YENİ GELENLER


2 Nisan The Kennedys: After Camelot (1. sezon) REELZ (tanıtım filmi)

The Kennedys isimli mini dizinin devamı niteliğindeki bu mini dizide Başkan John Fitzgerald Kennedy’nin öldürülmesinin ardından, Jacqueline Kennedy’nin, eski bir devlet başkanı karısı olarak, Camelot sonrası hayatını ve Jackie O.’ya dönüşümünü izleyeceğiz.


4 Nisan Dimension 404 (1. sezon) HULU (tanıtım filmi)

Siber dünyanın en karanlık derinliklerinde bambaşka bir dünya var. Görülmemiş mucizelere, tarifi imkansız korkulara ve anlatılmamış hikayelere gebe kayıp bir boyut. Dijital çağımızdaki harikaları ve aynı zamanda da dehşetleri anlatacak dizinin her bölümü ters köşeli (twistli) sonları aslında sadece bir başlangıç olan garip ve vahşi ayrı birer hikaye.


5 Nisan Brockmire (1. sezon) IFC (tanıtım filmi)

Karısının kendisini birden fazla kez aldattığını öğrendikten hemen sonra canlı yayında yaşadığı duygusal krizin neden olduğu utançla, televizyon dünyasının en büyük spor spikerlerinden biri olan Brockmire bir anda dibe vurur. Aradan geçen 10 yıldan sonra hem meslek hem de aşk hayatını geri kazanmak için küçük bir kasabada her şeye yeniden başlamaya karar verir.


7 Nisan American Playboy: The Hugh Hefner Story (1. sezon) AMAZON (tanıtım filmi)

Playboy dergisinin karizmatik kurucusu Hugh Hefner’ı ve küresel kültür üzerindeki etkisini anlatacak belgesel kurgusundaki hikayede, daha önce paylaşılmamış kendi özel arşivinden görüntülerle tavşanın arkasındaki adamın gerçek hikayesini izleyeceğiz.


8 Nisan The Son (1. sezon) AMC (tanıtım filmi)

McCullough ailesinin 150 yılını ve  üç neslini izleyeceğimiz hikaye iki zaman diliminde ilerleyecek. Birincisi, genç Eli McCullough’un 1849’da kaçırılıp bir Komançi kabilesine dahil olduğu zaman. Diğeri ise 60 yıl sonra büyümüş olan Eli’ın Güney Teksas’taki çetreşik Bandit Savaşları sırasında ailesinin sığır imparatorluğunu korumaya çalıştığı zaman.


10 Nisan The Trial (1. sezon) CHANNEL4 (tanıtım filmi)

38 yaşında bir kadın evinde boğularak öldürülmüş şekilde bulunur. Zanlı olarak en şüpheli kişi ise eski kocasıdır. Mahkemede jüri önünde bir yargılanma sürecini izleyeceğiz.


13 Nisan Bucket (1. sezon) BBC4 (tanıtım filmi)

Mim kanser olduğunu ve çok az ömrünün kaldığını öğrenir. Ama yaş yetmiş iş bitmiş demez kendisine ölmeden önce yapılacaklar listesi hazırlar. Lisede tarih öğretmenliği yapan kızını da peşine takar ve listesinin bir numarasında olan Mim’in senelerdir gitmek istediği eğlence parkı için yola çıkarlar.


14 Nisan Guerrilla (1. sezon) SHOWTIME (tanıtım filmi)

1970’ler Londra’sında siyasi açıdan aktif bir çiftin, ilişkilerini ve inandıkları değerleri sorgulamalarına neden olan siyasi bir tutsağı özgür bırakıp radikal bir yer altı hücresi oluşturmalarının hikayesini izleyeceğiz.


16 Nisan The White Princess (1. sezon) STARZ (tanıtım filmi)

İngiltere, York’lu Elizabeth ve 7. Henry’nin evliliği ile güçlenmiş görünse de ikisinin bireysel ve partizan yapılarının yarattığı uçurum ve aralarındaki kızgın savaş krallığın tekrar parçalanma sürecine girebileceğinin sinyallerini veriyor.


18 Nisan Famous in Love (1. sezon) FREEFORM (tanıtım filmi)

Bir Hollywood filminin seçmelerine katıldıktan sonra kariyerinde büyük çıkış yapan Paige’i merkezine alan hikayede, şehrin yeni gözdesinin spotlar altındaki yeni bir hayata adaptasyonunu, iş ve eğitim hayatını dengede tutma çabasını izleyeceğiz.

21 Nisan Girlboss (1. sezon) NETFLIX (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

23 Nisan El Chapo (1. sezon) NETFLIX (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

25 Nisan Great News (1. sezon) NBC (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.


25 Nisan Genius (1. sezon) NATGEO (tanıtım filmi)

Dizi Einstein’ın öyküsünü akademik salonlardan ileriye taşıyıp onun iyi bir koca ve baba olma mücadelesini, küresel kargaşa döneminde prensip sahibi bir adam olma çabasını ekrana aktaracak.
Cesur ve yaratıcı zihni, ailesi ve arkadaşları konusunda sık sık başının belaya girmesine neden olsa da, aynı zamanda modern bilimin yeniden şekillendirilmesine de ön ayak oldu.


26 Nisan The Handmaid’s Tale (1. sezon) HULU (tanıtım filmi)

Eski ABD topraklarında oluşmuş totaliter bir toplum olan Gilead’ta distopik bir yaşam öyküsü. Çevresel felaketler ve düşük doğum hızı gibi sıkıntılar yaşayan Giled, geleneksel değerlere dönüş hedefiyle çarpıtılmış bir köktendincilikte yönetilmektedir. Hayatta kalan çok az sayıda doğurgan kadın da nüfusun tekrar artırılması için cinsel ilişkiye zorlanmaktadır.

28 Nisan Dear White People (1. sezon) NETFLIX (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.

28 Nisan Las Chicas Del Cable (1. sezon) NETFLIX (tanıtım filmi)

Konusu adındaki bağlantıda.


30 Nisan American Gods (1. sezon) STARZ (tanıtım filmi)

Hapiste olan Bay Gölge erkenden tahliye edilir. Eve dönüş yolunda yanına oturan Bay Çarşamba adlı esrarengiz bir yolcudan iyi bir iş teklifi alır ve bu teklifi kabul eder. Onun, inançlarını kaybedip inzivaya çekilmiş diğer Tanrıları bulup bir araya getirip Amerika’nın yeni Tanrılarına savaş açmak için Amerika’ya gelmiş eski bir Nordik Tanrısı olduğunu öğrenir.