı.Geçen yıllarda yaptığımız gibi, ara ara haberleri gelen bu yeni olası diziler neler üzerineymiş bir toparlayıp bakalım istedik.Bunların şimdilik sadece proje aşamasında olduklarını hatırlatarak, buyurun 2012-2013’ün olası yeni diziler listesine diyoruz.


* “pilot” kelimesi her ne kadar dilimizde başka bir anlama geliyor olsa da dizi alemi ingilizcesinde “bir dizinin deneme bölümü, ilk bölümü” anlamında kullanılıyor ve bizler de zaman zaman “deneme bölümü” demeye üşenip yanlış da olsa direkt ingilizcesini kullanmayı tercih ediveriyoruz.Yine de siz siz olun ve “pilot” yerine “deneme bölümü” demeyi ihmal etmeyin. ;)

Komediler
AMERICAN JUDY Bir şehir kadınının, evlenip banliyöye taşındıktan sonra üvey evlatları, kayınvalidesi ve şerif olan eşinin eski karısı ile başbaşa kalarak sudan çıkmış balığa dönmesi üzerine.
COUNTER CULTURE Teksas’ta klasik bir Amerikan lokantası (diner) işleten 3 kızkardeşin, çocuklarıyla birlikte bu işi yürütmenin zorluklarıyla savaşması üzerine bir komedi
HOW TO LIVE
WITH YOUR PARENTS
(FOR THE REST
OF YOUR LIFE)

+
Polly isimli boşanmış, çocuklu bir kadının, sınır tanımayan anne-babasının yanına taşınması ile başlıyor.
MALIBU COUNTRY
+
Kendisini aldatmış olan ve paraları suyunu çeken rock yıldızı kocasından ayrılıp, elinde kalan tek malvarlığı olan Malibu’daki küçük eve taşınan 3 çocuklu bir kadın üzerine. Kahramanımızın kendisinin de bir country şarkıcısı olduğunu ekleyelim.
THE MANZANIS Dikkafalı bir eş/annenin ailesiyle birlikte uzaklarda bir golf klübü şehrine taşınmasıyla başlıyor
ONLY FOOLS AND HORSES Aynı isimli İngiliz komedisinin uyarlaması. Hayat okulunda büyümüş iki erkek kardeşin pek güvenilmez mallar satarak milyoner olma peşinde koşturmaları üzerine.
PRAIRIE DOGS Dünyanın en kıyak şirketlerinden birinde sıradan bir çalışan olan kahramınımız Neil, kimlik hırsızlığına kurban gider ve böylece karizmatik bir dolandırıcı ile tanışır. Hayatı bundan sonra değişecektir.
THE NEIGHBORS
DOWN TO EARTH
İsimsiz
DAN FOGELMAN
Projesi

+
Normal bir ailenin bir siteye taşınması ve buranın sakinlerinin uzaylı olduğunu farketmeleri ile başlıyor
AWESOMETOWN
İsimsiz
ADAM SZTYKIEL
Projesi
20. yüzyıl ilişkilerini hicvetmeyi planlayan bir komedi. 24 yaşındaki bir grup adam yeni bir şehre taşınır. İçlerinden biri 2.000 mil uzaktaki sevgilisi ile ilişkisini uzaktan da olsa devam ettirmeye niyetlidir.
THE SMART ONE Zeki ve başarılı bir kadının, daha az akılı ama daha popüler olan kızkardeşi için çalışmaya başlamasından çıkıyor hikaye. Üstelik, sözkonusu kızkardeş eski bir güzellik kraliçesi, hava durumu sunucusu ve şu anda da büyük bir şehrin belediye başkanı.
THE UNPROFESSIONAL
İsimsiz
KARI LIZER
Projesi
Güçlü bir yönetici olan bir kadın, kendini birdenbire 3 ergen çocuğu olan bir ev kadını olarak bulur ve bu konuda ne yapacağına dair en ufak bir fikri yoktur.
FAMILY TOOLS
RED VAN MAN

+
Aynı isimli ingiliz komedisinin uyarlaması. Bir adamın rüyalarını bir kenara bırakarak, babasından kalan işini devralması üzerine.
THE FAMILY TRAP
İsimsiz
MANDY MOORE
Projesi
Yeni evli bir çiftin gözünden, doğduğumuzda sahip olduğumuz ailemiz ile kendimizin kurduğu aile arasındaki doğal anlaşmazlıklar üzerine
Dramalar
666 PARK AVE.
+
Gabriella Pierce’ın kitap serisinden uyarlama. New York’ta eski bir apartmanın yöneticisi olan genç bir çift, Şeytan ile anlaşma yapmış olan ev sakinleri ile muhattap olurlar.
AMERICANA Moda dünyasındaki efsanevi bir ailenin hikayesini anlatacak olan ir pembe dizi.
DARK HORSE
ANTICHRIST
Genç bir astrofizik öğrencisi, geleceğinin bilimde değil cennet ile cehennem arasında bir yerde olduğunu öğrenir.
BEAUTY & THE BEAST Aynı isimli masalın televizyona aktarılacağı bu fantastik dramaya, Once Upon A Time‘ın başarısı ilham vermiş olsa gerek.
DEVIOUS MAIDS “The Disorderly Maids Of The Neighborhood” isimli Meksika dizisisine hafiften dayanıyor. Beverly Hills’te hizmetçilik yapan 4 Latin kadının hayatının etrafında dönen bu pembe dizinin yapımcısı Marc Cherry. Dolayısıyla, ister istemez “Yeni bir Desperate Housewives mı geliyor?” dedirtiyor.
THE GILDED LILLYS 1895’te geçen dizi, New York’un ilk lüks oteline sahip olan aile, otelin çalışanları ve otelden geçen müşterileri ele alacak.
GOTHAM Kadın bir polisin, çözülemez bir dava peşindeyken New York’ta büyülü bir dünya keşfetmesi ile işler değişiyor.
LAST RESORT
+
Yakın gelecekte geçen bir korku dizisi.
Bir Amerikan nükleer denizaltısı mürettebatı nükleer füze atmayı reddettikten sonra av olan bir denizaltına dönüşür.
MISTRESSES+ Arkadaş olan 4 kadının hayatları ve yasadışı, karmaşık ilişkileri üzerine
NASHVILLE
+
Genç bir sanatçının yükselişini ele alarak, country müzik dünyasının perde arkasına değinecek olan bir pembe dizi.
RED WIDOW
THE LIFE
PENOZA

+
Aynı isimli Hollanda dizisinin uyarlaması. Bir suikasta kurban giden bir suçlunun karısı etrafında dönecek. Kahramanımız, ailesini korumak için ölen kocasının suç ağındaki görevini devralmak zorunda kalacak.
SCRUPLES 1978 yılının (1980’de mini dizisi de çekilen) romanının en yeni uyarlaması. Bir Beverly Hills butiğindeki şaşırtıcı derecedeki lüks ile butik çalışanlarının hayatı üzerine. Yapımcı ve yönetmen koltuğunda Natalie Portman‘ı da gördüğümüz bir dizi.
ZERO HOUR
+
Bir adamın, 20 yıl boyunca bir derginin editörlüğünü yaptıktan sonra, kaderin oyunu sonucu, insanlık tarihinin en zorlu komplolarından birinin içine çekilmesi üzerine.
________________________
Komediler
FRIEND ME
+
Groupon’da çalışmak için Indiana’dan Los Angeles’a taşınan 20’li yaşlarda iki adamın üzerine bir komedi
MY IDIOTIC TWENTIES Kız arkadaşı tarafından kalbi kırılan ve fakat kızınkiyle yanyana olan küçük çalışma ortamında çalışmaya devam etmesi gereken bir adam üzerine
OH FUCK, IT’S YOU Adı çıkmış bir kazanovanın, önemli bir sağlık sorununun ardından hayatının aşkının aslında 15 yıllık iş arkadaşı ve en yakın arkadaşı olduğunu farketmesi ile başlıyor.
PARTNERS
+
Ömür boyu dost olan iki adamın (biri eşcinsel, diğeri heteroseksüel) aralarındaki ilişkinin, birbirlerinin duygusal birlikteliklerine burun sokacak kadar ilerlemiş halinden doğan bir komedi.
SUPER FUN NIGHT Yapımcılarından birinin Conan O’Brien olduğu bir komedi. 3 inek hatun, her cuma süper felekten bir gece çalmaya, eğlenmeye çalışıyorlar.
İsimsiz
CK & FERESTEN
Projesi
Louis C.K. ile Spike Feresten‘den gelen bir komedi. Mali açıdan zor zamanlarda yaratıcı hayallerini gerçeğe dönüştürmenin peşindeki genç bir arkadaş grubuna odaklanacak.
İsimsiz
MCCARTHY & FALCONE
Projesi
37 yaşında bekar bir adamın, emlak işinde bütün varlığını kaybettikten sonra kendini anne babasıyla birlikte büyüdüğü evde yaşar bulmasından sonra yaşananlar
OVER AND OUT
İsimsiz
MARTIN LAWRENCE
Projesi
2 ergen babası, dul bir adamın inşaat sektöründeki işini kaybettikten sonra 46 yaşında polis akademisine girip polis olmaya karar vermesinden sonra gelişen olaylar üzerine.
TWEAKED Santa Monica’da birbirleriyle çıkan bekar anne-babaların hayatlarına dair bir komedi
Dramalar
APPLEBAUM Evde oturup, annelik ve ev hanımlığı yapmaktan sıkılan, eski bir savcı hatunun özel dedektifliğe girişmesi ile olaylar başlıyor.
MADE IN JERSEY
BABY BIG SHOT

+
Bir Manhattan hukuk firmasında çalışan bir kadının, parlak iş arkadaşlarının arasından hayat okulunda öğrendiklerini kullanarak sivrilmeye çalışması.
ELEMENTARY
+
Sir Arthur Conan Doyle‘un pipolu özel dedektifinin (Sherlock Holmes) günümüz dünyasına uyarlanmış maceraları
GOLDEN BOY
+
Genç ve azimli bir polis memurunun, bir uyuşturucu çetesini çökerterek kahraman olunca -belki de biraz fazla hızlıca- dedektifliğe terfisi ve sonrasında gelişen olayları ele alan bir polisiye.
QUEAN Başına buyruk bir hacker kızımız, Oakland’lı bir polis dedektifi ile ortak olup davaları çözmeye girişince…
VEGAS
İsimsiz
RALPH LAMB
Projesi

+
Ralph Lamb’in gerçek hayat hikayesine dayanıyor. Kahramanımız, 1960’lı yıllarda, bir rodeo kovboyuyken, Las Vegas Şerifi olmuş biri.
TROOPER New York atlı polislerinden birine dönüşen aklı başında bir annenin etrafında gelişecek
WIDOW DETECTIVE Madalyalı bir polis dedektifinin, bir görev sırasında 3 ortağını kaybetmesinin ardından merhumların aileleri için bir eş, bir aşık ve bir baba oluşu üzerine
________________________
Dramalar
ARROW
+
DC Comics kahramanı olan Robin Hood kostümlü okçumuzun, farklı özelliklere sahip özel okları var. (Smallville’in Yeşil Ok kahramanını bilenler hatırlayacaktır.)
BEAUTY & THE BEAST
+
1987-90 yılları arasında gösterilen aynı isimli diziyi hortlatan CW kanalı, ufak bir değişiklik de yapacakmış.
THE CARRIE DIARIES
+
Sex and The City dizisine dayanan dizi, Candice Bushnell’in kitabına dayanıyor. Dizide Carrie Bradshaw’un lise yılları ele alınacak.
CULT
+
Kuzuların Sessizliği ve Yedi filmlerimtrak bu yapım, bir dizi esrarengiz ölüm ve kayıp vakasının araştırmasını ele alıyor. Frascape yaratıcısı Rockne O’Bannon‘ın kaleminden çıkmış.
EMILY OWENS, M.D.
FIRST CUT

+
İnek öğrenci günlerini geride bırakarak yetişkinlerin arasına, profesyonel dünyaya ayak atmaktan memnun yeniyetme bir doktor hanımın, trajikomik bir şekilde okul ile hastane ortamının aslında hiç de farklı olmadığını algılaması üzerine.
DAKOTA Danny Hollywood isimli İsrail dizisinin uyarlaması olacak olan bir romantik-zamanda yolculuk-müzikali.Bir belgesel film yapımcısı zamanda geri giderek 1990’lara ulaşır. Burada, gelecekteki filminin yıldızı olan rock şarkıcısıyla tanışıp ona aşık olur. Beklemediği bir anda da günümüze geri döner. Şimdi tekrar geçmişe giderek sevgilisi ile yeniden birleşmesi ve hatta onun beklenmedik ölümünü engellemesi gerekmektedir.
SHELTER J.J. Abrams ve Mark Schwahn‘dan gelecek. Amerika’nın New England bölgesindeki bir yazlığın becerikli, duygusal ve eğlenceli çalışanlarının, konaklayanları ağırlamaları sırasında gelişen olaylar ve maceraları üzerine.
THE SELECTION Nisan’da piyasaya çıkacak olan aynı isimli romanın uyarlaması, günümüzden 300 yıl sonraki gelecekte geçiyor. Fakir bir genç kadın bir piyango sonunda savaştan çıkmış, parçalanmış ülkenin kraliçesi oluveriyor.
________________________
Komediler
BEN & KATE
NED FOX IS MY MANNY

+
Bekar bir anne bebeğini büyütmeye çalışırken, kendisine yardımcı olması için amaçsız erkek kardeşi de yanına taşınır.
EL JEFE Orta halli bir ailenin 30’lu yaşlarındaki oğlu, sonunda anne ve üvey babası tarafından evden atılır. Peki soluğu nerede alır? Evlerine temizliğe gelen kadın ve ailesinin evinde, çünkü başka gidecek yeri yoktur.
THE GOODWIN GAMES
+
Babaları öldükten sonra bir araya gelen 3 kardeş üzerine bir komedi Carter Bays ile Craig Thomas‘tan geliyor.
LET IT GO Evli bir çift ile adamın en iyi arkadaşı ve kadının kız kardeşinden oluşan grubun, toplumun dile getilmeyen kurallarını eğip bükmeleri üzerine bir komedi.
LIKE FATHER Scrubs ile Cougar Town yaratıcısı Bill Lawrence‘ın yaşamına dayanan komediyi kendisi kaleme alacak ve ilk bölümünü yönetecek. Baba-oğul ilişkisi komedisi olan bu proje için Lawrence, babası ile olan ilişkisinden ilham almış.
LITTLE BROTHER Bir üvey kardeşi olduğunu ve hatta bu kardeşin eski bir suçlu olduğunu öğrenen bir adamın etrafında dönecek olan bir komedi
LIVING LOADED Partiden partiye koşan bir blogcunun, bir radyo programı sunmaya başlayınca tarzını değiştirmesi üzerine
MUST HIRE Genç ve gergin bir yöneticinin babasını işe alması ile başlıyor. Başlangıç seviyesindeki bir pozisyona gelen baba ise meğersem işleri karıştıran bir ofis palyaçosuymuş.
PRODIGY/BULLY Genç bir dahi oğlanın beynini ve kaslarını, canı ne çekerse onu elde etmek için kullanması üzerine.
REBOUNDING Nişanlısının ölümünden sonra kendine gelmeye çalışan bir adamın arkadaş çevresinden oluşan basketbol takımı yardımıyla ayağa kalkma çabası üzerine.
İsimsiz
RUSSELL BRAND
Animasyon Projesi
İngiliz komedyen Russel Brand‘in 20’li yaşlarındaki hayatına uzaktan değinen bir animasyon komedi
THE MINDY PROJECT
İsimsiz
MINDY KALING
Projesi

+
Bridget Jones tarzında bir kadın doktorun özel hayatı ile profesyonel yaşamını idare etmeye çalışması üzerine
Dramalar
THE ASSET CIA New York ofisindeki kadın bir ajanın etrafında gelişecek
GUILTY Ahlakı tartışılır olan zeki bir savunma avukatı, haksız yere dolandırıcılıktan hüküm giyince avukatlık lisansı iptal olur. Bu durum onu engellemez, yine birtakım davaları alarak alışılmadık yöntemlerle çözmeye devam eder. Asıl amacı, ona tuzak hazırlayan adamdan öç almaktır.
THE FOLLOWING
İsimsiz
KEVIN WILLIAMSON
Projesi

+
Şeytani bir seri katil, teknolojinin yardımıyla birçok kült seri katil yaratır ve FBI ajanlarımızdan biri de kendini bu durumun ortasında bulur.
İsimsiz
KARYN USHER
Projesi
Bir CIA ajanının 17 yaşında kimsesiz kızının da bir CIA ajanı olmasıyla karışan işler
THE MOB DOCTOR
İsimsiz
ROB WRIGHT
Projesi

+
Şikago mafyası için çalışan bir kadın doktor üzerine
________________________
Komediler
1600 PENN
+
Sorunlu bir ailenin, kontrol edilemez büyük oğlunun yuvaya dönmesinin ardından aileyi bir arada tutan ve en güvenilen birey haline gelmesi üzerine. Üstelik söz konusu aile Beyaz Saray’da yaşıyor.
ANIMAL PRACTICE
ANIMAL KINGDOM

+
Hayvanları seven ama sahiplerinden nefret eden, Dr. House benzeri bir veteriner üzerine bir komedi.
TABLE FOR THREE
DADDY’S GIRL
Uzak diyarlardan evine dönen genç bir kadın bir de ne görsün? Lisedeyken okulun “en acımasız kızı” olan hatunla babası çıkmaya başlamış.
GUYS WITH KIDS
DILFS

+
Yapımcıları arasında Jimmy Fallon‘ın da bulunduğu komedi. Daha kendileri büyüyememişken, çocuklarına babalık yapmaları gereken 30’larında 3 babanın etrafında gelişecek.
DOWNWARDLY MOBILE Mobil bir evde yaşayan orta halli bir ailenin etrafında dönecek bu komedide Roseanne Barr‘ı izleyeceğiz.
FRIDAY NIGHT DINNER Aynı isimli İngiliz komedisinin uyarlaması. Her cuma birlikte yemek yiyen ilginç bir musevi ailenin etrafında dönen bir komedi.
GO ON
+
Saygısız biri olmasına rağmen çekiciliğini kaybetmeyen bir spor muhabiri, bir kaybın ardından hayatına devam etmeye çalışıyor. Dahil olduğu terapi grubunda da beklemediği bir teselli buluyor.
ISABEL Orta halli, sinirli bir aile bir yandan hayatın zorlukları ile savaşırken, diğer yandan da sihirli güçleri olan kızlarını büyütmekle uğraşmaktadır.
LADY FRIENDS Çok farklı iki hayat yaşayan iki dost hatunun birinin iyi bir kocası ve ailesi varken diğerinin pek bir şeyi yok. Ama bu iki hatun birbirlerinden ayrılamaz derecede dostlar.
NEXT CALLER PLEASE
+
Uydudan yayın yapan bir radyoda geçen, bir karşı cinsler arası çekişme komedisi. Kahramanlarımızın biri maço bir erkek DJ; diğeri de onun yeni cesur, feminist ortağı hatun.
SAVE ME
+
Kadının biri bir kaza geçirdikten sonra Tanrı ile iletişim kurabildiğine inanmaya başlar. Komedimiz bu kadını merkeze koymuş.
THE NEW NORMAL
+
Ryan Murphy‘den bir komedi. 2 eşcinsel erkek ve onlara bir aile kurmalarında yardımcı olmaya çalışan bir kadından oluşan 3 kişilik aile etrafında dönecek.
İsimsiz
HILARY WINSTON
Projesi
Nişanlısı tarafından terk edilen utangaç bir kadının, iş arkadaşlarının yardımıyla kabuğundan çıkartılma ve öç alma çabası üzerine bir komedi
SUSAN 313
İsimsiz
SARAH SILVERMAN
Projesi
Ünlü komedyen Sarah Silverman’in hayatına uzaktan değinen bir komedi. Silverman dizide, çok uzun süren bir birlikteliğin ardından hayatını düzene oturtmaya çalışan bekar bir kadını canlandıracak.
THE FARM The Office‘teki Dwight karakteri üzerine kurgulanacak bir uzantı.
Dramalar
BAD GIRLS Aynı isimli uzun soluklu İngiliz dizisinin uyarlaması. Kadınlar hapishanesindeki mahkumlar ve gardiyanlar üzerine.
BEAUTIFUL PEOPLE İnsanlar ile mekanik androidlerin birlikte yaşadıkları fütüristik bir dizi. Andoridler insan gibi görünüyor olsalar da ikinci sınıf vatandaş muamelesi görmekteler.
CHICAGO FIRE
+
Şikago İtfaiyesi’nin kahraman kadın ve erkek erlerinin aksiyon ağırlıklı yaşamlarına eğilecek.
COUNTY Bir grup genç doktor, hemşire ve yöneticinin Los Angeles’ta düşük bütçeli, hareketli bir hastanedeki yaşamlarına tanık olacağımız bir tıp draması.
DO NO HARM
+
Başarılı bir beyin cerrahının çoklu kişilik bozukluğuna teslim olmama çabası
THE FRONTIER 1840’larda geçen dramada, farklı farklı insanlardan oluşan bir grubun Missouri’den Amerika’nın batıdaki keşfedilmemiş topraklarına yaptıkları yolculuk, hayalleri ve maceraları.
INFAMOUS
NOTORIOUS

+
Gösterişli bir pembe dizi olarak lanse edilen yapımda, kadın bir dedektif, gizli görevle bir cinayeti çözmek için evlerinde büyüdüğü, (annesinin evin hizmetçisi olduğu) varlıklı ailenin yanına döner. Zira evdeki en yakın arkadaşı ve ailenin mirasçılarından biri olan hatun öldürülmüştür.
MIDNIGHT SUN Timrot Ashan (Duman Yastıkları) isimli İsrail dizisinin uyarlaması. Alaska’daki bir komünden bir grubun kaybolması üzerine başlatılan polis soruşturması ve gelişen olaylar. Twin Peaks/Northern Exposure/Lost karışımı olarak lanse ediliyor.
MOCKINGBIRD LANE
THE MUNSTERS
60’ların komedisiThe Munsters’ın yeni uyarlaması Bryan Fuller‘den gelecek.
REVOLUTION
+
Eric Kripke ile JJ Abrams ortaklığından çıkan yüksek dozda aksiyon içerikli bir bilim kurgu. Dünyada her türlü enerjinin esrarengiz bir biçimde tükendiği bir kıyamet sonrası zamanda, bir grup insanın yaşam savaşı ve sevdikleri ile buluşma çabalarını ele alacak.
________________________
Komediler
40 New York’ta doğuştan arkadaş 4 kişinin pek umdukları gibi ilerlemeyen 40’lı yaşlarında hayatlarını yoluna koyma çabaları sırasında birbirilerine destek oluşları
Dramalar
THE CORRECTIONS Jonathan Franzen’in aynı isimli çok satan romanının uyarlaması. Orta Batı Amerikalı bir ailenin 3 yetişkin çocuğu, 20. yüzyılın ortalarından itibaren doğu sahillerine taşınarak kendi hayatlarını kurarlar. Ailenin anne babası bu durumla başa çıkmaya çalışmaktadır. 2000 yılına girmek üzereyken aile topluca yüzyılın son Noel gecesini geçireceklerdir.
DA BRICK Yükselişte olan bir boksörün ve ekibinin hayatı üzerine
TRUE DETECTIVE
+
Seri bir katilin peşindeyken hayatları birbirine giren iki polis dedektifinin Louisiana’da 17 yıllık avlarını izleyeceğiz. Dizi, ikinci sezonunda bambaşka bir hikaye ve kadro ile devam edeceği söylenen bir polisiye.
________________________
Dramalar
MONDAY MORNINGS
CHELSEA GENERAL

+
David E. Kelley ile CNN’in baş tıp muhabiri Dr. Sanjay Gupta‘nın yaratıcısı olduğu bir tıp dizisi. Gupta’nın Mart’ta piyasaya çıkacak olan Monday Mornings isimli kitabının uyarlaması olacak. Dizi, Chelsea General hastanesinde çalışan 5 cerrahın etrafında gelişecek.
GATEWAY 1880’lerde geçen bu western dizisi, kasabalarını kurtarmak için harekete geçen (babaları merhum şerif olan) 3 erkek kardeşin hikayesi.
L.A. NOIR
+
Ünlü yapımcılar Frank Darabont (The Walking Dead, The Shawshank Redemption), Michael De Luca‘dan (The Social Network, Moneyball) geliyor. Gerçek hayat hikayelerine dayanan, aynı isimli kitabın uyarlaması. Los Angeles Polis Şefi William Parker ile zamanın gansteri Mickey Cohen arasındaki savaşın öyküsü.
SCENT OF THE MISSING Daha önce şu bildiride ele alınmıştı.
İsimsiz
BILL ENGVALL
Projesi
Teksas’lı çaresiz durumdaki bir polis dedektifinin, New York’a tayininden sonra gelişenler üzerine.
İsimsiz
TIM RACKLEY
Projesi
Onur, ahlak ve adalete aç bir Amerikan eyaletler arası polisinin (marshal) maceraları üzerine bir kitap uyarlaması.
BOSTON’S FINEST
+
Yapmcıları arasında Donnie Wahlberg var. Boston Polis Departmanı üzerine bir belgesel dizi.
________________________
Komediler
GURLAND ON GURLAND Sözümona belgesel türündeki komedide film yapımcısı Andrew Gurland‘in bakış açısından kendi hayatı, ailesi ve başa çıkmaya çalıştığı zorlukları izleyeceğiz.
Dramalar
MASTERS OF SEX
+
Aynı isimli kitabın uyarlaması. İnsan cinselliğini ele alan ve araştırmaları ile cinsel devrime yol açan öncü bilimadamları William Masters ile Virginia Johnson üzerine.
RAY DONOVAN
+
Los Angeles’ta zenginlerin işlerini bağlayan ama kendisi çulsuz olan Ray’in ve bir türlü kurtulamadığı İrlandalı ailesinin etrafında dönecek.
________________________
Komediler
LOCAL TALENT Babasının sağlığı kötüye gidince, Broadway hayalleri rafa kalkmak zorunda kalan şanssız aktör Jasper’ın memleketi Teksas’a dönüşü ardından gelişen olaylar.
PAGING DR. FREED Babalarının doktor muayenehanesini miras alan iki erkek kardeş üzerine bir komedi
Dramalar
GRACELAND
İsimsiz
JEFF EASTIN
Projesi

+
Güney Kaliforniya’da gizli bir evin çatısı altında yaşayan çeşitli federal ve yerel ajanlar üzerine
________________________
 Dramalar

LEGION Aynı isimli 2009 yapımı filmin uyarlaması. Filmde, kıyameti gerçekleştirmeleri için Tanrı tarafından dünyaya gönderilen meleklere karşı insanoğlunun yaşam mücadelesi ele alınmıştı.
REWIND
İsimsiz
BermanBraun
Projesi
Sivil bilim adamları ile özel görevli askerlerden oluşan bir takım etrafında dönecek olan dizide, bilim adamlarımızın denenmemiş teknolojiler yardımıyla zamanda geri giderek geleceği değiştirmeleri ve böylece büyük bir terör saldırısını engellemeleri gerekmekte.
THE DOVER AGENDA Kahramanımız, kendisinin gelecekteki hali tarafından, parapsikoloji ve geleceğe ait teknoloji konusunda uzman, gizli bir askeri haberalma teşkilatında işe alınır.
DEFIANCE
+
Yakın gelecekte, dünyalılar ve dünya dışından varlıkların birlikte yaşadığı bir gezegende geçecek. Bu gezegen yıllar boyunca sürmüş bir savaşın ardından makineler tarafından oluşturulmuş.
________________________
Komediler
LEGIT
+
İnsanlardan hoşlanmayan onlardan kaçan bir adamın bu halinden silkinmeye çalışması
İsimsiz
MATT MAIELLARO/GRANT DEKERNION
PROJECT
Hapisten yeni çıkan bir adam üzerine bir animasyon
Dramalar
THE AMERICANS
+
1980’lerin başlarında Washington’da banliyöde Amerikan bir karı-koca gibi yaşamaya başlayan iki KGB ajanı etrafında dönecek. Soğuk savaşın sona ermesiyle beraber çiftimiz için işler elbette biraz farklılaşmış durumda.
POWERS Aynı isimli çizgiromanın televizyon uyarlaması. Cinayet masasında görevli dedektiflerin, süperkahramanların karıştığı davalara baktığı bir polisiye.(Geçen yıldan beri beklyen bir dizi denemesi.)
INSIDE San Francisco’da cinayet masasında görevli bir polis dedektifi, gerçek babasının hüküm giymiş bir seri katil olduğunu farkeder. Üstelik babası, kahramanımızın annesini de öldürmekten suçlu bulunmuş ve fakat, bunu yapmadığını iddia etmektedir.
________________________
Komediler
HOW TO CHEAT ON YOUR WIFE Ortayaş ile başa çıkmaya çalışan 4 adam, ortak arkadaşlarının cenazesinde bir araya gelirler.
Dramalar
LOW WINTER SUN
+
Cinayet, aldatma, intikam ve yolsuzluk üzerine modern bir hikaye. Öyle ki polisler ile suçlular arasındaki çizgi belirsiz.
İsimsiz
LAGRAVENESE/GOLDWYN
Projesi
Büyük çapta politik, kişisel ve etik çıkarların ön planda olduğu bir hukuk gerilimi. Sansasyonel bir cinayet davasının yeniden açılmasına neden olacak yeni delillere ulaşan bir bölge başsavcısının etrafında gelişecek.
________________________
Komediler
BABY DADDY
+
Eski bir kız arkadaşının, kapısına bıraktığı çocuğu yüzünden 20’lerinde bir babaya dönüşen Ben üzerine bir komedi. Ben, annesi, erkek kardeşi ve en iyi arkadaşının yardımıyla bebeği büyütmeye karar verir.
VILLAGE PEOPLE Güçlü, ayaklarının üzerinde duran, kariyer sahibi bir kadın, ergen bir annenin çocuğunu evlat edinmesinin ardından kendini, hem anneye hem de bebeğe bakar bulur.
Dramalar
BUNHEADS
+
Las Vegas şov kızlarından Michelle, birdenbire bir adamla evlenir ve onun sakin kıyı kasabasındaki evine taşınır. Ardından da kayınvalidesinin dans okulunda pek de hoşlanmadığı bir rol edinir.
INTERCEPT İçlerinden birinin yüksek teknolojili bir iletişim cihazı sayesinde tüm batı kıyısındaki konuşmaları dinleyebilmesi sayesinde, bir grup üniversite öğrencisinin kendilerini birtakım suçları çözer bulmaları üzerine.

Tüm denemelerle ilgili ayrıntılı bilgi ve listeyi sürekli güncellenen şu adresten takip edebilirsiniz.(Yeni gelenler olursa bu yazıya ekleyeceğim. Sipariş alanların isminin yanına da + işareti ekleyeceğim.)
Bu listedeki dizilerle ilgili oyuncu haberlerini şu yazıda bulabilirsiniz.