-
15-21 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
-
Rachel Bilson, Gordon Ramsay'in yapımcısı olduğu aşçılık okulu dramasının başrolüne geldi.
-
Rachel Bloom komedisi Do You Want Kids?'in kadrosu yavaştan şekilleniyor.
-
3 Onay / 3 İptal: The Last Frontier, Boots, Last Samurai Standing...
-
8-14 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
-
4 Onay / 4 İptal-Final: Heated Rivalry, Leverage: Redemption, Billionaires' Bunker, Hotel Costiera...
-
Günün Favori Dizi Müziği Pluribus'tan
-
HBO Max 2026 Tanıtım Videosunu Yayınladı.
-
1-7 Aralık 2025 Reyting Durumları / Yorumları
-
Amanda Seyfried, Amazon dizisi Skinny Dip'in başrolüne geldi.
-
Netflix Türkiye'nin yeni draması Ayrılık da Sevdaya Dahil 15 Ocak'ta başlıyor
-
Rafe Spall, Jenna Coleman ve Katherine Kelly, Steven Moffat dizisi Number 10'in başrolüne geldi.
-
Simu Liu ve Melissa Barrera dizisi The Copenhagen Test'in fragmanı yayınlandı.
-
5 Onay / 5 İptal-Final: Sheriff Country, Boston Blue, Landman, Chad Powers, Platonic...
-
Beatles biyografik dizisi Hamburg Days, BBC iPlayer ve BBC One'a geliyor.
-
24-30 Kasım 2025 Reyting Durumları / Yorumları
-
Friends figürleri, Türkiye'deki McDonalds şubelerine de geliyor.
-
2026 Independent Spirit Ödülleri’nde TV adayları belli oldu
-
Amerikan Film Enstitüsü (AFI), “2025'in En İyi 10 Dizisi” listesini belirledi
-
Richard Armitage ve Annabel Scholey, PBS ve ITV dizisi Winter'ın başrolüne geldi.
1 Haziran 2016 Çarşamba Kablolu Kanallar Reyting Durumları / Yorumları

- Roots (History): 0.51 izlenme oranı tutturup 1.843 milyon izleyiciyi ekran başına çekmiş. Dün yayınlanan bölümüne göre 0.10 izlenme oranı ve 59 bin izleyici artışı yaşamış.
- The Americans (FX): 0.31 izlenme oranı tutturup 929 bin kişi tarafından seyredilmiş. Geçen haftaya göre 0.10 izlenme oranı ve 124 bin izleyici artışı var. 5. ve 6. sezon onaylarını aldı. 6. sezon sonunda ekranlara veda edecek.
- Royal Pains (USA Network): 0.31 izlenme oranı tutturup 1.260 milyon izleyiciyi ekran karşısına toplamış. Geçen haftaya göre 0.07 izlenme oranı ve 24 bin izleyici artışı var. Sezon sonunda ekranlara veda edecek.
- Baby Daddy (Freeform): 0.25 izlenme oranı tutturup 573 bin kişiyi ekran başına çekerek 5. sezonuna kaldığı yerden devam etmiş. 2 ay önce yayınlanan bölümüne göre 0.03 izlenme oranı ve 19 bin izleyici kaybetmiş. Henüz onay veya iptal haberi gelmedi.
- Young & Hungry (Freeform): 0.25 izlenme oranı tutturup 534 bin kişiyi ekran başına çekmiş. Bazı kaynaklar 4. sezonun da olduğunu, bazıları da 3. sezonuna devam ettiğini söylüyor. Artık hangisi bilmiyorum. 2 ay önce yayınlanan son bölüme göre 0.02 izlenme oranı ve 4 bin izleyici kaybı var. Eğer üçüncü sezonundaysa 4. sezon onayı mevcut. Ama 4. sezonundaysa 5. sezon hakkında bir haber yok. Bilen birisi durumu yazarsa yorum olarak sevinirim.
- Lopez (TV Land): 0.13 izlenme oranı tutturup 436 bin izleyiciyi ekran başına çekmiş. Geçen haftaya göre 0.02 izlenme oranı ve 47 bin izleyici artışı var. Henüz onay veya iptal haberi gelmedi. Muhtemelen devam edecektir.
- The Soul Man (TV Land): 0.08 izlenme oranı tutturup 314 bin kişiyi ekran başına çekmiş. Geçtiğimiz haftaya göre 0.01 izlenme oranı ve 16 bin izleyici artışı var. Sezon sonunda ekranlara veda edecek.
- Maron (IFC): 0.04 izlenme oranı tutturup 90 bin kişiyi ekran başına çekmiş. Geçen haftaya göre izlenme oranı değişmezken 5 bin izleyici kazanmış. IFC için normal bir reyting büyük ihtimalle devam edecektir.
- Cleverman (Sundance): 0.04 izlenme oranı tutturup 197 bin kişi tarafından seyredilerek ilk sezonuna başlamış. İlk bölümünün hemen ardından kanal tarafından ikinci sezon onayı verildi. Reytingleri zaten Sundance‘ın klasik seviyesinde. Bu seviyede devam ettiği sürece ekranlarda kalmaya devam edecektir.
Bu yazıyı kimler tutmuş?
Bu Yazıyı Tutanlar


yorumlar
@okakacukaka Young & Hungry’nin 4. sezonu başladı. 3. sezonu 10 bölümlüktü onun.
@pirate: Sağolasın teşekkürler
@okakacukaka Bir şey değil.
*Lopez’in izleyici sayısı TVLand için yeterli düzeyde. Ben de onay alacağına düşünüyorum.

*Daha reytingi bile açıklanmadan 2. sezon onayını kapan Cleverman, klasik bir Sundance açılışı yapmış harbiden de.
*Baby Daddy’nin onay haberi gelse artık bir an önce ya!
*Roots baya sağlam bir reytingle final yapmış bu arada.
the americans izlenecek bir dizi olmaktan çıktı artık bitse de gitsek havasındayım
The Americans’in gideri hala var. Bu sezon gayet guzeldi.
İZLERKEN SIKILIYORUM BEN ÇOK DİYALOG VAR bu sezon aksiyonlu çatışmalı işiler bekliyodum promolarda öle di 6 sezon finalinde rusyanın SB çöküşünü anlatılar kesin