Komediler

GOOD PLACE Deneme bölümü çekilmeden 13 bölüm sipariş aldı.
New Jersey’li Eleanor, iyi bir insan olmadığını farkeden bir kadındır. İyi ve kötü olmanın ne olduğunu öğrenmek için hayatında yeni bir sayfa açar ve geçmişindeki hatalarını düzeltmeye başlar. Michael da bu yolda Eleanor’a kılavuzluk edecek olan kişidir.
POWERLESS Amerika’daki en kötü sigorta şirketlerinden birinde geçiyor komedimiz. Burası öyle bir firma ki DC Comics Evreni‘nde yer alıyor.
TRIAL & ERROR
(eski adıyla THE TRAIL)
Suçla ilgili bir belgeseli tiye alan bir komedi. Amerika’nın Güney Carolina bölgesindeki bir kasabadan sevilen bir şiir profesörünün tutuklanması ve davasının görülmesini izleyeceğiz. Profesörümüz, karısını öldürmekle suçlanıyor ve kendisini kuzeydoğulu genç bir avukat savunuyor.
MARLON Münasebetsiz ama iyi niyetli bir baba olan bir komedyenin karısı ile birlikte ebeveynlik yaptığı hayatı ile güleceğiz. Marlon Wayans’ın hayatına dayanıyor.
GREAT NEWS Bir anne-kız ilişkisi komedisi. Annemiz kızının çalıştığı televizyon kanalında stajyer olarak çalışmaya başlayınca haliyle biz de gümbürtüyü seyreyliyoruz.
IMAGINARY FRIEND Akıllı ama motivasyonu olmayan bir kadın, vasat hayatına renk katmak için beklenmedik ve özel bir yol bulur.
SUNSET PPL Yıllardır arkadaş olan bir grup üzerine bir komedi. Kendi koydukları kurallar yüzünden hem profesyonel hem de özel hayatlarında zorluklar çeken tipler bunlar.
İsimsiz MATT HUBBARD Projesi Andrew ve Josie mutlu bir evli çifttir. Ta ki Josie’nin Missouri’deki ailesine yakın bir yere taşınana kadar.
DUMB PRINCE
(İsimsiz AMY POEHLER/CHARLIE GRANDY Projesi)
Gönülsüz bir veliaht prens, aile işlerini kendi kafasına göre yürütmeye kalkınca halka malolmuş ailesini kaosa sürükler.
Yıllarca partilerde gezen ve bu yüzden de “kara koyun” yaftasını yiyen Karl, ailenin tacını devralmak üzere ağabeyi ile yarışmak için evine döner.
GOOD FORTUNE
Genç bir kadın, esrarengiz bir falcıdan öğütler almaya başlayınca hayatı altüst olur.
VLAD
ya da İsimsiz Bill Lawrence Projesi
Vladimir Caamaño’nun gerçek hayatındaki aile dinamiklerinden esinlenilen bir komedi. Kahramanımız Dominik babası ve büyük ağabeyi ile Bronx‘ta yaşamakta.
CRUNCH TIME Bir yarışma programı ile bir işyeri komedisi karışımı.
Yarışma programının arka planında gelecek vaat eden bir yapımcı olan Emily, dönek bir sunucu ile dalaşmaktadır.
SEBASTIAN Sebastian’ın İtalyan babasından kalma eski moda değerleri, yeni karısı, onun ailesi ve modern yaşamın absürtlükleri tarafından test edilmektedir.
ME & MEAN MARGARET Fazlasıyla açıksözlü oluşu yüzünden saldırganlık açısından meşhur bir aktris ile ona bakıcılık yapmaya çalışan 27 yaşında bir avukat arasındaki dostluk komedisi.

Dramalar

PATIENT ZERO Direkt 10 bölümlük sipariş aldı. Aylar sonra da pas geçildi.
Kadının birinde beklenmedik belirtiler başgösterince, hem kendisi hem de sevdikleri dünya çapında etkili olabilecek bir salgının ortasında buluverirler kendilerini. Bu esnada Dünya’nın öbür ucunda bir FBI ajanı bu durumla alakasız görünen bir terör saldırısını araştırmaktadır ve bu da onu delirmenin sınırına getirecektir.
TAKEN Direkt sipariş aldı.
Liam Neeson’ın başrolünde yer aldığı sinema filminin uzantısı.
Filmde emekli CIA ajanı olarak izlediğimiz ana karakterimiz Bryan Mills’in evlenip çocuk sahibi olmadan önceki hayatını anlatacak.
THIS IS US
(eski adıyla THIRTY-SIX)

Aynı gün doğmuş olan karakterlerden oluşan özel bir topluluk üzerine bir komedi-drama.
CHICAGO JUSTICE
(Eski adıyla CHICAGO LAW)

Dick Wolf’un uzantı dizisi çıkartmaya doyamadığı Chicago Fire ile başlayan diziler serisinin yeni uzantısı.
Chicago P.D.’deki bir bölüm ile denemesi yapılacak.

MIDNIGHT, TEXAS True Blood yazarı Charlaine Harris’in kitap üçlemesinin uyarlaması.
Midnight, Texas kasabasında geçiyor. Burada gerçek dünya ile doğa üstü dünyası tehlikeli, seksi, sırlarla ve esrarengiz kişilerle dolu bir şekilde birbirine geçmiş durumda.

TIMELESS
(eski adıyla TIME)

Zamanda yolculuk yaparak suçla savaşıp, bildiğimiz tarihin değişmesini engellemeye çalışan 3 kişi, maceraları ile bizleri sürükleyecek.
THE BLACKLIST: REDEMPTION
(İsimsiz THE BLACKLIST Uzantısı)
The Blacklist’in 12 Mayıs 2016’da yayınlanacak bölümüyle denenecek olan bir uzantı projesi. Ana karakteri olan Susan “Scottie” Halsted ile 5 Mayıs’taki bölümde tanışacağız.
MIRANDA’S RIGHTS Yeni bir şirket kuran idealist bir grup genç avukat üzerine bir drama. Grubumuz birlikte çalışmayı geçin, birlikte yaşıyorlar.
Heavenly Creatures Geçen yıl UNVEILED ismi ile kanala sunulmuştu. Şimdi yeni oyuncularla yeniden sunuluyor.
Hayattaki amacını yeniden keşfedden bir savaş kahramanı, kutsal bir varlık kendisine Dünya’yı değiştirme şansını teklif edince kabul ediyor.
CRUEL INTENTIONS 1999 yapımı aynı isimli kült filmin (Seks Oyunları) devamı niteliğinde bir yapım.
Merhum Sebastian Valmont ve Annette Hargrove’un 16 yaşındaki oğlu Bash Casey babasına ait bir günlük bulur. Böylece ailesinden kalan bir mirastan haberdar olur. Bu konuda yanıtlar ararken, Kansas’ın terbiyeli çocuğu olmaktan çıkıp kendini San Francisco’da Brighton Preparatory Akademisi’nde seks, para, güç ve yozlaşmanın gırla gittiği bir dünyada buluverir.

İçindekiler
netflix150 spike_tv_2015_logo-185
starz turner-network-television